7 nætter fra San Juan- Puerto Rico med Norwegian Viva

Krydstogt detaljer

  • 10 mar til 17 mar 2024
  • 7 Nætter
  • 2 Voksne
  • Norwegian Viva
  • San Juan Puerto Rico, Tortola, St. John's Antigua, Castries, Bridgetown, Philipsburg St Maarten, St. Thomas U.S. Virgin Islands, San Juan Puerto Rico
Indvendig kahyt Fra kr. 11.526 Pr. pers
Udvendig kahyt Fra kr. 13.048 Pr. pers
Balkon kahyt Fra kr. 15.796 Pr. pers
Suite Fra kr. 19.231 Pr. pers

Oversigt

Norwegian Viva er fra 2023 og er det andet skib fra NCL’s nye Prima Class, som byder på en nyskabende krydstogtsoplevelse i absolut særklasse. Det smukke, innovative skib er indrettet med den seneste teknologi og byder på større kahytter og suiter, flere udendørsarealer og pool områder end noget andet skib i NCL-flåden.

Glæd dig til at bade i infinity pools, som smelter sammen med horisonten, svæv over havet på en glasbro og find en verden af kulinariske fristelser og forfriskende drinks i skibets Indulge Food Hall. På Prima Class finder du også de tre skønne restauranter; Onda By Scarpetta, The Local Bar & Grill og Los Lobos.

Norwegian Viva byder på et overflødighedshorn af oplevelser, spænding og aktiviteter for hele familien.

Børn og barnlige sjæle kan glæde sig til at køre gokart på toppen af skibet, udforske virtuelle verdener, spille højteknologisk minigolf, lege i vandlandene og prøve de vildt hurtige vandrutsjebaner med et frit fald i 10 etager! For de voksne venter fantastiske musicals, koncerter, shows og natklubber med DJ’s og lysshow.

The Haven byder på Norwegian Vivas mest grandiøse oplevelse. Det er en eksklusiv og privat del af skibet, hvor du har adgang til din personlige concierge og butlerservice 24 timer i døgn. Nyd den betagende udsigt, infinity poolen og udendørssaunaen.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Tekniske data: Skibet har plads til 3219 gæster, og er er 294 meter langt.

Valgt afgang: 10 mar 2024
Pris pr person fra: kr. 11.526

Rejseoversigt

  • Varighed: 7 nætter
  • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Viva
  • Afrejsehavn: San Juan- Puerto Rico
  • Billigste krydstogt: kr. 11.526 (10 mar 2024)

Prisen inkluderer

Inklusiv:
Helpension (alle måltider i udvalgte restauranter)
Kaffe og te
Underholdning/aktiviteter ombord
Skatter og afgifter
Ekskl. obligatorisk servicecharge: $20 – Balkon og lavere | $25 – The Haven & Suiter pr. pers. pr. dag

Tilkøb: Free at Sea tilkøbspakke
Du kan vælge mellem 2-4 Free at Sea elementer i tilkøb:
*Premium drikkevarepakke
* Wi-Fi-pakke
* Restaurant pakke til specialrestauranter
* Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter.
Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten.
Priser på tilkøbspakken: 1-6 dage: kr. 370,- pr. person 7-9 dage: kr. 750,- pr. person 10-13 dage: kr. 1.130,- pr. person 14-17 dage: kr. 1.500,- pr. person Over 18 dage: kr. 1.890,- pr. person Bestiller du The Haven får du hele Free at Sea pakkens indhold inkluderet i prisen. Drikkevarepakke: Premium drikkevarepakke inkluderer: Sodavand, øl på flaske, fadøl, Premium Brands spiritus, cocktails, vin serveret i glas – op til en pris af USD 15,- pr. drink.

.


Rejseplan

1
San Juan
Puerto Rico
10 mar '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 21:30
Norwegian Cruise Line

San Juan er hovedstaden og den største by i Puerto Rico. Byen blev grundlagt af spanske kolonister i 1521, som kaldte den Ciudad de Puerto Rico (“Rich Port City”).
Puerto Ricos hovedstad er den anden ældste europæiske etablerede by i Amerika. Du finder mange historiske bygninger i byen, blandt andet de bemærkelsesværdige tidligere defensive forter; Fort San Felipe del Morro, Fort San Cristóbal og La Fortalezza. Du kan besøge de små spændende gader, hvor der eksisterer en sensuel og historisk stemning. Tag eksempelvis en vandretur på Fort San Felipes tykke mure og nyd udsigten ud over det smukke dybblå hav.
Seværdigheder for enhver
San Juan byder både på moderne luksus og fantastiske historiske oplevelser. Her er alt lige fra en livlig havnepromenade, moderne glitrende shoppingcentre, restauranter og hoteller i topklasse til velbarede historiske bygningsværker og smukke farvestrålende huse fra den 16. og 17. århundrede. På restauranterne finder du en blanding af caribisk, spansk og afrikansk mad, og du kan eksempelvis prøve en af nationalretterne ‘Asopao’, der er en lokal afart af kyllingesuppe.Der er masser at opleve – lige fra dejlige palmeskyggede strande, skøn natur, vandsport og serværdigheder som Catedral de San Juan – en domkirke med conquistadoren Juan Ponce de Leons grav, hans hus Casa Blanca, det store fort, som ligger dramatisk på en pynt, og Bacardi-destilleriet, hvor man kan følge produktionen af den verdensberømte Bacardi-rom.

2
Tortola
11 mar '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Her finder du det perfekte paradisøer med frodige palmer, turkisblåt lunt vand, sand så blødt som silke og hyggelige strandbarer.

De Britiske Jomfruøer består af ca. 50 øer og grotter, hvoraf rigtig mange af dem er små og ubeboede. Tortola, Anegada, Virgin Gorda og Jost van Dyke er de største og mest besøgte ø’er og disse byder på uendelige og uforglemmelige ferieoplevelser.
Tortola er hovedøen og et paradis for sejlere. Her findes der en fantastisk skønhed, som tiltrækker mange livsnydere, som slapper af i den billedskønne natur med grønne bakketoppe omkranset af små idylliske bugter og hvide sandstrande. Der er rig mulighed for at udforske og spadsere i de pragtfulde naturscenerier, som kan tage pusten fra enhver og snorkle på den lille strand. Tortola har mange historiske seværdigheder og skønne restauranter og atmosfæren er afslappet.
Tortolas hovedstad hedder Road Town, og har ligger der masser af små restauranter, cafeer og butikker. Om lørdagen kan man opleve det lokale marked, hvor de lokale kommer og sælger deres varer.

3
St. John's
Antigua
12 mar '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

St. John´s er beliggende på den caribiske ø Antigua og er den største og hovedstaden i østaten Antigua og Barbuda, som tilhører øgruppen Leeward Islands.

St. John´s er beliggende på øens nordvestkyst og er øens pulserende centrum, hvor du kan opleve en sand farvepalette i byens gader, hvor huse og forretninger er malet i forskellige klare farver og oser af den afslappende caribiske stemning. Oplev også byens mange forter og andre levn fra kolonitiden.

Den gamle katedral, St. John´s Cathedral, tårner op over de lave huse og dominerer byens skyline med sine flotte kirketårne opført i barokstil. Er du interesseret i øens tidlige historie, er byens nationalmuseum et besøg værd, hvor du kan se alt fra indianske redskaber af konkylieskaller til landets største crickethelts crickethat.

Om morgenen på fredage og lørdage, kan man opleve byens lokale landmænds marked i den sydlige del af byen. Snus til stemningen på det livlige marked, bland farvestrålende tropiske frugter og grønt og andre lokale specialiteter. En helt særlig oplevelse.

Andre spændende seværdigheder på øen er sukkerplantagen Betty’s Hope, hvor du kan få historiske rundture mellem de gamle møller og destilleriet. En køretur ad Fig Tree Drive kan også anbefales. Denne sceniske vej leder gennem et bakket område med skiftende natur med regnskove og banan-, kokos- og mangoplantager.
øen Antigua er ligesom mange andre øer i Caribien, fyldt med flotte sandstrande, et dejligt tropisk klima og vandet omkring øen perfekt til aktiviteter såsom snorkling og dykning.

4
Castries
13 mar '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Saint. Lucia er etsandt paradisfor naturelskere. Saint Lucia har en geografi og fantastisk skønhed, der ikke findes andet steds i Caribien.

Gå en tur langs en af de mange naturstier til hjertet af den frodig grønne urskov for at opleve det tropiske plante- og dyreliv på tæt hold. Over det meste af øen finder du også smukke vandfald langs stierne i junglen. Øen er ikke større, end at man kan komme rundt på cykel, og der findes både cykelstier til begyndere og erfarne off-road cyklister. Besøg øens sovende vulkan, som siges at være verdens eneste drive-in vulkan. Tag til Soufrière for et ocean-side trail ride på Anse Chastanet og få en smuk udsigt over de verdensberømte bjerge Gros Piton og Petit Piton.Dukan også vælge blot atnyde stemningen fra de gode gamle dage i Saint Lucias hovedstad Castries.

5
Bridgetown
14 mar '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 14:00
Norwegian Cruise Line

Barbados er østat i øgruppen De Små Antiller, og den er lidt mindre end Bornholm. Øen kaldes også for Lille England, da England var ejer af øen frem til 1961, og man støder til stadighed på britiske tegn blandt den ellers caribiske atmosfære.

Barbados byder på lange kridhvide strande, sol, svajende palmer, forførende calypsorytmer, masser af vandsportsmuligheder, et farverigt natteliv – og ikke mindst fantastisk smukke koralrev. Barbados er en koralø, og øen er født at havet mellem Atlanterhavet i øst og det Caraibiske Hav i vest. Havvandet er krystalklart, turkisblåt og altid dejlig lunt.

På øen eksisterer der en stor diversitet. På vestkysten er der lange hvide sandstrande og koralrev, og på østkysten er naturen meget uspoleret med klipper og et vildt hav, som egner sig godt til surfing. Midt inde på øen dyrker man sukkerrør i massevis, mest til fremstillingen af rom. I undergrunden er der et helt landskab med drypstensgrotter.

Regnvand har skåret sig ned gennem den porøse kalksten og dannet store underjordiske reservoirer, hvorfra man nu henter øens drikkevand, som er noget af det reneste, og kan drikkes fra hanerne som herhjemme. Mange krydstogsskibe fylder vand på her.
øen er en af de mest solrige i området, og du kan rejse til Barbados året rundt.

Shopping på Barbados

Barbados hovedstad hedder Bridgetown og er en smuk, hyggelig, overskuelig og livlig handelsby, der ligger lige ud til havet. Her ligger fashionable forretninger side om side med kreolske markeder, rum-shops og gadehandlere. Hjertet og sjælen i Barbados’ shopping er Broadstreet i Bridgetown, hvor du finder store varehuse, forretningskæder, souvenirbutikker og toldfri butikker. Særligt om lørdagen sprudler byen med markeder, hvor folk fra hele øen kommer ind med deres hjemmeavl og hudflid for at handle.

6
Philipsburg
St Maarten
15 mar '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

St. Maarten er en fantastisk ø, der byder på oplevelser for enhver. St. Maarten er den hollandske del af den fransk/hollandske ø St. Martin/St. Maarten i Det Caribiske Hav.

Her er skinner solen næsten altid og temperaturerne er behagelige. Med den toldfrie hovedstad og havneby Phillipsburg er St. Maarten særlig kendt for sin fantastiske shopping. I byen eksisterer der en livlig, hyggelig atmosfære med et pulserende natteliv samt restauranter, kasinoer, natklubber og barer. Også hotellerne er fantastiske og strandene ligeså tropiske og mageløse.

St. Maartens strande og natur
Du kan for eksempel nyde dagen på en af de mange skønne strande med mulighed for vandaktiviteter som surfing og snorkling. Du kan også booke en udflugt hjemmefra. Kom eksempelvis på sejltur i de smukke omgivelser, oplev den ultimative frihedsfølelse med en ridetur inde på øen eller besøg den spændende dyrepark. øen er fyldt med laguner og bugte, og der er masser af natursmukke vandreture, som kan tage pusten fra selv den mest berejste.
Gastronomi
Slut eventuelt dagen af med middag på en af de mange gode restauranter, hvor friskfanget fisk ofte er på menuen. Er du til fransk gastronomi, så snyd ikke dig selv for et smut over grænsen til den franske del af øen.

7
St. Thomas
U.S. Virgin Islands
16 mar '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

De danske øer i Caribiens glitrende blå vand har nogle af de bedste strande i verden. På De Dansk Vestindiske øer kan du opleve historiens vingesus og et stykke Danmark og Caribiens helt specielle natur og dyreliv.

De Vestindiske øer består af tre større øer og mange mindre ubeboede øer. De tre største øer, St. Croix, St. Thomas og St. John, er omgivet af det azurblå Atlantiske Ocean mod nord og det mere rolige turkisklare Caribiske Hav mod syd. Her i Caribien vil du opleve et subtropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 25-27 grader året rundt, som gør øerne til et oplagt rejsemål.
Seværdigheder og historie på øerne
Rejser til De Dansk Vestindiske øer med hovedøerne St. Thomas, St. John og St. Croix, fortæller historien om Danmarks kolonisering af øerne i 1600-tallet og om slaveriet frem til 1848, hvor slaverne blev frigivet af den danske generalguvernør Peter von Scholten. Der er forskellige oplevelser på St. Thomas, St. Croix og St. John. Du kan gå ned ad Kongensgade i Charlotte Amalie på St. Thomas, se pladsen foran Fort Frederik i Frederiksted på St. Croix som var det sted, hvor Peter von Scholten gav slaverne deres frihed og få ualmindelige smukke naturoplevelser på St. John.
St. Thomas
Den Vestindiske ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten. Det danske kolonieventyr begyndte i Charlotte Amalie i 1672, da guvernør Jørgen Iversen Dybbøl gik i land. Det var også her eventyret endte, da øerne blev solgt til USA. I hovedstaden Charlotte Amalie kan du opleve den smukke naturskabte havn, der i sin tid blev brugt til indskibning af slaver.

Havnen udgør i dag øens vigtigste indtægtskilde, da det er her alle krydstogtskibene lægger til kaj. De små indkøbsgader i Charlotte Amalie summer af liv og aktivitet fra de mange turister, der kommer for at handle i de mange taxfree butikker. Vil du væk fra travlheden, så kan du gå på opdagelse i den historiske del af byen.

På øen finder du St. Peter Great House & Botanical Gardens i de grønne omgivelser mellem øens vulkanske toppe. På nordsiden af øen finder du udsigtspunktet Drakes Seat, som den engelske admiral Sir Francis Drake har lagt navn til. Her er også den børnevenlige strand Magens Bay, der er kåret som af de smukkeste strande i verden. Tag en afkølende dukkert i det klare vand, lad solens stråler varme din krop og fornem den caribiske afslappethed.
Vandaktiviteter
På St. Thomas finder du også undervandsobservatoriet Coral World Ocean Park, hvor et spændende liv udfolder sig under havets overflade, og du kan boltre dig i vandet med havskildpadder og søløver. På St. Thomas er der rig mulighed for at sejle, fiske og dykke. Omkring øen er der femstjernet dykning med undervandsstier, og flere steder er det muligt at dykke blandt gamle vrag på havets bund. Tag undervandsbåden Atlantis 30 meter ned under havets overflade og oplev planterigets magiske verden.
Shopping i Charlotte Amalie
St. Thomas er toldfrit område, og du kan med fordel købe smykker, alkohol, mærkevaretøj og elektronik i de mange butikker. Størstedelen finder du i Charlotte Amalie, hvor krydstogtsskibene lægger til kaj. Synes du der er lidt for hektisk i hovedstaden, så hop i en taxa til Havensight, et hyggeligt område ved marinaen med mange mærkevarebutikker og udendørs restauranter.

Paradise Point
Tag svævebanen fra havnen ved Havensight op ad Flag Hill til Paradise Point, hvor der er et spektakulært udsyn over hele Charlotte Amalie. En sjov oplevelse for såvel store som små og et perfekt sted at nyde en frokost.

8
San Juan
Puerto Rico
17 mar '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

San Juan er hovedstaden og den største by i Puerto Rico. Byen blev grundlagt af spanske kolonister i 1521, som kaldte den Ciudad de Puerto Rico (“Rich Port City”).
Puerto Ricos hovedstad er den anden ældste europæiske etablerede by i Amerika. Du finder mange historiske bygninger i byen, blandt andet de bemærkelsesværdige tidligere defensive forter; Fort San Felipe del Morro, Fort San Cristóbal og La Fortalezza. Du kan besøge de små spændende gader, hvor der eksisterer en sensuel og historisk stemning. Tag eksempelvis en vandretur på Fort San Felipes tykke mure og nyd udsigten ud over det smukke dybblå hav.
Seværdigheder for enhver
San Juan byder både på moderne luksus og fantastiske historiske oplevelser. Her er alt lige fra en livlig havnepromenade, moderne glitrende shoppingcentre, restauranter og hoteller i topklasse til velbarede historiske bygningsværker og smukke farvestrålende huse fra den 16. og 17. århundrede. På restauranterne finder du en blanding af caribisk, spansk og afrikansk mad, og du kan eksempelvis prøve en af nationalretterne ‘Asopao’, der er en lokal afart af kyllingesuppe.Der er masser at opleve – lige fra dejlige palmeskyggede strande, skøn natur, vandsport og serværdigheder som Catedral de San Juan – en domkirke med conquistadoren Juan Ponce de Leons grav, hans hus Casa Blanca, det store fort, som ligger dramatisk på en pynt, og Bacardi-destilleriet, hvor man kan følge produktionen af den verdensberømte Bacardi-rom.

1
San Juan
Puerto Rico
10 mar '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 21:30
Norwegian Cruise Line

San Juan er hovedstaden og den største by i Puerto Rico. Byen blev grundlagt af spanske kolonister i 1521, som kaldte den Ciudad de Puerto Rico (“Rich Port City”).
Puerto Ricos hovedstad er den anden ældste europæiske etablerede by i Amerika. Du finder mange historiske bygninger i byen, blandt andet de bemærkelsesværdige tidligere defensive forter; Fort San Felipe del Morro, Fort San Cristóbal og La Fortalezza. Du kan besøge de små spændende gader, hvor der eksisterer en sensuel og historisk stemning. Tag eksempelvis en vandretur på Fort San Felipes tykke mure og nyd udsigten ud over det smukke dybblå hav.
Seværdigheder for enhver
San Juan byder både på moderne luksus og fantastiske historiske oplevelser. Her er alt lige fra en livlig havnepromenade, moderne glitrende shoppingcentre, restauranter og hoteller i topklasse til velbarede historiske bygningsværker og smukke farvestrålende huse fra den 16. og 17. århundrede. På restauranterne finder du en blanding af caribisk, spansk og afrikansk mad, og du kan eksempelvis prøve en af nationalretterne ‘Asopao’, der er en lokal afart af kyllingesuppe.Der er masser at opleve – lige fra dejlige palmeskyggede strande, skøn natur, vandsport og serværdigheder som Catedral de San Juan – en domkirke med conquistadoren Juan Ponce de Leons grav, hans hus Casa Blanca, det store fort, som ligger dramatisk på en pynt, og Bacardi-destilleriet, hvor man kan følge produktionen af den verdensberømte Bacardi-rom.

2
Tortola
11 mar '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Her finder du det perfekte paradisøer med frodige palmer, turkisblåt lunt vand, sand så blødt som silke og hyggelige strandbarer.

De Britiske Jomfruøer består af ca. 50 øer og grotter, hvoraf rigtig mange af dem er små og ubeboede. Tortola, Anegada, Virgin Gorda og Jost van Dyke er de største og mest besøgte ø’er og disse byder på uendelige og uforglemmelige ferieoplevelser.
Tortola er hovedøen og et paradis for sejlere. Her findes der en fantastisk skønhed, som tiltrækker mange livsnydere, som slapper af i den billedskønne natur med grønne bakketoppe omkranset af små idylliske bugter og hvide sandstrande. Der er rig mulighed for at udforske og spadsere i de pragtfulde naturscenerier, som kan tage pusten fra enhver og snorkle på den lille strand. Tortola har mange historiske seværdigheder og skønne restauranter og atmosfæren er afslappet.
Tortolas hovedstad hedder Road Town, og har ligger der masser af små restauranter, cafeer og butikker. Om lørdagen kan man opleve det lokale marked, hvor de lokale kommer og sælger deres varer.

3
St. John's
Antigua
12 mar '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

St. John´s er beliggende på den caribiske ø Antigua og er den største og hovedstaden i østaten Antigua og Barbuda, som tilhører øgruppen Leeward Islands.

St. John´s er beliggende på øens nordvestkyst og er øens pulserende centrum, hvor du kan opleve en sand farvepalette i byens gader, hvor huse og forretninger er malet i forskellige klare farver og oser af den afslappende caribiske stemning. Oplev også byens mange forter og andre levn fra kolonitiden.

Den gamle katedral, St. John´s Cathedral, tårner op over de lave huse og dominerer byens skyline med sine flotte kirketårne opført i barokstil. Er du interesseret i øens tidlige historie, er byens nationalmuseum et besøg værd, hvor du kan se alt fra indianske redskaber af konkylieskaller til landets største crickethelts crickethat.

Om morgenen på fredage og lørdage, kan man opleve byens lokale landmænds marked i den sydlige del af byen. Snus til stemningen på det livlige marked, bland farvestrålende tropiske frugter og grønt og andre lokale specialiteter. En helt særlig oplevelse.

Andre spændende seværdigheder på øen er sukkerplantagen Betty’s Hope, hvor du kan få historiske rundture mellem de gamle møller og destilleriet. En køretur ad Fig Tree Drive kan også anbefales. Denne sceniske vej leder gennem et bakket område med skiftende natur med regnskove og banan-, kokos- og mangoplantager.
øen Antigua er ligesom mange andre øer i Caribien, fyldt med flotte sandstrande, et dejligt tropisk klima og vandet omkring øen perfekt til aktiviteter såsom snorkling og dykning.

4
Castries
13 mar '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Saint. Lucia er etsandt paradisfor naturelskere. Saint Lucia har en geografi og fantastisk skønhed, der ikke findes andet steds i Caribien.

Gå en tur langs en af de mange naturstier til hjertet af den frodig grønne urskov for at opleve det tropiske plante- og dyreliv på tæt hold. Over det meste af øen finder du også smukke vandfald langs stierne i junglen. Øen er ikke større, end at man kan komme rundt på cykel, og der findes både cykelstier til begyndere og erfarne off-road cyklister. Besøg øens sovende vulkan, som siges at være verdens eneste drive-in vulkan. Tag til Soufrière for et ocean-side trail ride på Anse Chastanet og få en smuk udsigt over de verdensberømte bjerge Gros Piton og Petit Piton.Dukan også vælge blot atnyde stemningen fra de gode gamle dage i Saint Lucias hovedstad Castries.

5
Bridgetown
14 mar '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 14:00
Norwegian Cruise Line

Barbados er østat i øgruppen De Små Antiller, og den er lidt mindre end Bornholm. Øen kaldes også for Lille England, da England var ejer af øen frem til 1961, og man støder til stadighed på britiske tegn blandt den ellers caribiske atmosfære.

Barbados byder på lange kridhvide strande, sol, svajende palmer, forførende calypsorytmer, masser af vandsportsmuligheder, et farverigt natteliv – og ikke mindst fantastisk smukke koralrev. Barbados er en koralø, og øen er født at havet mellem Atlanterhavet i øst og det Caraibiske Hav i vest. Havvandet er krystalklart, turkisblåt og altid dejlig lunt.

På øen eksisterer der en stor diversitet. På vestkysten er der lange hvide sandstrande og koralrev, og på østkysten er naturen meget uspoleret med klipper og et vildt hav, som egner sig godt til surfing. Midt inde på øen dyrker man sukkerrør i massevis, mest til fremstillingen af rom. I undergrunden er der et helt landskab med drypstensgrotter.

Regnvand har skåret sig ned gennem den porøse kalksten og dannet store underjordiske reservoirer, hvorfra man nu henter øens drikkevand, som er noget af det reneste, og kan drikkes fra hanerne som herhjemme. Mange krydstogsskibe fylder vand på her.
øen er en af de mest solrige i området, og du kan rejse til Barbados året rundt.

Shopping på Barbados

Barbados hovedstad hedder Bridgetown og er en smuk, hyggelig, overskuelig og livlig handelsby, der ligger lige ud til havet. Her ligger fashionable forretninger side om side med kreolske markeder, rum-shops og gadehandlere. Hjertet og sjælen i Barbados’ shopping er Broadstreet i Bridgetown, hvor du finder store varehuse, forretningskæder, souvenirbutikker og toldfri butikker. Særligt om lørdagen sprudler byen med markeder, hvor folk fra hele øen kommer ind med deres hjemmeavl og hudflid for at handle.

6
Philipsburg
St Maarten
15 mar '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

St. Maarten er en fantastisk ø, der byder på oplevelser for enhver. St. Maarten er den hollandske del af den fransk/hollandske ø St. Martin/St. Maarten i Det Caribiske Hav.

Her er skinner solen næsten altid og temperaturerne er behagelige. Med den toldfrie hovedstad og havneby Phillipsburg er St. Maarten særlig kendt for sin fantastiske shopping. I byen eksisterer der en livlig, hyggelig atmosfære med et pulserende natteliv samt restauranter, kasinoer, natklubber og barer. Også hotellerne er fantastiske og strandene ligeså tropiske og mageløse.

St. Maartens strande og natur
Du kan for eksempel nyde dagen på en af de mange skønne strande med mulighed for vandaktiviteter som surfing og snorkling. Du kan også booke en udflugt hjemmefra. Kom eksempelvis på sejltur i de smukke omgivelser, oplev den ultimative frihedsfølelse med en ridetur inde på øen eller besøg den spændende dyrepark. øen er fyldt med laguner og bugte, og der er masser af natursmukke vandreture, som kan tage pusten fra selv den mest berejste.
Gastronomi
Slut eventuelt dagen af med middag på en af de mange gode restauranter, hvor friskfanget fisk ofte er på menuen. Er du til fransk gastronomi, så snyd ikke dig selv for et smut over grænsen til den franske del af øen.

7
St. Thomas
U.S. Virgin Islands
16 mar '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

De danske øer i Caribiens glitrende blå vand har nogle af de bedste strande i verden. På De Dansk Vestindiske øer kan du opleve historiens vingesus og et stykke Danmark og Caribiens helt specielle natur og dyreliv.

De Vestindiske øer består af tre større øer og mange mindre ubeboede øer. De tre største øer, St. Croix, St. Thomas og St. John, er omgivet af det azurblå Atlantiske Ocean mod nord og det mere rolige turkisklare Caribiske Hav mod syd. Her i Caribien vil du opleve et subtropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 25-27 grader året rundt, som gør øerne til et oplagt rejsemål.
Seværdigheder og historie på øerne
Rejser til De Dansk Vestindiske øer med hovedøerne St. Thomas, St. John og St. Croix, fortæller historien om Danmarks kolonisering af øerne i 1600-tallet og om slaveriet frem til 1848, hvor slaverne blev frigivet af den danske generalguvernør Peter von Scholten. Der er forskellige oplevelser på St. Thomas, St. Croix og St. John. Du kan gå ned ad Kongensgade i Charlotte Amalie på St. Thomas, se pladsen foran Fort Frederik i Frederiksted på St. Croix som var det sted, hvor Peter von Scholten gav slaverne deres frihed og få ualmindelige smukke naturoplevelser på St. John.
St. Thomas
Den Vestindiske ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten. Det danske kolonieventyr begyndte i Charlotte Amalie i 1672, da guvernør Jørgen Iversen Dybbøl gik i land. Det var også her eventyret endte, da øerne blev solgt til USA. I hovedstaden Charlotte Amalie kan du opleve den smukke naturskabte havn, der i sin tid blev brugt til indskibning af slaver.

Havnen udgør i dag øens vigtigste indtægtskilde, da det er her alle krydstogtskibene lægger til kaj. De små indkøbsgader i Charlotte Amalie summer af liv og aktivitet fra de mange turister, der kommer for at handle i de mange taxfree butikker. Vil du væk fra travlheden, så kan du gå på opdagelse i den historiske del af byen.

På øen finder du St. Peter Great House & Botanical Gardens i de grønne omgivelser mellem øens vulkanske toppe. På nordsiden af øen finder du udsigtspunktet Drakes Seat, som den engelske admiral Sir Francis Drake har lagt navn til. Her er også den børnevenlige strand Magens Bay, der er kåret som af de smukkeste strande i verden. Tag en afkølende dukkert i det klare vand, lad solens stråler varme din krop og fornem den caribiske afslappethed.
Vandaktiviteter
På St. Thomas finder du også undervandsobservatoriet Coral World Ocean Park, hvor et spændende liv udfolder sig under havets overflade, og du kan boltre dig i vandet med havskildpadder og søløver. På St. Thomas er der rig mulighed for at sejle, fiske og dykke. Omkring øen er der femstjernet dykning med undervandsstier, og flere steder er det muligt at dykke blandt gamle vrag på havets bund. Tag undervandsbåden Atlantis 30 meter ned under havets overflade og oplev planterigets magiske verden.
Shopping i Charlotte Amalie
St. Thomas er toldfrit område, og du kan med fordel købe smykker, alkohol, mærkevaretøj og elektronik i de mange butikker. Størstedelen finder du i Charlotte Amalie, hvor krydstogtsskibene lægger til kaj. Synes du der er lidt for hektisk i hovedstaden, så hop i en taxa til Havensight, et hyggeligt område ved marinaen med mange mærkevarebutikker og udendørs restauranter.

Paradise Point
Tag svævebanen fra havnen ved Havensight op ad Flag Hill til Paradise Point, hvor der er et spektakulært udsyn over hele Charlotte Amalie. En sjov oplevelse for såvel store som små og et perfekt sted at nyde en frokost.

8
San Juan
Puerto Rico
17 mar '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

San Juan er hovedstaden og den største by i Puerto Rico. Byen blev grundlagt af spanske kolonister i 1521, som kaldte den Ciudad de Puerto Rico (“Rich Port City”).
Puerto Ricos hovedstad er den anden ældste europæiske etablerede by i Amerika. Du finder mange historiske bygninger i byen, blandt andet de bemærkelsesværdige tidligere defensive forter; Fort San Felipe del Morro, Fort San Cristóbal og La Fortalezza. Du kan besøge de små spændende gader, hvor der eksisterer en sensuel og historisk stemning. Tag eksempelvis en vandretur på Fort San Felipes tykke mure og nyd udsigten ud over det smukke dybblå hav.
Seværdigheder for enhver
San Juan byder både på moderne luksus og fantastiske historiske oplevelser. Her er alt lige fra en livlig havnepromenade, moderne glitrende shoppingcentre, restauranter og hoteller i topklasse til velbarede historiske bygningsværker og smukke farvestrålende huse fra den 16. og 17. århundrede. På restauranterne finder du en blanding af caribisk, spansk og afrikansk mad, og du kan eksempelvis prøve en af nationalretterne ‘Asopao’, der er en lokal afart af kyllingesuppe.Der er masser at opleve – lige fra dejlige palmeskyggede strande, skøn natur, vandsport og serværdigheder som Catedral de San Juan – en domkirke med conquistadoren Juan Ponce de Leons grav, hans hus Casa Blanca, det store fort, som ligger dramatisk på en pynt, og Bacardi-destilleriet, hvor man kan følge produktionen af den verdensberømte Bacardi-rom.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Family Inside En indvendig kahyt, som samtidig er en af skibets prisvenlige kahytter, indeholder en queen-size seng samt en pullman-seng, som giver mulighed for opredning til yderligere to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche. Perfekt for par eller den lille familie, som bruger skibets fælles områder meget og primært er i kahytten om natten. Plads til: 4 personer Samlet størrelse: 14 m2

Udvendig Kahyt

Familie Oceanview Perfekt for familier, som bruger skibets fælles områder meget og primært er i kahytten om natten. Kahytterne har en queensize seng og ekstra sengeplads (som køjesenge) der kan rumme op til to ekstra gæster. Desuden har kahytten et vindue mod havet. Plads til: 4 personer Samlet størrelse: 21-34 m2

Balkonkahyt

Altan med adgang til Thermal Spa Balkon kahytter med adgang til Thermal Spa er til forkælelse og indrettet i spa-stil. Her finder du en queensize seng, et badeværelse samt et opholdsområde med sofa. Der er nem adgang til den nærliggende Spa afdeling og fitnesscenter samt gratis adgang til Thermal Suite i spaens åbningstider. Plads til: 2 personer Samlet størrelse: 21 m2 Balkonstørrelse: 4 m2

Suite

The Haven Premier Owner’s Suite med Stor Balkon Beliggende i The Haven tilbyder disse fantastiske suiter en betagende udsigt fra den store balkon mod agter. Suiterne har separat opholdsområde med sofagruppe og spisebord, tre soveværelser med king-size senge, en dobbelt sovesofa, tre badeværelser med badekar eller bruseniche samt et udendørs spabad. Inkluderer butler- og concierge-service. Plads til: 8 personer. Samlet størrelse: 195 m2. Balkonstørrelse: 76 m2


Skib

Beskrivelse

Norwegian Viva er fra 2023 og er det andet skib fra NCL’s nye Prima Class, som byder på en nyskabende krydstogtsoplevelse i absolut særklasse. Det smukke, innovative skib er indrettet med den seneste teknologi og byder på større kahytter og suiter, flere udendørsarealer og pool områder end noget andet skib i NCL-flåden.

Glæd dig til at bade i infinity pools, som smelter sammen med horisonten, svæv over havet på en glasbro og find en verden af kulinariske fristelser og forfriskende drinks i skibets Indulge Food Hall. På Prima Class finder du også de tre skønne restauranter; Onda By Scarpetta, The Local Bar & Grill og Los Lobos.

Norwegian Viva byder på et overflødighedshorn af oplevelser, spænding og aktiviteter for hele familien.

Børn og barnlige sjæle kan glæde sig til at køre gokart på toppen af skibet, udforske virtuelle verdener, spille højteknologisk minigolf, lege i vandlandene og prøve de vildt hurtige vandrutsjebaner med et frit fald i 10 etager! For de voksne venter fantastiske musicals, koncerter, shows og natklubber med DJ’s og lysshow.

The Haven byder på Norwegian Vivas mest grandiøse oplevelse. Det er en eksklusiv og privat del af skibet, hvor du har adgang til din personlige concierge og butlerservice 24 timer i døgn. Nyd den betagende udsigt, infinity poolen og udendørssaunaen.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Tekniske data: Skibet har plads til 3219 gæster, og er er 294 meter langt.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel