7 nætter fra Boston med Norwegian Gem

Krydstogt detaljer

  • 5 september til 12 september 2025
  • 7 Nætter
  • 2 Voksne
  • Norwegian Gem
  • Boston, Bar Harbor, Halifax Nova Scotia, Sydney Cape Breton Island Nova Scotia, Charlottetown, Til søs, Saguenay, Quebec City Quebec

Oversigt

Norwegian Gem er fra november 2007 og tilbyder mange aktiviteter både udendørs og indendørs. 2 swimmingpools & 1 børnepool, 6 boblebad, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri, 3 konferenceværelser og den første bowlingbane til søs.

Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets Kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets 14 barer og lounger.
Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i 4 forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 til 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt specielle områder KUN for børn.

Skibet kan også tilbyde mere luksus i et eksklusivt privat område med egen pool, beliggende øverst på skibet. Her kan man bo i de specielle, kæmpestore eksklusive ”Courtyard Villas”. Kontakt vort kontor for priser.

”Freestyle Cruising”, Ingen faste borde, restauranter eller spisetider. Mellem 17.30 og 24.00 kan man spise i en af de valgfri restauranter ombord. Du vælger selv hvem eller hvor mange Du vil sidde til bords med. Man kan også anmode om et fast bord på hele turen. Du kan også spise i kahytten idet der er roomservice hele døgnet. Man kan vælge mellem hovedrestauranter og alternative restauranter, hvoraf de fleste er indeholdt i prisen. På nogen af de alternative restauranter vil der blive opkrævet mellem 15 og 30 $ pr. person. Yderligere detaljer findes ombord. Det anbefales at man bestiller bord for at være garanteret plads til den ønskede tid, særligt i de populære alternative restauranter. Man kan dog også bare komme. Skulle der ikke være plads vil man blive henvist til baren indtil bordet er parat.

Valgt afgang: 5 september 2025
Pris pr. person fra

Rejseoversigt

  • Varighed: 7 nætter
  • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Gem
  • Afrejsehavn: Boston

Prisen inkluderer

Inklusiv
– Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad i hovedrestauranten og i udvalgte a la carte restauranter)
– Vand, kaffe og te i buffetrestauranten.
– Underholdning og udvalgte aktiviteter ombord
– Skatter og afgifter

Tilkøb: Free at Sea tilkøbspakke
Du kan vælge mellem 2-4 Free at Sea elementer i tilkøb:
– Premium drikkevarepakke
– Wi-Fi-pakke
– Restaurant pakke til specialrestauranter
– Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter.

Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten.
Prisen starter fra 1.125 kr for et krydstogt på 6-8 nætter.


Rejseplan

1
Boston
5 september 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Boston er en af de ældste byer i USA og nok den, der mest minder om en europæisk storby. Byen har dannet ramme om utallige film og TV serier, men også byens baseballteamet Red Sox tiltrækker mange turister.
Boston, som ligger nord for New York, er hovedstad i den amerikanske delstat Massachusetts med et spændende miks af historiske traditioner, moderne højteknologi og liberale holdninger. Du kan hoppe på The Old Town Trolley og kombinere sightseeing med underholdning. Du kan spise lækker seafood, nyde en kold øl på Sams Bar og shoppe i byens mange spændende forretninger.

2
Bar Harbor
6 september 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

Bar Harbor på øen Mount Desert Island i Hancock Country er porten til Acadia Nationalpark. Øen er beliggende ud mod det nordlige Atlanterhav i staten Maine i det nordlige USA. Alt afhængigt af hvor lang tid du har til rådighed, er der mange aktivitetsmuligheder i den smukke natur. Acadia Nationalpark er et skønt naturområde med stor diversitet i dyre- såvel som planteliv. Det er også her du finder Atlanterhavskystens højeste bjerg i USA. Du har mulighed for at tage med på en guidet bustur rundt i den smukke havneby og nationalparken (daglige afgange fra Bar Harbor).

3
Halifax
Nova Scotia
7 september 25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Byen Halifax er hovedstaden i provinsen Nova Scotia i Canada.
Havnen er beliggende ved en indsnævring i landskabet, hvor to bredder kommer tættere på hinanden. På den ene side har man Halifax og på den anden Darthmouth.
Halifax er kendt for sin historiske havnefront, hvor The Canadian Museum of Immigration på Pier 21 ligger. Museet fortæller historien om, hvordan netop denne havn har været porten til Amerika for mere end én million immigranter gennem tiden. Oplev den hyggelige og maritime stemning langs havnefronten, de unikke butikker og lækre restauranter. Besøg også det lokale bryggeri, oplev et af byens mange madmarkeder med masser af lokalt producerede produkter, eller tag færgen en tur til den modsatte bred og oplev endnu flere lokalt ejede butikker, gallerier, cafeer, pubber og restauranter i Darthmouth.

4
Sydney
Cape Breton Island
8 september 25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Sydney, den canadiske navnesøster til Australiens, er beliggende i provinsen Nova Scotia på østkysten af den canadiske ø Cape Breton.
Byen, som også er øens historiske hovedstad, er en perfekt kombination af havnebycharme, landlig idyl og gæstfrihed. Oplev byens historiske centrum på en guidet tur, eller gå en tur langs havnefronten, hvor du kan smage alt godt fra havet på en af restauranterne, mens du nyder synet af de mange skibe i havnen.
I Sydney finder du også verdens største violin, som måler hele 18,3 meter i højden, samt Cape Bretons Centre for Craft & Design, et galleri med kunst og design, udviklet i alle slags materialer af forskellige lokale kunstnere og designere.

5
Charlottetown
9 september 25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Charlottetown er hovedstaden i den lille canadiske provins Prince Edward Island, en øgruppe på Canadas sydøstlige kyst.
Charlottetown er nok mest kendt som fødested for konføderationen Dominion of Canada, og blev opkaldt efter dronning Charlotte, som var ægtefælle til Kong George 3. Byen byder på ægte victoriansk byggestil i huse og bygninger.
På dit besøg i byen er det oplagt at tage på en gåtur, enten guidet eller på egen hånd, for at opdage historien bag Canadas fødested. Du kan også opleve Charlottetown fra dækket af en Habour Hippo (båd på hjul), der tager dig rundt til vands og til lands.
På Charlottetown Waterfront finder du hyggelige restauranter og barer, masser af shopping-muligheder og en skøn udsigt. Brostensbelagte Victoria Row er en skøn gade fyldt med kunst, cafeer og restauranter (lukket for motoriseret trafik i sommerhalvåret).
Charlottetown er en levende kystby med historisk charme, hvor mange forskellige kulturelle events og festivaller arrangeres året rundt.

6
Til søs
10 september 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Saguenay
11 september 25
Ankomst kl 13:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Byen Saguenay er beliggende i provinsen Quebec i det sydøstlige Canada ved bredden af floden, som bærer det samme navn.
Byen er den bedste base for alverdens udendørs aktiviteter. Med flodens majestætiske omgivelser som kulisse er her fantastiske muligheder for at udforske naturen på en vandre- eller cykeltur. Du kan også vælge at deltage i forskellige guidede ture i naturen eller udforske midtbyens shopping-område med små gallerier, butikker med lokalt produceret håndværk, samt delikatessebutikker med lokale lækkerier, hvor du kan købe alt lige fra chokolade til ost.

8
Quebec City
Quebec
12 september 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

Quebec City er hovedstaden i den canadiske provins Québec, beliggende ved indsnævringen af floden Saint Lawrence, som mod øst løber ud i det nordlige Atlanterhav.
Oprindeligt var byen en del af den franske koloni og hovedstad i “Ny Frankrig” i Nordamerika. Man kan tydeligt mærke den franske arv, som stadig karakteriserer byen med smukke bygninger fra 1700- og 1800-tallet, der står som levende vidnesbyrd, side om side, gennem byens smalle, brostensbelagte gader. De skyhøje kirkespir vokser sig op over de andre bygninger i den gamle og historiske bydel, der som den eneste i Nordamerika stadig har bevaret de gamle fæstningsværker. Byen har også fået en af de eftertragtede pladser på UNESCOs verdensarvsliste. Om sommeren indtager musikere, akrobater og skuespillere i perioder de historiske gader og i vintermånederne, januar og februar, afholdes det store og smukke Quebec Winter Carnival.

1
Boston
5 september '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Boston er en af de ældste byer i USA og nok den, der mest minder om en europæisk storby. Byen har dannet ramme om utallige film og TV serier, men også byens baseballteamet Red Sox tiltrækker mange turister.
Boston, som ligger nord for New York, er hovedstad i den amerikanske delstat Massachusetts med et spændende miks af historiske traditioner, moderne højteknologi og liberale holdninger. Du kan hoppe på The Old Town Trolley og kombinere sightseeing med underholdning. Du kan spise lækker seafood, nyde en kold øl på Sams Bar og shoppe i byens mange spændende forretninger.

2
Bar Harbor
6 september '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

Bar Harbor på øen Mount Desert Island i Hancock Country er porten til Acadia Nationalpark. Øen er beliggende ud mod det nordlige Atlanterhav i staten Maine i det nordlige USA. Alt afhængigt af hvor lang tid du har til rådighed, er der mange aktivitetsmuligheder i den smukke natur. Acadia Nationalpark er et skønt naturområde med stor diversitet i dyre- såvel som planteliv. Det er også her du finder Atlanterhavskystens højeste bjerg i USA. Du har mulighed for at tage med på en guidet bustur rundt i den smukke havneby og nationalparken (daglige afgange fra Bar Harbor).

3
Halifax
Nova Scotia
7 september '25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Byen Halifax er hovedstaden i provinsen Nova Scotia i Canada.
Havnen er beliggende ved en indsnævring i landskabet, hvor to bredder kommer tættere på hinanden. På den ene side har man Halifax og på den anden Darthmouth.
Halifax er kendt for sin historiske havnefront, hvor The Canadian Museum of Immigration på Pier 21 ligger. Museet fortæller historien om, hvordan netop denne havn har været porten til Amerika for mere end én million immigranter gennem tiden. Oplev den hyggelige og maritime stemning langs havnefronten, de unikke butikker og lækre restauranter. Besøg også det lokale bryggeri, oplev et af byens mange madmarkeder med masser af lokalt producerede produkter, eller tag færgen en tur til den modsatte bred og oplev endnu flere lokalt ejede butikker, gallerier, cafeer, pubber og restauranter i Darthmouth.

4
Sydney
Cape Breton Island
8 september '25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Sydney, den canadiske navnesøster til Australiens, er beliggende i provinsen Nova Scotia på østkysten af den canadiske ø Cape Breton.
Byen, som også er øens historiske hovedstad, er en perfekt kombination af havnebycharme, landlig idyl og gæstfrihed. Oplev byens historiske centrum på en guidet tur, eller gå en tur langs havnefronten, hvor du kan smage alt godt fra havet på en af restauranterne, mens du nyder synet af de mange skibe i havnen.
I Sydney finder du også verdens største violin, som måler hele 18,3 meter i højden, samt Cape Bretons Centre for Craft & Design, et galleri med kunst og design, udviklet i alle slags materialer af forskellige lokale kunstnere og designere.

5
Charlottetown
9 september '25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Charlottetown er hovedstaden i den lille canadiske provins Prince Edward Island, en øgruppe på Canadas sydøstlige kyst.
Charlottetown er nok mest kendt som fødested for konføderationen Dominion of Canada, og blev opkaldt efter dronning Charlotte, som var ægtefælle til Kong George 3. Byen byder på ægte victoriansk byggestil i huse og bygninger.
På dit besøg i byen er det oplagt at tage på en gåtur, enten guidet eller på egen hånd, for at opdage historien bag Canadas fødested. Du kan også opleve Charlottetown fra dækket af en Habour Hippo (båd på hjul), der tager dig rundt til vands og til lands.
På Charlottetown Waterfront finder du hyggelige restauranter og barer, masser af shopping-muligheder og en skøn udsigt. Brostensbelagte Victoria Row er en skøn gade fyldt med kunst, cafeer og restauranter (lukket for motoriseret trafik i sommerhalvåret).
Charlottetown er en levende kystby med historisk charme, hvor mange forskellige kulturelle events og festivaller arrangeres året rundt.

6
Til søs
10 september '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Saguenay
11 september '25
Ankomst kl 13:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Byen Saguenay er beliggende i provinsen Quebec i det sydøstlige Canada ved bredden af floden, som bærer det samme navn.
Byen er den bedste base for alverdens udendørs aktiviteter. Med flodens majestætiske omgivelser som kulisse er her fantastiske muligheder for at udforske naturen på en vandre- eller cykeltur. Du kan også vælge at deltage i forskellige guidede ture i naturen eller udforske midtbyens shopping-område med små gallerier, butikker med lokalt produceret håndværk, samt delikatessebutikker med lokale lækkerier, hvor du kan købe alt lige fra chokolade til ost.

8
Quebec City
Quebec
12 september '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

Quebec City er hovedstaden i den canadiske provins Québec, beliggende ved indsnævringen af floden Saint Lawrence, som mod øst løber ud i det nordlige Atlanterhav.
Oprindeligt var byen en del af den franske koloni og hovedstad i “Ny Frankrig” i Nordamerika. Man kan tydeligt mærke den franske arv, som stadig karakteriserer byen med smukke bygninger fra 1700- og 1800-tallet, der står som levende vidnesbyrd, side om side, gennem byens smalle, brostensbelagte gader. De skyhøje kirkespir vokser sig op over de andre bygninger i den gamle og historiske bydel, der som den eneste i Nordamerika stadig har bevaret de gamle fæstningsværker. Byen har også fået en af de eftertragtede pladser på UNESCOs verdensarvsliste. Om sommeren indtager musikere, akrobater og skuespillere i perioder de historiske gader og i vintermånederne, januar og februar, afholdes det store og smukke Quebec Winter Carnival.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Inside kahytterne er de mest prisvenlige om bord. De har plads til op til fire gæster og indeholder en queensize-seng samt mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 12-25 m2

Udvendig Kahyt

Oceanview kahytterne har plads til op til fire gæster, hvilket gør dem ideelle og prisvenlige, hvis du vil medbringe børnene. Der er en queensize-seng samt mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt et vindue eller koøje mod havet. Bemærk, at udsigten fra kahytten vil være helt eller delvist blokeret (af f.eks. redningsbåde). Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 14-17 m2

Balkonkahyt

Balcony Kahytterne har plads til op til fire gæster, hvilket gør dem ideelle, hvis du vil medbringe børnene. Der er en queensize-seng samt et opholdsområde med sofa, som giver mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt en privat balkon med en fantastisk agtervendt udsigt. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 19 m2 Balkon Størrelse: 3 m2

Suite

The Haven Garden suiterne har tre separate soveværelser med plads til op til otte personer. Hvert soveværelse har en kingsize- eller queensize-seng samt badeværelse. Dertil kommer en separat stue med sofagruppe og spisebord. Til suiten hører en privat balkon med privat spabad og god plads til afslapning. Inkluderer butler- og concierge-service. Plads til: 8 Samlet omtrentlig størrelse: 395 m2 Balkon Størrelse: 155 m2


Rederi

Norwegian Cruise Line (NCL) har været norsk ejet i mange år, men bliver på nuværende tidspunkt styret fra hovedkontoret i Florida og har asiatiske ejere. NCL har 19 skibe, hvor de fleste er bygget siden 2001. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i amerikansk stil og byder på underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Langt de fleste kahytter er udvendige med balkon. Freestyle Cruising Freestyle Cruising på NCL’s moderne krydstogtskibe betyder, at du har mulighed for at planlægge dine dage efter din egen tidsplan. Der er ikke faste spisetider og heller ikke faste pladser. Du vælger også selv den restaurant, du vil spise i. Der er mange mindre restauranter uden tillæg – og også nogle med tillæg. Dress code? Nej, du kan klæde dig afslappet, som du vil. Freestyle kahytter Uanset om du rejser alene, som par eller med hele familien, så tilbyder at Norwegian Cruise Line en bred vifte af kahytskategorier. Udover almindelige kahytter – indvendig, udvendig, balkon. minisuiter & suiter, så tilbyder NCL som noget unikt også følgende kategorier: Indvendig single studio Eksklusivt for Norwegian Epic og Breakaway klassen er de smarte, moderne studios designet og billigt prissat især for solorejsende. Gæsterne har adgang til den private Studio Lounge, hvor man kan slappe af og møde andre gæster over en kop kaffe eller cocktails. ​Familie kahytter og suiter Kahytterne er lidt større end almindelige kahytter og perfekt, hvis I bor mere end to i kahytten eller suiten. Spa kahytter og suiter Fredfyldte Spa balkon kahytter, Spa Mini Suiter and Spa Suiter har beroligende indretning og nem adgang til Mandara Spa® sammen med gratis brug af mange faciliteter i spaområdet. Garden Villas og Family Villas Disse er placeret i et separat kompleks med nøglekort adgang og tilbyder ultimativ luksus og privatliv. Nyd eksklusiv adgang til en privat gårdhave og pool på de fleste af skibene, butler og conciergeservice og andre privilegier. The Haven by Norwegian™ “The Haven” finder du kun på skibe der har en indergård dvs. Epic, Gem, Pearl, Jade, Jewe og Breakaway. Øverst oppe på skibene ligger de mest luksuriøse, velindrettede og rummelige suiter, du finder ombord på et Norwegian Cruise Lines skibe – et eksklusiv gemmested for de få privilegerede. Moderne elegance kombineret med personlig service og privatliv skaber en unik cruising oplevelse. The Haven by Norwegian™ – dit personlige paradis. Freestyle Family Fun Med det nye ungdomsprogram er den ultimative familieferie lige blevet bedre! Oplev det I har lyst til, når det passer jer. Det er den frihed og fleksibilitet, du har med Freestyle Cruising. Pak ud én gang i din kahyt og med mange spisemuligheder, familieaktiviteter og eksklusiv underholdning med Nickelodeon er der noget for enhver smag. Forestil dig at spille Wii ™ på en to etager høj skærm eller bowle på et krydstogtskib midt i Middelhavet eller Det Caribiske Hav. Prøv at spille gigant skak til en fantastisk havudsigt eller en klatretur på et bjerg. Ombord findes fantastiske børneklubber for børn i alle aldre med masser af sjove aktiviteter og underholdning. Freestyle Dining Du vil finde fristende restauranter, grill, buffeter og caféer til at tilfredsstille enhver sult – morgen, middag og aften. Buffetrestauranten tilbyder både indendørs og udendørs siddepladser og serverer omeletter, pastaretter, friske salater og med mere. Grillen ved poolen, livlige sportsbarer, “kid-caféer” og selvfølgelig også roomservice.Hovedrestauranter Hvert skib har to gratis restauranter, som serverer friske, lækre retter, når du ønsker det. Buffetrestaurant Her tilbereder kokkene din mad, lige som du ønsker det. Det er inkluderet prisen. Tillægsrestauranter Alle skibe tilbyder også ægte Texas-stil steakhouses, franske gourmet bistroer, italiensk køkken, asiatisk fusion eller bliv underholdt af mesterkokke, mens de griller bøf, skaldyr, kylling og grøntsager på teppanyaki grill. Nogle skibe tilbyder avancerede klubber med middag og dans, Cirque Dreams® og middagsshows med akrobater i verdensklasse og meget mere. Disse specialrestauranter er valgfrie og har et tillæg på USD 15 til 49 pr. person eller à la carte priser for specielle retter på menu. Spisning for børn op til 3 år er gratis i de særlige restauranter og børn fra 4 til 12 år betaler halv pris. Fitness og sport ombord: Fuldt udstyret fitnesscenter Klasser i aerobic, yoga, pilates, cykling (mod tillæg) Basketball, bordtennis, tennis, volleyball, basketball, klatrevæg, rappelling-væg på Epic, vandrutsjebaner, minigolf, bowling og billiard. Hvor sejler Norwegian Cruise Line? På et krydstogt med NCL kan du komme på fantastiske rejser i Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, Panamakanalen, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska og New England. Følgende er inkluderet i prisen, når du rejser med Norwegian Cruise Line: 4 – 6 retters menu i a la carte restauranter Stort udbud af retter i buffetrestauranten, burger & hotdog grillen ved poolen 24 timers roomservice Iste, vand, kaffe, te (selvbetjening i buffetrestauranten) Fri adgang til alle klubber, barer og lounges (karaoke-party, dansetimer og meget mere) Spektakulære sceneshows i teateret Live musik med bands og orkester Diskotek Comedy shows og internationale sangere Kasino i Las Vegas stil Fitnesscenter, løbebane Aktiviteter ombord, nogle mod betaling Pools og Whirlpools Free at Sea: Bestiller du studio, indvendig, udvendig, balkon eller Mini Suite kan du vælge 2 Free at Sea pakker i tilkøb: Premium drikkevarepakke Wi-Fi-pakke Restaurant pakke til specialrestauranter Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten. Priser på tilkøbspakken: 1-6 dage: kr. 370,- pr. person 7-9 dage: kr. 750,- pr. person 10-13 dage: kr. 1.130,- pr. person 14-17 dage: kr. 1.500,- pr. person Over 18 dage: kr. 1.890,- pr. person Bestiller du The Haven får du hele Free at Sea pakkens indhold inkluderet i prisen. Drikkevarepakke: Premium drikkevarepakke inkluderer: Sodavand, øl på flaske, fadøl, Premium Brands spiritus, cocktails, vin serveret i glas – op til en pris af USD 15,- pr. drink.

Skib

Beskrivelse

Norwegian Gem er fra november 2007 og tilbyder mange aktiviteter både udendørs og indendørs. 2 swimmingpools & 1 børnepool, 6 boblebad, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri, 3 konferenceværelser og den første bowlingbane til søs.

Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets Kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets 14 barer og lounger.
Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i 4 forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 til 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt specielle områder KUN for børn.

Skibet kan også tilbyde mere luksus i et eksklusivt privat område med egen pool, beliggende øverst på skibet. Her kan man bo i de specielle, kæmpestore eksklusive ”Courtyard Villas”. Kontakt vort kontor for priser.

”Freestyle Cruising”, Ingen faste borde, restauranter eller spisetider. Mellem 17.30 og 24.00 kan man spise i en af de valgfri restauranter ombord. Du vælger selv hvem eller hvor mange Du vil sidde til bords med. Man kan også anmode om et fast bord på hele turen. Du kan også spise i kahytten idet der er roomservice hele døgnet. Man kan vælge mellem hovedrestauranter og alternative restauranter, hvoraf de fleste er indeholdt i prisen. På nogen af de alternative restauranter vil der blive opkrævet mellem 15 og 30 $ pr. person. Yderligere detaljer findes ombord. Det anbefales at man bestiller bord for at være garanteret plads til den ønskede tid, særligt i de populære alternative restauranter. Man kan dog også bare komme. Skulle der ikke være plads vil man blive henvist til baren indtil bordet er parat.

Fitness

Jogging sti
Tennis Court

Underholdning

Atrium Café
Basketball/Volleyball Court
Blazing Boots
Bliss Ultra Lounge
Get Down Tonight
Kid’s Pool
Bibliotek
Mandara Spa & Salon
Night Club
Pure Variety
Stardust Theatre
Swing! The Musical
Tahitian Pool
The Chapel
Video Arcade

Aktiviteter

Body Waves Fitness Center
Card Room
Bibliotek
Spinnaker Lounge
Splash Academy Kid’s Club

Andet

Kunstgalleri
Business Centre
Colombian Emeralds International
Entourage
Mødelokale
Foto Galleri
Trade Routes Boutiques
Gangsti

Afslapning

“Bare for at prøve” akupunktur
Aroma Stone Terapi
Bamboo Massage
Kropskompositionsanalyse
Botox Cosmetic Rynkebehandling
Botox Cosmetic Rynkebehandling
Botox Cosmetics Rynkebehandling
Par massage
Couture Touch Face and Body Treatment
Dyb muskelmassage
ELEMIS Deep Cleanse Grooming Behandling med barber
ELEMIS Dynamic Resurfacing Precision Peel
ELEMIS Pro-Collagen Age Defy Facial
ELEMIS Pro-Collagen Grooming behandling med barber
Ekspres barbering
Fire & Ice Manicure
Fire & Ice Pedicure
Go Smile tandblegningsbehandling
Individualiseret personlig træning
Intensiv rensende saltscrub
Lonithermie cellulite reduktionsbehandling
Nutritional konsultation
Restylane Lip Enhancement behandling
Restylane Lip Lines Behandling
Restylane Marionette Lines Behandling
Restylane Smile Lines Behandling
Spa Thermal Suite
Swedish Massage
The Tides
Thermal Suite
Thermal Suite Pass
Tradewinds

Mad og drikke

Atrium Café & Bar
Bali Hai Bar & Grill
Cagney’s Steakhouse
Corona Cigar Club
Garden Cafe
Gem Club Casino Bar
Grand Pacific Dining Room
Great Outdoors Bar
La Cucina Italian Restaurant
Le Bistro
Magenta Main Dining Room
Magnum’s Champagne & Wine Bar
Maltings Beer & Whiskey Bar
Moderno Churrascaria
O’Sheehan’s Bar & Grill
Orchid Garden
Orchid Restaurant
Poolside Grill
Room Service
Sake Bar
Shakers Martini & Cocktail Bar
Sugarcane Mojito Bar
Sushi
Teppanyaki
The Great Outdoors
Topsiders Bar & Grill

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel