8 nætter fra Fort Lauderdale- Florida med Celebrity Reflection

Krydstogt detaljer

  • 9 nov til 17 nov 2024
  • 8 Nætter
  • 2 Voksne
  • Celebrity Reflection
  • Fort Lauderdale Florida, Til søs, Labadee, Til søs, Oranjestad, Willemstad, Til søs, Til søs, Fort Lauderdale Florida
Indvendig kahyt Fra kr. 7.672 Pr. pers
Udvendig kahyt Fra kr. 8.662 Pr. pers
Balkon kahyt Fra kr. 8.836 Pr. pers
Suite Fra kr. 39.276 Pr. pers

Oversigt

Celebrity Reflection er det femte og sidste skib i Solstice-klassen. Nogle af de største forskelle på Reflection og de andre skibe er et ekstra dæk, mere plads i restauranterne, flere solstole og flere pladser i teateret. Celebritys Lawn Club giver dig mulighed for at slappe af, spise, drikke og socialisere i frisk luft. Nyd et herligt grillet måltid i den nye Lawn Club Grill. Slap af i din egen solstol i The Alcoves. Kig forbi Michael’s Club, hvor du kan vælge mellem 50 forskellige internationale ølsorter. Dette er bare noget af det, du kan opleve om bord på Celebrity Reflection.

Kahytterne er på ca. 16 – 23 kvm og har TV, telefon, føntørrer, safetyboks, badekåber, aircondition, badeværelse med bruser, 24 timers roomservice, minibar, en dobbeltseng eller to enkeltsenge og sofa.
Fakta om skibet:
Passagerkapacitet: 3.052, Bruttotonnage: 126.000 tons, Længde: 315 meter, Marchfart: 24 knob, Strøm: 110/220 volt.

Valgt afgang: 9 nov 2024
Pris pr person fra: kr. 7.672

Rejseoversigt

  • Varighed: 8 nætter
  • Rederi og skib: Celebrity Cruises, Celebrity Reflection
  • Afrejsehavn: Fort Lauderdale- Florida
  • Billigste krydstogt: kr. 7.672 (9 nov 2024)

Prisen inkluderer

Inklusiv
Helpension (alle måltider i udvalgte restauranter)
Underholdning/aktiviteter ombord
Roomservice fra kl. 5.00-24.00
Servicecharge (drikkepenge til personalet)
Skatter og afgifter

AquaClass – Ekstra inklusiv
Classic drikkepakke (drikkevarer op til $9 pr. drink)*
Wifi Surf (surf, email og tekstbeskeder til 2 enheder pr. kahyt)
Suite – Ekstra inklusiv
Adgang til den private suiterestaurant Luminae

Adgang til det eksklusive “The Retreat” område med lounge, sol- og pooldæk
Butler tilknyttet din kahyt
Luksusprodukter til personlig pleje
Premium drikkepakke (drikkevarer op til $15 pr. drink)*
Wifi Stream (adgang til streaming, sociale medier, email og internet for 2 enheder pr. kahyt)
*Gæster under 21 år tildeles en alkolholfri drikkepakke.

.


Rejseplan

1
Fort Lauderdale
Florida
9 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 16:30
Celebrity Cruises

Den stemningsfulde ferieby Fort Lauderdale ligger blot 35 km nord for Miami. Byen er et et Florida-paradis og populært rejsemål for familier og den kvalitetsbevidste turist og oplagt som anløbshavn på et krydstogt.

Byen havde op gennem 80erne ry for at være en ordinær badeby, men er i dag forvandlet til en flot og levende kystby, der hvert år tiltrækker 7,5 millioner turister. Her er fantastiske strande, tropisk varme, en særlig atmosfære og masser af muligheder for udendørs aktiviteter, især snorkling, dykning og golf.

Blandt Fort Lauderdale seværdigheder er de mange kanaler, og Fort Lauderdale kaldes også USAs Venedig. Kanalerne har en samlet længde på 450 km og fungerer til daglig som afvandingskanaler for sumpområderne inde i landet. Byens Intercoastal Waterways adskiller Fort Lauderdales sandtange fra fastlandet, og vandtaxa er oftest den hurtigste måde at komme rundt på og samtidig også den smukkeste.

I Fort Lauderdale er der to centrale hovedstrøg, du bør kende. Dels byens palmeklædte strandpromenade, Ocean Boulevard, som blev renoveret i begyndelsen af 90erne. Dels Fort Lauderdales hovedgade, Las Olas Boulevard. På One East Las Olas Boulevard på hjørnet af Andrews Avenue kan du besøge Museum of Art, der har en stor samling dansk Cobra-kunst.

Langs floden New River, der går parallelt med Las Olas Boulevard, løber den flotte, palmeklædte promenade Riverwalk, hvor du finder byens kulturelle institutioner, gallerier og shoppingsteder.

Grundlæggende er Fort Lauderdale en badedestination med en 36 km lang strand. Den brede, hvide strand er oversået med parasoller, og på blæsende dage, med kitesurfere. Ved krydset mellem A1A og Las Olas Boulevard finder du barer og restauranter med livemusik, og komplekset nær ved, The Gallery at Beach Place, har flere kæderestauranter som f.eks. Hooters.

Vil du snorkle eller dykke, er der masser af selskaber, der organiserer udflugter – nogle i både med glasbund. Fort Lauderdale har et naturligt rev på lavt vand fra Deerfield Beach til Hallandale Beach, hvor og snorklere og dykkere kan se tropiske fisk i alle regnbuens farver blot 90 meter fra stranden. Derudover er der 75 kunstige rev og gamle skibsvrag.

Som turist i Fort Lauderdale med hang til shopping finder du et stort outlet-shoppingcenter, Sawgrass Mills med de 300 butikker, hvor det siges, at man kan købe ind til en gros-priser. Shoppingcentret ligger cirka 10 miles inde i landet ad Sunrise Boulevard. På vej derud kan du evt. stoppe ved det overdækkede loppemarked Swap Shop, hvor du finder alt fra Corndogs til karruseller, en videoarkade og drive-in-biograf.

En af attraktionerne i Fort Lauderdale er også at køre langs Atlanterhavskysten ad kystvejen A1A, som er den smukkeste rute.

Vil du svinge golfkøllen, er der er ikke mindre end 40 golfbaner i området omkring Fort Lauderdale blandt andet Grande Oaks Golf Resort og Heron Bay Golf Club og Jacaranda Golf Club.

I vinterperioden holder Fort Lauderdale et International Boat Show, hvor byen forvandles til Yachting Capital of the World. Her kan du se yachter så store, at en skyskraber forekommer lille, og sejlbåde i almindelig størrelse pyntet op til anledningen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

2
Til søs
10 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Labadee
11 nov '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
Celebrity Cruises

Haiti byder på smukke caribiske badestrande med fint sand, svajende palmer og krystalklart hav. Den allerbedste strand ligger i det nordlige Haiti og hedder Labadee. En rigtig lille perle – og det er ud for denne, at krydstogtskibet lægger til.

Labadee er krydstogtsrederiet Royal Caribbeans private og sikrede halvø. Dette vaskeægte feriested ligger som en smuk landtange, der strækker sig ud over Haitits kystlinje, og er perfekt til en dag på stranden! Stedet byder dog også på oplevelser for dem, der vil være aktive. Prøv eksempelvis de mange former for vandsport, gå på opdagelse i områdets loppemarked og oplev landets traditionelle haitianske dans. Er du til helt særlige oplevelser, så prøv også verdens længste svævebane over vandet, Dragon’s Breath Flightline, og få adrenalinet frem i kroppen, mens du nyder udsigten ud over øen. Du kan også prøve jetski langs kystlinjen og få en dukkert eller to undervejs. Spis frokost på skibet eller nyd en fantastisk barbecuefrokost i land, som nogle af skibets kokke sørger for at tilberede. Du behøver ikke koncentrere dig om andet end at slappe af og nyde de dejlige omgivelser.

Haiti ligger på den vestlige tredjedel af den næststørste ø i Caribien; Hispaniola, og landet grænser op til Den Dominikanske Republik. Haiti er et af de lidt større lande i Caribien med et areal, der er lidt mindre end Jylland. Tidligere var Haiti en fransk koloni, og det var et af de første amerikanske lande, som erklærede sig uafhængigt. 95% af befolkningen har afrikansk afstamning, og landet bærer præg af tidligere at have været en fransk koloni. Det officielle sprog er fransk, og størstedelen af befolkningen er katolikker. Vejret i Haiti er varmt og fugtigt og ligger året rundt på et gennemsnit på lige under 30 grader.

4
Til søs
12 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
5
Oranjestad
13 nov '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 22:00
Celebrity Cruises

Der er ikke mange andre steder, hvor du vil føle dig så velkommen som på et krydstogt til Aruba.
Det er som at træde ind i en drøm, når du forlader skibet; et rent paradis med den varme sol, det strålende blå hav, de hvide strande, den venlige befolkning og øens meget afslappede atmosfære. Aruba er en fantastisk destination hele året rundt, og uanset om du planlægger en aktiv ferie med familien, en romantisk bryllupsrejse, eller du bare trænger til en uge væk fra det hele, vil du opdage, at på Aruba findes alle muligheder og mange uforglemmelige øjeblikke.

Arubas befolkning
Aruba har omkring 100.000 indbyggere, og de fleste har både caiquetio-indiansk, afrikansk og europæisk blod. Levestandarden er høj og økonomien stærk. Dette har sammen med det herlige klima tiltrukket folk fra hele verden. Befolkningen er således meget international. Alle nationaliteterne har en stor fællesnævner; deres gæstfrihed og deres glæde ved livets finere ting.

Vejret på Aruba
På Aruba skinner solen næsten altid. Gennemsnitstemperaturen er 28 gr, og ofte er der en dejlig brise fra havet over hele øen. Orkaner kommer næsten aldrig til Aruba, da øen ligger uden for orkan-bæltet, og der falder ikke megen regn i løbet af året.

Arubas skønne natur
Naturen er ganske særlig og på ingen måde typisk for en vestindisk ø. På vest- og sydkysten finder du aflange, hvide, smukke strande i verdensklasse. På den nordøstlige kyst, øens vindside, er strandende derimod golde og stenede. Indlandet er karakteriseret ved meter høje kaktusser, lave buske og kampesten. Det mest berømte træ er Watapana, bedre kendt som Divi Divi Træet. Dette unikt formede træ findes overalt på øen.

6
Willemstad
14 nov '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Curacao byder på masser af oplevelser og mulighed for afslapning.
Curacao består af to øer; hovedøen Curacao og Klein Curacao, som ligger ca. 24 kilometer mod sydøst. De bedste strande ligger i syd, og her er der gode muligheder for svømning og dykning ved det omkringliggende koralrev. I nord er kysten i højere grad præget af klipper, og strømmene er mere barske; perfekt til surfing.

Curacao’s højeste punkt er bjerget Christoffelberg, der med sin højde på 375 meter har en fantastisk udsigt fra toppen. Det tager omkring en times tid at vandre til toppen, men man kan også cykle eller ride derop. Klimaet på Curacao er behageligt med gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader om dagen og 23 grader om natten.
Øen har en helt speciel flora og fauna og nationalparken på den nordlige del af øen er bestemt et besøg værd med et spændende landskab præget af klippeformationer, mandshøje kaktus, farvestrålende fugle og vævre leguaner.

Noget af den smukkeste natur på Curacao finder man dog på øens nordkyst ved Boca Tabla, hvor havet møder kysten på en ganske storslået måde, når bølgerne banker ind mod de forrevne klipper og skaber små huler og grotter.
Vælg mellem koralrev, bjergvægge, vrag og store undervandsreservater. Du kan også svømme med delfiner, spille golf og prøve mange andre vandaktiviteter end snorkling.

Hovedstaden, Willemstad, er klart den største by på øen. Her ligger der rækker af nydelige huse i gammel hollandsk stil, og ved havnen kan man opleve flydende markeder op ad kanalerne, som gennemskærer byen. Her er en livlig handel fra de mange både, som sælger direkte til kunden fra kajen.
Byens historiske centrum og havn er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin fine arkitektur, der er malet i alle regnbuens farver og blander lokal, caribisk byggestil med ikke bare hollandsk men også spansk og portugisisk stil.
I Willemstad finder du masser af gode restauranter i prisklasser lige fra 30 kr. til 500 kr., og der er et stort udvalg af cafeer, barer og casioner.

7
Til søs
15 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Til søs
16 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
9
Fort Lauderdale
Florida
17 nov '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
Celebrity Cruises

Den stemningsfulde ferieby Fort Lauderdale ligger blot 35 km nord for Miami. Byen er et et Florida-paradis og populært rejsemål for familier og den kvalitetsbevidste turist og oplagt som anløbshavn på et krydstogt.

Byen havde op gennem 80erne ry for at være en ordinær badeby, men er i dag forvandlet til en flot og levende kystby, der hvert år tiltrækker 7,5 millioner turister. Her er fantastiske strande, tropisk varme, en særlig atmosfære og masser af muligheder for udendørs aktiviteter, især snorkling, dykning og golf.

Blandt Fort Lauderdale seværdigheder er de mange kanaler, og Fort Lauderdale kaldes også USAs Venedig. Kanalerne har en samlet længde på 450 km og fungerer til daglig som afvandingskanaler for sumpområderne inde i landet. Byens Intercoastal Waterways adskiller Fort Lauderdales sandtange fra fastlandet, og vandtaxa er oftest den hurtigste måde at komme rundt på og samtidig også den smukkeste.

I Fort Lauderdale er der to centrale hovedstrøg, du bør kende. Dels byens palmeklædte strandpromenade, Ocean Boulevard, som blev renoveret i begyndelsen af 90erne. Dels Fort Lauderdales hovedgade, Las Olas Boulevard. På One East Las Olas Boulevard på hjørnet af Andrews Avenue kan du besøge Museum of Art, der har en stor samling dansk Cobra-kunst.

Langs floden New River, der går parallelt med Las Olas Boulevard, løber den flotte, palmeklædte promenade Riverwalk, hvor du finder byens kulturelle institutioner, gallerier og shoppingsteder.

Grundlæggende er Fort Lauderdale en badedestination med en 36 km lang strand. Den brede, hvide strand er oversået med parasoller, og på blæsende dage, med kitesurfere. Ved krydset mellem A1A og Las Olas Boulevard finder du barer og restauranter med livemusik, og komplekset nær ved, The Gallery at Beach Place, har flere kæderestauranter som f.eks. Hooters.

Vil du snorkle eller dykke, er der masser af selskaber, der organiserer udflugter – nogle i både med glasbund. Fort Lauderdale har et naturligt rev på lavt vand fra Deerfield Beach til Hallandale Beach, hvor og snorklere og dykkere kan se tropiske fisk i alle regnbuens farver blot 90 meter fra stranden. Derudover er der 75 kunstige rev og gamle skibsvrag.

Som turist i Fort Lauderdale med hang til shopping finder du et stort outlet-shoppingcenter, Sawgrass Mills med de 300 butikker, hvor det siges, at man kan købe ind til en gros-priser. Shoppingcentret ligger cirka 10 miles inde i landet ad Sunrise Boulevard. På vej derud kan du evt. stoppe ved det overdækkede loppemarked Swap Shop, hvor du finder alt fra Corndogs til karruseller, en videoarkade og drive-in-biograf.

En af attraktionerne i Fort Lauderdale er også at køre langs Atlanterhavskysten ad kystvejen A1A, som er den smukkeste rute.

Vil du svinge golfkøllen, er der er ikke mindre end 40 golfbaner i området omkring Fort Lauderdale blandt andet Grande Oaks Golf Resort og Heron Bay Golf Club og Jacaranda Golf Club.

I vinterperioden holder Fort Lauderdale et International Boat Show, hvor byen forvandles til Yachting Capital of the World. Her kan du se yachter så store, at en skyskraber forekommer lille, og sejlbåde i almindelig størrelse pyntet op til anledningen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

1
Fort Lauderdale
Florida
9 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 16:30
Celebrity Cruises

Den stemningsfulde ferieby Fort Lauderdale ligger blot 35 km nord for Miami. Byen er et et Florida-paradis og populært rejsemål for familier og den kvalitetsbevidste turist og oplagt som anløbshavn på et krydstogt.

Byen havde op gennem 80erne ry for at være en ordinær badeby, men er i dag forvandlet til en flot og levende kystby, der hvert år tiltrækker 7,5 millioner turister. Her er fantastiske strande, tropisk varme, en særlig atmosfære og masser af muligheder for udendørs aktiviteter, især snorkling, dykning og golf.

Blandt Fort Lauderdale seværdigheder er de mange kanaler, og Fort Lauderdale kaldes også USAs Venedig. Kanalerne har en samlet længde på 450 km og fungerer til daglig som afvandingskanaler for sumpområderne inde i landet. Byens Intercoastal Waterways adskiller Fort Lauderdales sandtange fra fastlandet, og vandtaxa er oftest den hurtigste måde at komme rundt på og samtidig også den smukkeste.

I Fort Lauderdale er der to centrale hovedstrøg, du bør kende. Dels byens palmeklædte strandpromenade, Ocean Boulevard, som blev renoveret i begyndelsen af 90erne. Dels Fort Lauderdales hovedgade, Las Olas Boulevard. På One East Las Olas Boulevard på hjørnet af Andrews Avenue kan du besøge Museum of Art, der har en stor samling dansk Cobra-kunst.

Langs floden New River, der går parallelt med Las Olas Boulevard, løber den flotte, palmeklædte promenade Riverwalk, hvor du finder byens kulturelle institutioner, gallerier og shoppingsteder.

Grundlæggende er Fort Lauderdale en badedestination med en 36 km lang strand. Den brede, hvide strand er oversået med parasoller, og på blæsende dage, med kitesurfere. Ved krydset mellem A1A og Las Olas Boulevard finder du barer og restauranter med livemusik, og komplekset nær ved, The Gallery at Beach Place, har flere kæderestauranter som f.eks. Hooters.

Vil du snorkle eller dykke, er der masser af selskaber, der organiserer udflugter – nogle i både med glasbund. Fort Lauderdale har et naturligt rev på lavt vand fra Deerfield Beach til Hallandale Beach, hvor og snorklere og dykkere kan se tropiske fisk i alle regnbuens farver blot 90 meter fra stranden. Derudover er der 75 kunstige rev og gamle skibsvrag.

Som turist i Fort Lauderdale med hang til shopping finder du et stort outlet-shoppingcenter, Sawgrass Mills med de 300 butikker, hvor det siges, at man kan købe ind til en gros-priser. Shoppingcentret ligger cirka 10 miles inde i landet ad Sunrise Boulevard. På vej derud kan du evt. stoppe ved det overdækkede loppemarked Swap Shop, hvor du finder alt fra Corndogs til karruseller, en videoarkade og drive-in-biograf.

En af attraktionerne i Fort Lauderdale er også at køre langs Atlanterhavskysten ad kystvejen A1A, som er den smukkeste rute.

Vil du svinge golfkøllen, er der er ikke mindre end 40 golfbaner i området omkring Fort Lauderdale blandt andet Grande Oaks Golf Resort og Heron Bay Golf Club og Jacaranda Golf Club.

I vinterperioden holder Fort Lauderdale et International Boat Show, hvor byen forvandles til Yachting Capital of the World. Her kan du se yachter så store, at en skyskraber forekommer lille, og sejlbåde i almindelig størrelse pyntet op til anledningen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

2
Til søs
10 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Labadee
11 nov '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
Celebrity Cruises

Haiti byder på smukke caribiske badestrande med fint sand, svajende palmer og krystalklart hav. Den allerbedste strand ligger i det nordlige Haiti og hedder Labadee. En rigtig lille perle – og det er ud for denne, at krydstogtskibet lægger til.

Labadee er krydstogtsrederiet Royal Caribbeans private og sikrede halvø. Dette vaskeægte feriested ligger som en smuk landtange, der strækker sig ud over Haitits kystlinje, og er perfekt til en dag på stranden! Stedet byder dog også på oplevelser for dem, der vil være aktive. Prøv eksempelvis de mange former for vandsport, gå på opdagelse i områdets loppemarked og oplev landets traditionelle haitianske dans. Er du til helt særlige oplevelser, så prøv også verdens længste svævebane over vandet, Dragon’s Breath Flightline, og få adrenalinet frem i kroppen, mens du nyder udsigten ud over øen. Du kan også prøve jetski langs kystlinjen og få en dukkert eller to undervejs. Spis frokost på skibet eller nyd en fantastisk barbecuefrokost i land, som nogle af skibets kokke sørger for at tilberede. Du behøver ikke koncentrere dig om andet end at slappe af og nyde de dejlige omgivelser.

Haiti ligger på den vestlige tredjedel af den næststørste ø i Caribien; Hispaniola, og landet grænser op til Den Dominikanske Republik. Haiti er et af de lidt større lande i Caribien med et areal, der er lidt mindre end Jylland. Tidligere var Haiti en fransk koloni, og det var et af de første amerikanske lande, som erklærede sig uafhængigt. 95% af befolkningen har afrikansk afstamning, og landet bærer præg af tidligere at have været en fransk koloni. Det officielle sprog er fransk, og størstedelen af befolkningen er katolikker. Vejret i Haiti er varmt og fugtigt og ligger året rundt på et gennemsnit på lige under 30 grader.

4
Til søs
12 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
5
Oranjestad
13 nov '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 22:00
Celebrity Cruises

Der er ikke mange andre steder, hvor du vil føle dig så velkommen som på et krydstogt til Aruba.
Det er som at træde ind i en drøm, når du forlader skibet; et rent paradis med den varme sol, det strålende blå hav, de hvide strande, den venlige befolkning og øens meget afslappede atmosfære. Aruba er en fantastisk destination hele året rundt, og uanset om du planlægger en aktiv ferie med familien, en romantisk bryllupsrejse, eller du bare trænger til en uge væk fra det hele, vil du opdage, at på Aruba findes alle muligheder og mange uforglemmelige øjeblikke.

Arubas befolkning
Aruba har omkring 100.000 indbyggere, og de fleste har både caiquetio-indiansk, afrikansk og europæisk blod. Levestandarden er høj og økonomien stærk. Dette har sammen med det herlige klima tiltrukket folk fra hele verden. Befolkningen er således meget international. Alle nationaliteterne har en stor fællesnævner; deres gæstfrihed og deres glæde ved livets finere ting.

Vejret på Aruba
På Aruba skinner solen næsten altid. Gennemsnitstemperaturen er 28 gr, og ofte er der en dejlig brise fra havet over hele øen. Orkaner kommer næsten aldrig til Aruba, da øen ligger uden for orkan-bæltet, og der falder ikke megen regn i løbet af året.

Arubas skønne natur
Naturen er ganske særlig og på ingen måde typisk for en vestindisk ø. På vest- og sydkysten finder du aflange, hvide, smukke strande i verdensklasse. På den nordøstlige kyst, øens vindside, er strandende derimod golde og stenede. Indlandet er karakteriseret ved meter høje kaktusser, lave buske og kampesten. Det mest berømte træ er Watapana, bedre kendt som Divi Divi Træet. Dette unikt formede træ findes overalt på øen.

6
Willemstad
14 nov '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Curacao byder på masser af oplevelser og mulighed for afslapning.
Curacao består af to øer; hovedøen Curacao og Klein Curacao, som ligger ca. 24 kilometer mod sydøst. De bedste strande ligger i syd, og her er der gode muligheder for svømning og dykning ved det omkringliggende koralrev. I nord er kysten i højere grad præget af klipper, og strømmene er mere barske; perfekt til surfing.

Curacao’s højeste punkt er bjerget Christoffelberg, der med sin højde på 375 meter har en fantastisk udsigt fra toppen. Det tager omkring en times tid at vandre til toppen, men man kan også cykle eller ride derop. Klimaet på Curacao er behageligt med gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader om dagen og 23 grader om natten.
Øen har en helt speciel flora og fauna og nationalparken på den nordlige del af øen er bestemt et besøg værd med et spændende landskab præget af klippeformationer, mandshøje kaktus, farvestrålende fugle og vævre leguaner.

Noget af den smukkeste natur på Curacao finder man dog på øens nordkyst ved Boca Tabla, hvor havet møder kysten på en ganske storslået måde, når bølgerne banker ind mod de forrevne klipper og skaber små huler og grotter.
Vælg mellem koralrev, bjergvægge, vrag og store undervandsreservater. Du kan også svømme med delfiner, spille golf og prøve mange andre vandaktiviteter end snorkling.

Hovedstaden, Willemstad, er klart den største by på øen. Her ligger der rækker af nydelige huse i gammel hollandsk stil, og ved havnen kan man opleve flydende markeder op ad kanalerne, som gennemskærer byen. Her er en livlig handel fra de mange både, som sælger direkte til kunden fra kajen.
Byens historiske centrum og havn er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin fine arkitektur, der er malet i alle regnbuens farver og blander lokal, caribisk byggestil med ikke bare hollandsk men også spansk og portugisisk stil.
I Willemstad finder du masser af gode restauranter i prisklasser lige fra 30 kr. til 500 kr., og der er et stort udvalg af cafeer, barer og casioner.

7
Til søs
15 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Til søs
16 nov '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
9
Fort Lauderdale
Florida
17 nov '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
Celebrity Cruises

Den stemningsfulde ferieby Fort Lauderdale ligger blot 35 km nord for Miami. Byen er et et Florida-paradis og populært rejsemål for familier og den kvalitetsbevidste turist og oplagt som anløbshavn på et krydstogt.

Byen havde op gennem 80erne ry for at være en ordinær badeby, men er i dag forvandlet til en flot og levende kystby, der hvert år tiltrækker 7,5 millioner turister. Her er fantastiske strande, tropisk varme, en særlig atmosfære og masser af muligheder for udendørs aktiviteter, især snorkling, dykning og golf.

Blandt Fort Lauderdale seværdigheder er de mange kanaler, og Fort Lauderdale kaldes også USAs Venedig. Kanalerne har en samlet længde på 450 km og fungerer til daglig som afvandingskanaler for sumpområderne inde i landet. Byens Intercoastal Waterways adskiller Fort Lauderdales sandtange fra fastlandet, og vandtaxa er oftest den hurtigste måde at komme rundt på og samtidig også den smukkeste.

I Fort Lauderdale er der to centrale hovedstrøg, du bør kende. Dels byens palmeklædte strandpromenade, Ocean Boulevard, som blev renoveret i begyndelsen af 90erne. Dels Fort Lauderdales hovedgade, Las Olas Boulevard. På One East Las Olas Boulevard på hjørnet af Andrews Avenue kan du besøge Museum of Art, der har en stor samling dansk Cobra-kunst.

Langs floden New River, der går parallelt med Las Olas Boulevard, løber den flotte, palmeklædte promenade Riverwalk, hvor du finder byens kulturelle institutioner, gallerier og shoppingsteder.

Grundlæggende er Fort Lauderdale en badedestination med en 36 km lang strand. Den brede, hvide strand er oversået med parasoller, og på blæsende dage, med kitesurfere. Ved krydset mellem A1A og Las Olas Boulevard finder du barer og restauranter med livemusik, og komplekset nær ved, The Gallery at Beach Place, har flere kæderestauranter som f.eks. Hooters.

Vil du snorkle eller dykke, er der masser af selskaber, der organiserer udflugter – nogle i både med glasbund. Fort Lauderdale har et naturligt rev på lavt vand fra Deerfield Beach til Hallandale Beach, hvor og snorklere og dykkere kan se tropiske fisk i alle regnbuens farver blot 90 meter fra stranden. Derudover er der 75 kunstige rev og gamle skibsvrag.

Som turist i Fort Lauderdale med hang til shopping finder du et stort outlet-shoppingcenter, Sawgrass Mills med de 300 butikker, hvor det siges, at man kan købe ind til en gros-priser. Shoppingcentret ligger cirka 10 miles inde i landet ad Sunrise Boulevard. På vej derud kan du evt. stoppe ved det overdækkede loppemarked Swap Shop, hvor du finder alt fra Corndogs til karruseller, en videoarkade og drive-in-biograf.

En af attraktionerne i Fort Lauderdale er også at køre langs Atlanterhavskysten ad kystvejen A1A, som er den smukkeste rute.

Vil du svinge golfkøllen, er der er ikke mindre end 40 golfbaner i området omkring Fort Lauderdale blandt andet Grande Oaks Golf Resort og Heron Bay Golf Club og Jacaranda Golf Club.

I vinterperioden holder Fort Lauderdale et International Boat Show, hvor byen forvandles til Yachting Capital of the World. Her kan du se yachter så store, at en skyskraber forekommer lille, og sejlbåde i almindelig størrelse pyntet op til anledningen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Indvendig kahyt En prisvenlig kahyt med god opholdsplads, et badeværelse og rigeligt med plads til opbevaring. Kahytstypen er ideel for familier og andre rejsende, der primært brug de fælles udendørs områder på skibet. Størrelse: 17 m2

Udvendig Kahyt

Ocean View Stateroom Ocean View kahytten har et mindre vindue mod havet. Kahytstypen er ideel for familier og andre rejsende, der primært brug de fælles udendørs områder på skibet. Kahytten indeholder sove- og opholdsområde, badeværelse samt rigeligt med plads til opbevaring. Størrelse: 19 m2

Balkonkahyt

Alle kahytter har privat balkon, foruden privat badeværelse, hårtørrer, interaktivt tv, radio og telefon.

Kahytten er udstyret med New Cashmere CollectionSM luksus madrasser der kan konverteres til dobbelt- eller enkeltseng. Stik er 110/220 AC. Der er rummelig opbevaring og skabe, individuel safe, smart tv og mini-bar (mod gebyr).

Kategori X er uspecificeret og rederiet tildeler kahytsnummeret.

BEMÆRK – denne kahyt har begrænset havudsigt.

Suite

Sky Suite Disse suiter indeholder en kingsize-seng med signatur Cashmere™-madras med eXhale® sengeudstyr samt en rummelig, privat balkon. Indeholder: • Sove- og opholdsområde samt 1 badeværelse. Størrelse: 24-34. Balkon: 5-10 m2. • Veranda med loungemøbler • Gulv til loft skydedøre af glas • Eksklusiv eXhale® sengeudstyr og King-size seng • Udtræksseng i nogle suiter • Rigeligt med opbevaringsplads • Rummeligt opholdsområde med sofa


Skib

Beskrivelse

Celebrity Reflection er det femte og sidste skib i Solstice-klassen. Nogle af de største forskelle på Reflection og de andre skibe er et ekstra dæk, mere plads i restauranterne, flere solstole og flere pladser i teateret. Celebritys Lawn Club giver dig mulighed for at slappe af, spise, drikke og socialisere i frisk luft. Nyd et herligt grillet måltid i den nye Lawn Club Grill. Slap af i din egen solstol i The Alcoves. Kig forbi Michael’s Club, hvor du kan vælge mellem 50 forskellige internationale ølsorter. Dette er bare noget af det, du kan opleve om bord på Celebrity Reflection.

Kahytterne er på ca. 16 – 23 kvm og har TV, telefon, føntørrer, safetyboks, badekåber, aircondition, badeværelse med bruser, 24 timers roomservice, minibar, en dobbeltseng eller to enkeltsenge og sofa.
Fakta om skibet:
Passagerkapacitet: 3.052, Bruttotonnage: 126.000 tons, Længde: 315 meter, Marchfart: 24 knob, Strøm: 110/220 volt.

Afslapning

Beauty Salon
Sauna
Solarium
Steam Room
Whirlpool

Aktiviteter

Aqua Spa
Lawn Club
Library

Underholdning

Fortunes Casino
Hot Glass Show
Martini Bar
Photo Gallery
Quasar Night Club
Theatre

Mad & drikke

Blu Restaurant
Cafe al Bacio
Cellar Masters
Dining Room

Fitness

Basketball
Fitness Center
Fitness Equipment
Jogging Track

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel