17 nætter fra Doha- Qatar med Norwegian Dawn

Krydstogt detaljer

  • 3 jan til 20 jan 2024
  • 17 Nætter
  • 2 Voksne
  • Norwegian Dawn
  • Doha Qatar, Dubai, Fujairah, Muscat, Til søs, Til søs, Til søs, Port Victoria Seychellerne, La Digue Seychellerne, Til søs, Til søs, Mombasa Kenya, Zanzibar, Dar Es Salaam, Til søs, Antsiranana Madagascar, Til søs, Port Louis Mauritius
Indvendig kahyt Fra kr. 18.365 Pr. pers
Udvendig kahyt Fra kr. 27.002 Pr. pers
Balkon kahyt Fra kr. 34.167 Pr. pers
Suite Fra kr. 40.301 Pr. pers

Oversigt

Dawn blev bygget med friheden i tankerne og takket være Freestyle Cruising, har du masser af tid til at nyde et udvalg af sytten dejlige spisesteder, bl.a. en italiensk restaurant, en børnecafe, et steak house, en grillbar, ikke at forglemme den klassiske ‘Venetian Main Dining Room’, hvor internationalt anerkendte chefs vil give dig gourmet-oplevelser.

Skibet har desuden tolv sjove barer og opholdsstuer, et fitnesscenter og spa, et kasino, swimmingpools og meget mere. Plus, der tilbydes en række rummelige kahytter, der passer til enhver families behov og budget.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Norwegian Dawn blev bygget i 2002 og har plads til 2.340 gæster med en besætning på 1.032.

Valgt afgang: 3 jan 2024
Pris pr person fra: kr. 18.365

Rejseoversigt

  • Varighed: 17 nætter
  • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Dawn
  • Afrejsehavn: Doha- Qatar
  • Billigste krydstogt: kr. 18.365 (3 jan 2024)

Prisen inkluderer

Inklusiv:
Helpension (alle måltider i udvalgte restauranter)
Kaffe og te
Underholdning/aktiviteter ombord
Skatter og afgifter
Ekskl. obligatorisk servicecharge: $20 – Balkon og lavere | $25 – The Haven & Suiter pr. pers. pr. dag

Tilkøb: Free at Sea tilkøbspakke
Du kan vælge mellem 2-4 Free at Sea elementer i tilkøb:
*Premium drikkevarepakke
* Wi-Fi-pakke
* Restaurant pakke til specialrestauranter
* Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter.
Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten.
Priser på tilkøbspakken: 1-6 dage: kr. 370,- pr. person 7-9 dage: kr. 750,- pr. person 10-13 dage: kr. 1.130,- pr. person 14-17 dage: kr. 1.500,- pr. person Over 18 dage: kr. 1.890,- pr. person Bestiller du The Haven får du hele Free at Sea pakkens indhold inkluderet i prisen. Drikkevarepakke: Premium drikkevarepakke inkluderer: Sodavand, øl på flaske, fadøl, Premium Brands spiritus, cocktails, vin serveret i glas – op til en pris af USD 15,- pr. drink.

.


Rejseplan

1
Doha
Qatar
3 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

En mellemøstlig perle ved hav og ørkenlandskab
Den hurtig udviklende by Doha er hovedstaden i Qatar med en beliggenhed på den Arabiske halvøs nordøstlige kyst, ud mod den Persiske Golf. Her kommer temperaturen sjældent under 20 grader og omkring byen finder man lange hvide sandstrande at boltre sig på.
For får år tilbage var Qatar et ludfattigt land, men oliefund satte skub i udviklingen og i dag er byen Doha en af de hurtigst voksende i Mellemøsten og en kombination af topmoderne skyskrabere og mellemøstlig kultur.
I Doha har du både mulighed for at slappe af på de dejlige strande som omgiver byen, eller shoppe i byens mange butikscentre eller på ét af de lokale markeder. Besøg eksempelvis shoppingcenteret Vellagio, hvis indretning og design er inspireret af Venedig i Italien og hvor du kan sejle en tur med gondol. Eller markedet Souq Waqif, det ældste traditionelle marked i Doha, hvor du nemt kan fare vild i en labyrint af velduftende krydderier og smalle stræder. Du finder også massere af lokale spisesteder i høj kvalitet. I bydelen Downtown Doha finder du autentisk mellemøstlig stemning og lokalbefolkning, hvorimod du i bydelen West Bay finder luksus til den helt store guldmedalje.
Spadser eventuelt en tur i en af byens smukt anlagte grønne parker eller langs den syv kilometer lange havnepromenade Corniche og nyd de varme havvinde. Du kan også besøge et af byens mange museer, eksempelvis National Museum of Qatar eller Museum of Islamic Art, hvor du kan lære om muslimsk kultur. Sidstnævnte er en arkitektonisk perle med hele 5 etager, indeholdende både gallerier, bibliotek og restauranter.

2
Dubai
4 jan '24
Ankomst kl 09:30
Afgang kl 22:00
Norwegian Cruise Line

Midt i ørkenen ligger den eventyrlige by, Dubai, hvor alt er lidt større og lidt vildere. Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og her er kontrasterne mellem det moderne og det traditionelle slående.
Dubai rummer nogle af verdens største, moderne attraktioner, og byen er et overflod af eksklusive shoppingcentre, skyskrabere og hoteller.
Besøg for eksempel Mall of the Emirates, hvor det ud over at shoppe alverdens mærkevarer også er muligt prøve kræfter med indendørs ski. Eller tag til tops i verdens højeste nuværende skyskraber, Burj Khalifa, og nyd udsigten over det overvældende landskab med de kunstige øer, Palm Island og The World, samt det berømte Burj al Arab hotel bygget som et kæmpe sejl ude i havet.
Selvom Dubai har vokset sig moderne, stor og flot, er der også mere traditionelle oplevelser i byen. Tag en tur til nogle af områdets kendte arabiske souks, hvor de handlende falbyder eksotiske krydderier, fine metervarer og guld til markedspriser, og få et indblik i Dubais historie fra beduinsamfund til storby på Dubai Museum ved Sheikh Saeed Al-Maktoum House, som er et nationalt monument fra 1894 og oprindelig var hovedsæde for den lokale regering.
Golfspillere er især glade for Dubai. Her ligger nemlig nogle af de bedste golfbaner i verden, men også vandhunde og adrenalinelskere kan få tilfredsstillet forventningerne på de kilometerlange, hvide sandstrande og på en jeeptur gennem sandbakkerne i den arabiske ørken.

3
Fujairah
5 jan '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Strande og smukke bjerge i Fujairah

Fujairah er en af de syv emirater i de Forenede Arabiske Emirater. Den ligger på østkysten ud mod det Indiske Ocean og byder på lange fine strande. Havet ud for Fujairah har et rigt marineliv med gode muligheder for snorkling og dykning. Det er fortrinsvist en badedestination, men her er også nogle seværdigheder, hvis I trænger til at komme væk fra strandlivet. Besøg fx souq´en Al-Juma, det lokale museum, fortet eller emiraternes ældste moske, der kan dateres tilbage til år 1446. I kan også tage en tur til de smukke Hajjar-bjerge eller besøge det farverige marked i Masafi, hvor der er rig mulighed for at købe kunsthåndværk.

4
Muscat
6 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

I hovedstaden Muscat er den gamle bydel omkranset af en bymur og bevogtet af to sandfarvede forter fra 1500-tallet. Byen er rig på historiske bygningsværker, og ved havnefronten står et af sultanens mere farverige paladser, opført i 1972. Efterhånden har Muscat bredt sig langs kysten, og nye bydele som Muttrah, Ruwi og Qurm er opstået. Alle nye huse er hvide eller sandfarvede og bygget i traditionel stil, og ingen skyskrabere rejser sig i Muscat. Vejene er forbløffende rene, og de grønne områder bliver vandet i døgndrift. Hvis du på rejsen besøger suq’en (markedet) vil du finde alt, hvad hjertet begærer: Krydderier, kulørte tørklæder, smykker, duftessenser, røgede varer og røgelse, eller en khanjar – en krumdolk – som er mændenes statussymbol.
Er du til livet under havoverfladen, er Det indiske Ocean ud for Omans kyst et sandt ferieparadis med farverige fisk og koraller, og Oman Dive Center ved Muscat tilbyder blandt andet PADI-kurser og enkeltdyk med guide.

5
Til søs
7 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
6
Til søs
8 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
7
Til søs
9 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Port Victoria
Seychellerne
10 jan '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 00:59
Norwegian Cruise Line

Havnebyen Port Victoria er beliggende på Mahé, den største af øerne i øgruppen Seychellerne i Det Indiske Ocean. Byen ligger på øens østside, er en af verdens mindste hovedstæder, og stemningen her er livlig men langtfra travl.
Port Victoria var oprindeligt en britisk koloni, og de britiske rødder ses stadig i arkitekturen i bybilledet. Besøg f.eks. det gamle, charmerende klokketårn i centrum af byen, som er en kopi af Little Ben, klokketårnet foran Victoria Station i London eller det farverige Victoria Marked, med masser af lokale råvarer og håndværk. Som kontrast til de gamle bygninger og snævre gader fra kolonitiden er den nye del af byen præget af brede boulevarder og tropiske haver.Øen Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse.

9
La Digue
Seychellerne
11 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

En klassisk tropeø i Det Indiske Ocean

Den lille ø La Digue er en del af øgruppen Seychellerne, beliggende i Det Indiske Ocean. La Digue er en vaskeægte tropeø, med alt hvad dette indebærer af hvide sandstrande, palmetræer og afslappet stemning.

Her foregår alt lidt i slowmotion og er det perfekte sted at slappe af, opleve enestående natur og masser af solskin.

På La Digue er der er kun ganske lidt motordrevet persontransport, hvorfor den bedste måde at opleve den smukke ø foregår i cykelsadlen.

Besøg eksempelvis øens populære strand, Anse Source d’Argent, som med sine små bugter og skulpturelle granitklippeformationer er helt enestående.

10
Til søs
12 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
11
Til søs
13 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
12
Mombasa
Kenya
14 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Et kulturelt smeltedige

Mombasa er Kenyas største havneby og byder på spændende oplevelser. Byen har siden middelalderen haft en strategisk beliggenhed og har både været under arabisk, tyrkisk og portugisisk kontrol. Besøg fx markedet som tidligere var slavemarked, tag på opdagelse i de snævre gader, se præsidentens hus og den berømte byport eller besøg Fort Jesus som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige bygninger. Trænger I mere til afslapning, ligger der smukke strande nær Mombasa. Har I god tid, kan I naturligvis også tage på safari.

13
Zanzibar
15 jan '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Krydderiernes ø

Knap 50 kilometer fra Tanzanias fastland ligger Zanzibar, en koralø i Det Indiske Ocean med de mest vidunderlige strande. Kilometer efter kilometer strækker de kridhvide sandstrande sig langs Det Indiske Ocean med svajende kokospalmer og pragtfuldt azurblåt vand. Tidevandseffekten er stor, så vandlinjen kan rykke flere hundrede meter ind og ud fra kysten. De bedste strande finder man på østkysten, navnlig i den nordlige ende. Zanzibar går også under navnet The Spice Island og fra de store plantager spreder monsunvindene duftene fra de mange krydderier ud over øen. I markedspladsernes boder finder du de velsmagende swahili-kager med den særlige krydderiblanding af kanel, kardemomme, muskat, vanilje, appelsin og navnlig kryddernellike, som i allerhøjeste grad har været med til at sætte øen på verdenskortet.

14
Dar Es Salaam
16 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
15
Til søs
17 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
16
Antsiranana
Madagascar
18 jan '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 18:30
17
Til søs
19 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
18
Port Louis
Mauritius
20 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

Port Louis er porten til paradisøen Mauritius og øens kosmopolitiske hovedstad.

1
Doha
Qatar
3 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

En mellemøstlig perle ved hav og ørkenlandskab
Den hurtig udviklende by Doha er hovedstaden i Qatar med en beliggenhed på den Arabiske halvøs nordøstlige kyst, ud mod den Persiske Golf. Her kommer temperaturen sjældent under 20 grader og omkring byen finder man lange hvide sandstrande at boltre sig på.
For får år tilbage var Qatar et ludfattigt land, men oliefund satte skub i udviklingen og i dag er byen Doha en af de hurtigst voksende i Mellemøsten og en kombination af topmoderne skyskrabere og mellemøstlig kultur.
I Doha har du både mulighed for at slappe af på de dejlige strande som omgiver byen, eller shoppe i byens mange butikscentre eller på ét af de lokale markeder. Besøg eksempelvis shoppingcenteret Vellagio, hvis indretning og design er inspireret af Venedig i Italien og hvor du kan sejle en tur med gondol. Eller markedet Souq Waqif, det ældste traditionelle marked i Doha, hvor du nemt kan fare vild i en labyrint af velduftende krydderier og smalle stræder. Du finder også massere af lokale spisesteder i høj kvalitet. I bydelen Downtown Doha finder du autentisk mellemøstlig stemning og lokalbefolkning, hvorimod du i bydelen West Bay finder luksus til den helt store guldmedalje.
Spadser eventuelt en tur i en af byens smukt anlagte grønne parker eller langs den syv kilometer lange havnepromenade Corniche og nyd de varme havvinde. Du kan også besøge et af byens mange museer, eksempelvis National Museum of Qatar eller Museum of Islamic Art, hvor du kan lære om muslimsk kultur. Sidstnævnte er en arkitektonisk perle med hele 5 etager, indeholdende både gallerier, bibliotek og restauranter.

2
Dubai
4 jan '24
Ankomst kl 09:30
Afgang kl 22:00
Norwegian Cruise Line

Midt i ørkenen ligger den eventyrlige by, Dubai, hvor alt er lidt større og lidt vildere. Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og her er kontrasterne mellem det moderne og det traditionelle slående.
Dubai rummer nogle af verdens største, moderne attraktioner, og byen er et overflod af eksklusive shoppingcentre, skyskrabere og hoteller.
Besøg for eksempel Mall of the Emirates, hvor det ud over at shoppe alverdens mærkevarer også er muligt prøve kræfter med indendørs ski. Eller tag til tops i verdens højeste nuværende skyskraber, Burj Khalifa, og nyd udsigten over det overvældende landskab med de kunstige øer, Palm Island og The World, samt det berømte Burj al Arab hotel bygget som et kæmpe sejl ude i havet.
Selvom Dubai har vokset sig moderne, stor og flot, er der også mere traditionelle oplevelser i byen. Tag en tur til nogle af områdets kendte arabiske souks, hvor de handlende falbyder eksotiske krydderier, fine metervarer og guld til markedspriser, og få et indblik i Dubais historie fra beduinsamfund til storby på Dubai Museum ved Sheikh Saeed Al-Maktoum House, som er et nationalt monument fra 1894 og oprindelig var hovedsæde for den lokale regering.
Golfspillere er især glade for Dubai. Her ligger nemlig nogle af de bedste golfbaner i verden, men også vandhunde og adrenalinelskere kan få tilfredsstillet forventningerne på de kilometerlange, hvide sandstrande og på en jeeptur gennem sandbakkerne i den arabiske ørken.

3
Fujairah
5 jan '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Strande og smukke bjerge i Fujairah

Fujairah er en af de syv emirater i de Forenede Arabiske Emirater. Den ligger på østkysten ud mod det Indiske Ocean og byder på lange fine strande. Havet ud for Fujairah har et rigt marineliv med gode muligheder for snorkling og dykning. Det er fortrinsvist en badedestination, men her er også nogle seværdigheder, hvis I trænger til at komme væk fra strandlivet. Besøg fx souq´en Al-Juma, det lokale museum, fortet eller emiraternes ældste moske, der kan dateres tilbage til år 1446. I kan også tage en tur til de smukke Hajjar-bjerge eller besøge det farverige marked i Masafi, hvor der er rig mulighed for at købe kunsthåndværk.

4
Muscat
6 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

I hovedstaden Muscat er den gamle bydel omkranset af en bymur og bevogtet af to sandfarvede forter fra 1500-tallet. Byen er rig på historiske bygningsværker, og ved havnefronten står et af sultanens mere farverige paladser, opført i 1972. Efterhånden har Muscat bredt sig langs kysten, og nye bydele som Muttrah, Ruwi og Qurm er opstået. Alle nye huse er hvide eller sandfarvede og bygget i traditionel stil, og ingen skyskrabere rejser sig i Muscat. Vejene er forbløffende rene, og de grønne områder bliver vandet i døgndrift. Hvis du på rejsen besøger suq’en (markedet) vil du finde alt, hvad hjertet begærer: Krydderier, kulørte tørklæder, smykker, duftessenser, røgede varer og røgelse, eller en khanjar – en krumdolk – som er mændenes statussymbol.
Er du til livet under havoverfladen, er Det indiske Ocean ud for Omans kyst et sandt ferieparadis med farverige fisk og koraller, og Oman Dive Center ved Muscat tilbyder blandt andet PADI-kurser og enkeltdyk med guide.

5
Til søs
7 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
6
Til søs
8 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
7
Til søs
9 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Port Victoria
Seychellerne
10 jan '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 00:59
Norwegian Cruise Line

Havnebyen Port Victoria er beliggende på Mahé, den største af øerne i øgruppen Seychellerne i Det Indiske Ocean. Byen ligger på øens østside, er en af verdens mindste hovedstæder, og stemningen her er livlig men langtfra travl.
Port Victoria var oprindeligt en britisk koloni, og de britiske rødder ses stadig i arkitekturen i bybilledet. Besøg f.eks. det gamle, charmerende klokketårn i centrum af byen, som er en kopi af Little Ben, klokketårnet foran Victoria Station i London eller det farverige Victoria Marked, med masser af lokale råvarer og håndværk. Som kontrast til de gamle bygninger og snævre gader fra kolonitiden er den nye del af byen præget af brede boulevarder og tropiske haver.Øen Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse.

9
La Digue
Seychellerne
11 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

En klassisk tropeø i Det Indiske Ocean

Den lille ø La Digue er en del af øgruppen Seychellerne, beliggende i Det Indiske Ocean. La Digue er en vaskeægte tropeø, med alt hvad dette indebærer af hvide sandstrande, palmetræer og afslappet stemning.

Her foregår alt lidt i slowmotion og er det perfekte sted at slappe af, opleve enestående natur og masser af solskin.

På La Digue er der er kun ganske lidt motordrevet persontransport, hvorfor den bedste måde at opleve den smukke ø foregår i cykelsadlen.

Besøg eksempelvis øens populære strand, Anse Source d’Argent, som med sine små bugter og skulpturelle granitklippeformationer er helt enestående.

10
Til søs
12 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
11
Til søs
13 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
12
Mombasa
Kenya
14 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Et kulturelt smeltedige

Mombasa er Kenyas største havneby og byder på spændende oplevelser. Byen har siden middelalderen haft en strategisk beliggenhed og har både været under arabisk, tyrkisk og portugisisk kontrol. Besøg fx markedet som tidligere var slavemarked, tag på opdagelse i de snævre gader, se præsidentens hus og den berømte byport eller besøg Fort Jesus som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige bygninger. Trænger I mere til afslapning, ligger der smukke strande nær Mombasa. Har I god tid, kan I naturligvis også tage på safari.

13
Zanzibar
15 jan '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Krydderiernes ø

Knap 50 kilometer fra Tanzanias fastland ligger Zanzibar, en koralø i Det Indiske Ocean med de mest vidunderlige strande. Kilometer efter kilometer strækker de kridhvide sandstrande sig langs Det Indiske Ocean med svajende kokospalmer og pragtfuldt azurblåt vand. Tidevandseffekten er stor, så vandlinjen kan rykke flere hundrede meter ind og ud fra kysten. De bedste strande finder man på østkysten, navnlig i den nordlige ende. Zanzibar går også under navnet The Spice Island og fra de store plantager spreder monsunvindene duftene fra de mange krydderier ud over øen. I markedspladsernes boder finder du de velsmagende swahili-kager med den særlige krydderiblanding af kanel, kardemomme, muskat, vanilje, appelsin og navnlig kryddernellike, som i allerhøjeste grad har været med til at sætte øen på verdenskortet.

14
Dar Es Salaam
16 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
15
Til søs
17 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
16
Antsiranana
Madagascar
18 jan '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 18:30
17
Til søs
19 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
18
Port Louis
Mauritius
20 jan '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

Port Louis er porten til paradisøen Mauritius og øens kosmopolitiske hovedstad.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Inside Inside kahytterne er de mest prisvenlige om bord. De har plads til op til fire gæster og indeholder en queensize-seng samt mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche. Et godt valg, hvis man benytter fællesfaciliteterne meget og primært bruger kahytten til en god nattesøvn. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 13-25 m2

Udvendig Kahyt

Oceanview med Picture Window Oceanview kahytterne har plads til op til 4 personer. Der er en queensize-seng samt mulighed for opredning til to personer ekstra. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt et panoramavindue mod havet. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, en også ønsker nogle private rammer. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 14 m2

Balkonkahyt

Balcony Balcony kahytterne har plads til op til tre gæster. Der er en queensize-seng samt et opholdsområde med sofa, som giver mulighed for opredning til en ekstra person. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt en privat balkon. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, men også ønsker nogle private rammer. Plads til: 2-3 Samlet omtrentlig størrelse: 18-27 m2 Balkon Størrelse: 3-5 m2

Suite

The Haven 3-bedroom Garden Villa The Haven Garden suiterne har tre separate soveværelser med plads til op til syv personer. Hvert soveværelse har en kingsize- eller queensize-seng samt badeværelse. Dertil kommer en separat stue med sofagruppe og spisebord. Til suiten hører en stor privat balkon med privat spabad og god plads til afslapning. Fra suiten er der desuden adgang til Haven´s eksklusive områder. Inkluderer butler- og concierge-service. Plads til: 7 Samlet omtrentlig størrelse: 621 m2 Balkon Størrelse: 413 m2


Skib

Beskrivelse

Dawn blev bygget med friheden i tankerne og takket være Freestyle Cruising, har du masser af tid til at nyde et udvalg af sytten dejlige spisesteder, bl.a. en italiensk restaurant, en børnecafe, et steak house, en grillbar, ikke at forglemme den klassiske ‘Venetian Main Dining Room’, hvor internationalt anerkendte chefs vil give dig gourmet-oplevelser.

Skibet har desuden tolv sjove barer og opholdsstuer, et fitnesscenter og spa, et kasino, swimmingpools og meget mere. Plus, der tilbydes en række rummelige kahytter, der passer til enhver families behov og budget.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Norwegian Dawn blev bygget i 2002 og har plads til 2.340 gæster med en besætning på 1.032.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel