Kreativ mediegrafiker

Kreativ mediegrafiker søges til spændende stilling

Har du lyst til at stå op til strandferier i Thailand, krydstogter i Caribien og ekspeditionsrejser på Antarktis?

Vi er 10 medarbejdere i Marketingteamet, som alle arbejder dedikeret med at markedsføre rejser til de mest eksotiske destinationer i verden. Vi mangler bare dig, som kan få alt vores indhold til at spille visuelt og friste endnu flere rejseglade danskere til at vælge os som deres foretrukne rejsebureau. 

En bred profil med et skarpt blik

For at være den rette til stillingen, skal du spænde bredt. Du kommer til at designe, planlægge og fremstille tryksager og digitale produktioner fra idéudvikling til produktionsklart materiale. Vi er en afdeling som udkommer med mange produktioner, det gælder både ugentlige print- og bannerannoncer, kataloger, opsætninger af brochurer og flyers samt materialer til en årlig rejsemesse. Det er vigtigt for os, at du sætter en ære i at budskaber, logoer og billeder står skarpt og fanger målgruppen, hver gang. 

Du bliver også en vigtig medspiller i udviklingen af kreativt content til vores sociale platforme. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med videoredigering og kreativ udvikling af indhold til blandt andet Instagram og Facebook. Vores visuelle identitet er alfa og omega for os, og du bliver omdrejningspunktet omkring at skabe den visuelle sammenhæng på tværs af vores platforme og produkter, som understøtter vores overordnede brandfortælling.


Faglige og personlige kvalifikationer

Du har formodentlig en videregående uddannelse inden for grafisk eller visuel kommunikation og erfaring med lignende opgaver fra bureau og/eller virksomhed. 

Ud over dine faglige kvalifikationer lægger vi vægt på, at du er selvkørende, initiativrig og engageret, trives med både de store og små opgaver - også dem der kommer i sidste øjeblik. Som person er du kreativ og udadvendt og kan godt lide at teste nye muligheder og løsninger af, ligesom det falder dig meget naturligt at følge med i de nyeste trends inden for dit fagområde. Nye idéer og initiativer til at gribe eksisterende opgaver an på en ny måde er meget velkomne hos os!

Vi tilbyder

Et attraktivt job i en af Danmarks største rejsekoncerner for skræddersyede rejser. Du kommer til at omgås dygtige kolleger i et afslappet miljø, hvor dine personlige ambitioner samt faglige interesser bliver stimuleret. Vi er en meget social arbejdsplads, som holder fredagsbar hver fredag. Derudover har vi en biografklub, en personaleforening, to årlige fester plus ’bold-arrangementer’ - som handler om alt andet end bolde!
 
Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret på Frederiksberg med ca. 60 engagerede og fagligt dygtige kolleger, og du kommer til at arbejde på tværs af afdelingerne såvel som med de forskellige brands i koncernen. 

Tiltrædelse

Vi leder efter en ny medarbejder, der kan starte hurtigst muligt, og tager løbende relevante ansøgere til jobsamtale.
Vil du vide mere om jobbet, må du meget gerne skrive til vores Brand Manager Sanne Nørgaard Fink safi@profilrejser.dk eller ringe på mobil 8177 7995.
Ansøgning, eksempler på tidligere arbejde samt CV sendes ligeledes safi@profilrejser.dk senest den 30. april 2019.


Vi er et danskejet rejsebureau, som hvert år sender tusindvis af danskere på deres drømmerejse til Sydøstasien, Nordamerika, Afrika eller de arktiske egne, ligesom krydstogter er en vigtig ferieform for os. Du vil få ca. 70 nye kolleger i en virksomhed, som de seneste år har vi været i en god udvikling med vækst på både top og bundlinje.