Ledige stillinger

Ledige stillinger

Chief Digital Officer

Der er enorme digitale muligheder i vores forretning. Kan du skabe den digitale strategi, drive det digitale team og levere resultaterne?

Kernen i Profil Rejsers forretning er vores relation med kunderne. Vi kan levere stort set alle rejser, så vores succes afhænger helt og holdent af, om vi evner at lytte til, spørge og inspirere kunden på en sådan måde, at vi matcher hver enkelt kunde med præcis den rejse, som opfylder drømmene.

Vi mener, at der er et betydeligt potentiale i at bringe en digital tankegang ind i hjertet af denne proces. Ja, kort sagt ind i hjertet af virksomheden. Vi har sat os en række ambitiøse mål og derfor søger vi nu en Chief Digital Officer til at lede denne digitale forandringsproces.

Du får ansvaret for at definere den digitale strategi, udvikle et roadmap for vejen frem mod målet, skabe de digitale aktiviteter og levere de forretningsmæssige målsætninger.

Du bliver en del af vores ledelsesgruppe på 5 personer og refererer til vores CEO.

Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og fagligt ambitiøs. Din force er din kommercielle indstilling og det faktum, at du altid tænker i dén værdi, som vi skaber for kunden. Du har givetvis flere års erfaring med e-commerce, forstår paletten af digitale værktøjer og er vant til en struktureret evaluering af indsats og resultat. Du er innovativ, tager ejerskab og er først tilfreds, når du er i mål.

Det er samtidig vigtigt, at du har gode kommunikationsevner - både rettet mod eksterne samarbejdspartnere og interne interessenter, men også at du er i stand til at motivere dit team i den rigtige retning.

Dit eget team består af 4-5 dygtige og engagerede kolleger, som hver især er specialister inden for multimediedesign, SEO/SEM optimering, Google analytics mv.

Vi tilbyder et udfordrende og travlt job i et af rejsebranchens bedste bureauer med en solid markedsposition og en ekstrem høj kundetilfredshed. Kulturen er afslappet men professionel og vi nyder privilegiet at konstant kigge ud mod den store verden og søge nye oplevelser og fremmede kulturer.

Vil du vide mere om jobbet, så ring til CEO Peter Rasmussen på telefon 26 890 900.

Send din ansøgning – helst som en film-præsentation på ca. 60 sekunder – og vedlæg dit CV senest 16. september 2017 til pera@profilrejser.dk. Vi indkalder løbende ansøgere til samtale og samtaler vil også finde sted inden ansøgningsfristens udløb.

Vi er et danskejet rejsebureau, som hvert år sender tusindvis af danskere på deres drømmerejse til Sydøstasien, Nordamerika, Afrika eller de arktiske egne, ligesom krydstogter er en vigtig ferieform for os. Du vil få ca. 70 nye kolleger i en virksomhed, som de seneste år har vi været i en god udvikling med vækst på både top og bundlinje.

 


Profil Rejser søger rejsekonsulenter til Asien-team

Profil Rejser søger to fuldtids sælgere til vores team for individuelle ferierejser. Er det dig vi venter på?

Som vores nye kollega skal du kunne sælge lidt af hvert, men som minimum én eller flere af følgende områder: Thailand, Bali, Vietnam, Cambodia, Burma, Myanmar, kort sagt du er ekspert i Sydøstasien. Har du kendskab til andre rejsemål, er det absolut en fordel.

Til jobbet kræves en passioneret sælger, som kan få noget fra hånden og ikke er bange for udfordringer. Du søger hele tiden nye måder at forbedre dig i dit salg og er ikke bange for løbende at prøve nye ting. Du skal brænde for at dele ud af din viden og oplevelser, kunne yde en god service og samtidig være målrettet i din tilgang til kunder.

Ansættelse tilbydes på vores hovedkontor i København eller på vores filialkontorer i Odense eller Silkeborg. Det vigtigste er ikke geografien, men om du er den rette til jobbet.

Vi søger en sælger med:

 • Erfaring i individuelt feriesalg til primært Sydøstasien, men det er aboslut også en fordel, hvis du har kendskab til rejsemål som eksempelvis USA, Canada, Caribien, Island, Grønland, Afrika og/eller Det Indiske Ocean.
 • Minimum 1 års erfaring fra lignende job i branchen
 • Personlig rejseerfaring
 • Super bruger af Amadeus inden for flysøgning, priser, regler og noter
 • Kendskab til Backoffice-systemer som eks. Dolphin, transfer eller andet
 • Kendskab til MS Outlook/Word/Excel på brugerniveau

Vi forventer at du:

 • Har passion for nævnte områder og stor lyst til at sælge
 • Har lyst til at indgå i en dynamisk salgsafdeling som en team-player
 • Kan samarbejde og dele viden med kolleger og produktionsafdeling
 • Kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst
 • Kan have flere bolde i luften på én gang
 • Er servicemindet og fleksibel
 • Er villig til at yde ”det lille ekstra” når påkrævet
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Vi kan tilbyde:

 • En uformel arbejdsplads hvor vi kan lide at have det sjovt – selvom vi er seriøse
 • En masse engagerede kolleger
 • Mulighed for studieture
 • Personaleforening
 • Sundhedsforsikring

Tiltrædelse sker hurtigst muligt. Vi har ikke en specifik ansøgningsfrist, men tager løbende relevante ansøgere til jobsamtale. Vi gør opmærksom på, at udelukkende ansøgere, der opfylder krav beskrevet ovenfor, kan forvente at modtage svar.

For yderligere oplysninger kontakt teamleder Kenneth Birch Hansen på 77 335 609. Kort ansøgning samt C.V. bedes fremsendt til: keha@profilrejser.dk

 


Uopfordrede ansøgninger
Hvis du brænder for at arbejde for os, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
Ansøgning og cv kan mailes til administrende direktør, Peter Rasmussen, på email pera@profilrejser.dk