Road trip med autocamper

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Autocamper modeller

Profil Rejser samarbejder med Cruise America og Cruise Canada. Når du lejer en autocamper fra Cruise America eller Cruise Canada er prisen baseret på, hvor mange autocampere der er ledige. Jo flere der er ledige jo billigere er det. I perioder kan en stor autocamper faktisk være billigere end en standard, hvis sidstnævnte er ved at være udsolgt. Derfor er det ret vigtigt at bestille jeres autocamper så tidligt som muligt, da priserne da er lavest.

Spar penge på kilometertal!

Når du ringer til os hos Profil Rejser eller bruger vores bestillingslink, er det den fulde pris for hele lejeperioden inklusive forsikring, som du får oplyst. Du vil blive spurgt om, hvor mange kilometer du påtænker at rejse med autocamperen - og du kan forudkøbe 'kilometertal' og spare lidt på raten 'per kilometer'. Hvis du påtænker at rejse langt, kan du også forudkøbe 'ubegrænset kilometertal'. Du kan i visse måneder og med visse modeller spare helt op til 25% ved at forudkøbe ubegrænset kilometertal over en rejseperiode på tre uger!

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.