Road trip med autocamper
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Road trip ud i det blå

I ruller ud ad Highway 140. Uden de store forventninger til køreturen på vej mod Sacramento overraskes I pludselig af landskabet. Her er alt andet end monotont og forudsigeligt. Highway 140 snor sig nu gennem bløde, grønne bakker med små, krogede egetræer. Køerne græsser fredfyldt, og med ét går det op for jer, at gårsdagens surferstrande er meget langt væk …

På et road trip er ikke to dage ens. En rundrejse i autocamper giver jer mulighed for at opleve forskellige indtryk fra mange forskellige områder i USA og Canada på én og samme rejse. Med en autocamper på jeres helt eget road trip opdager I det rigtige USA i det tempo, der passer jer! 
Nyd en pause midt i naturen, lige når I har lyst, og tag på en lille afstikker efter en pludselig indskydelse eller et praj fra en af de lokale. En rundrejse i USA og Canada med autocamper giver jer mulighed for at opleve naturen og befolkningen helt tæt på.

Camperferie i USA eller Canada

Hold en anderledes ferie i USA eller Canada og nyd følelsen af at køre ud i det blå med "sommerhuset" på ryggen! I behøver ikke at give afkald på moderne faciliteter, og så er det jo et ekstra plus, at I kun skal pakke ud én gang. 

Vælg mellem enestående rejseruter

Vi har plukket de bedste ruter med helt unikke oplevelser, som I kan vælge imellem. Oplev bl.a. Chicago, Mississippi-floden, Santa Fe og Grand Canyon på Route 66 eller de enestående musikbyer New Orleans, Memphis og Nashville på en kør selv-ferie i Sydstaterne. I Canada har vi fundet en skøn rute i den vestlige provins British Columbia fra Vancouver over blandt andet Revelstoke, Lake Louise og Jasper, og i Ontario starter en rute i Toronto og tager jer forbi Blue Mountain, Algonquin Provincial Park, Ottawa og 1000 Islands, før I atter ender i Toronto.
Se alle vores rejseforslag her

Lej en autocamper i USA eller Canada

Lej jeres egen autocamper, Cruise America / Cruise Canada, og tag på en rundrejse i USA eller Canada, komfortabelt med jeres ”hus på ryggen”. Det giver stor frihed og er perfekt til børnefamilien eller vennerne. Det er vigtigt at bestille i god tid, da nogle modeller i perioder kan være udsolgt. Det er muligt at afhente jeres autocamper i én by og aflevere i en anden, i en helt anden stat. Cruise America har kontorer over hele USA og Cruise Canada i store dele af Canada. 
Bestil jeres Cruise America autocamper her

Cruise America – 3 autocamper modeller

I kan vælge mellem forskellige autocamper-modeller alt afhængigt af hvem og hvor mange, der er med på kør selv-ferie. Cruise America har en lille model velegnet til to voksne og et barn, en standard model med plads til fem personer og en stor model med plads til syv.
Se vores autocamper-modeller her

Autocamper og campingpladser i Nordamerika

Når I lejer en autocamper hos os, får I samtidig et KOA-rabatkort og en oversigt over samtlige KOA-campingpladser i Nordamerika. Det gør det nemt at planlægge jeres rute hjemmefra. Nordamerika er som skabt til en ferie i egen autocamper. I har mulighed for at checke in hos Cruise America inden afrejse fra Danmark på www.rvcheckin.com, og derved sparer I tid, når I ankommer til udlejningsstedet.

Send rejseforespørgsel til vores afdeling for Nordamerika

Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Road trip med autocamper?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.