Camperferier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Camperferier

Hold en anderledes ferie i USA eller Canada og nyd følelsen af at køre ud i det blå med "sommerhuset" på ryggen! I behøver ikke at give afkald på moderne faciliteter, og så er det jo et ekstra plus, at I kun skal pakke ud én gang.
Send rejseforespørgsel til vores camper-afdeling

Når I lejer et motorhome hos os, får I samtidig et KOA rabatkort og en oversigt over samtlige KOA campingpladser i Nordamerika. Det gør det nemt at planlægge jeres rute hjemmefra. Nordamerika er som skabt til en ferie i eget motorhome. I har mulighed for at checke in hos Cruise America inden afrejse fra Danmark på www.rvcheckin.com, og derved sparer I tid, når I ankommer til udlejningsstedet.

Læs mere
;

Vil du til Camperferier?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kasper, Karina, Marianne, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.