Bilrundrejser
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Bilrundrejser

Indtag de amerikanske landeveje og få hovedrollen i din helt egen roadmovie! Eller oplev Afrikas varierende natur fra rattet af din bil. Mulighederne er mange.

Se alle kør-selvrejsetilbud Send rejseforespørgsel til vores afdeling

En ferie i egen bil giver dig den ultimative frihed. Profil Rejsers bilrundrejser foregår alle på destinationer med et godt vejnet og fin skiltning, og med en GPS er det nemt at navigere rundt. Du kan vælge at tage på en tur på den anden side af kloden i enten USA, Canada, Alaska eller Hawaii eller du kan opleve Nordens fantastiske Island i egen bil. En anden mulighed er en spændende bilrundrejse i Sydafrika.  

Profil Rejser tilbyder billeje i alle bilstørrelser. Husk at beregne plads til både passagerer og bagage, så du får en komfortabel rejse. Med en ferie i egen bil får du mulighed for at opleve de skiftende landskaber og møde befolkningen på en helt anden måde. Så spænd sikkerhedsselen og kom afsted på eventyr!

Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Bilrundrejser?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.