Sommer i Island - med dansktalende guide og direkte fly fra Billund.

Sommer i Island - 7 dage med dansktalende guide. Pris 9.500 kr. pr. person v/delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse 2.900 kr.

Sæt rammen for en naturskøn sommerferie i Island, som igen står klar til at byde turister varmt velkommen. 

Rejsen er på 7 dage/6 nætter og inkluderer masser af skønne naturoplevelser samt en byrundtur i Reykjavik. Oplev bl.a. ”Den Gyldne Cirkel” med vandfaldet Gullfoss og geysere samt den smukke halvø Snefællsnes med gletsjeren Snefællssjökull tronende på spidsen. Turene foregår i minibus med vores afholdte guide Einar, som sørger for at krydre oplevelserne med fortællinger undervejs. 

PROGRAM

28. juni 20 
Icelandair fly (FI537) afgår fra Billund kl. 13.00. Ankomst Reykjavik 16.00. 

Ankomst og transfer til hotel. Indkvartering i dobbelt- eller enkeltværelse på Centerhotel Arnarkvoll inkl. morgenmad.  
Hotellet ligger centralt, og har en dejlig morgenmadsrestaurant på 8.sal med udsigt over byen og vandet. 

29. juni – 3. juli 20
Inkluderet i programmet er følgende:   

Byrundtur i Reykjavik (ca. 2 timer)
Inkl. besøg i Hallgrimskirjka, udsigt fra Perlan – og vi passerer præsidentens bolig på Álftanes. 

Den Gyldne Cirkel (heldagstur, ca. 8 timer)
Klassiske islandske oplevelser med Nationalparken Thingvellir, hvor du kan se de store sprækker mellem kontinentalpladerne, vandfaldet Gullfoss og de imponerende gejsere. Transport i minibus og mulighed for at købe frokost undervejs. 

Snæfellsnes (heldagstur, ca. 10 timer)
Vi besøger det øde vestisland med en unik natur. Oplev gletsjeren Snæfellsjökull på spidsen, basaltklipper og gå på kanten af et vulkankrater. Transport i minibus og mulighed for at købe frokost undervejs. 

Bemærk – ved mange deltagere, så fordeles ovenstående ture på forskellige dage, så alle ikke rejser sammen i én stor gruppe men i 2 mindre grupper.  

4. juli 20

Tidlig morgen afgang fra hotellet og transport til lufthavnen. Afgang med Icelandair (FI536) fra Reykjavik kl. 07.20. Ankomst Billund kl. 12.20.

 

Inkluderet på rejsen er:

Flybillet Billund - Reykjavik tur/retur, flyskatter, 23 kg indchecket bagage, 10 kg håndbagage (1 stk), hotel i 6 nætter, morgenmad, lokale transporter jvf. program samt dansktalende guide. Bemærk, tillæg for enkeltværelse 2.900 kr. 

Har du lyst til at opleve endnu mere, kan vi anbefale tilkøb af følgende udflugter:  

  • Hvalsafari med engelsktalende guide, ca. 3 timer. Pris 600 kr. pr. person.
  • Lavatunnel og let vandretur i udkanten af Reykjavik, ca. 5 timer. Pris 865 kr. pr. person (kræver min. 8 deltagere)
  • Lavatunnel - inkl. 1 time i lavatunnellen, i alt ca. 3 timer. Pris 695 kr. pr. person (samme som ovenfor uden vandretur)

 

OBS! Om Island og Corona/Covid-19
Alle rejsende til Island skal udfylde en pre-registreringsformular før ankomst. Dette gøres online på Islands officielle hjemmeside for Corona. Her udfyldes rejsedatoer, sundhedsinformation, kontaktdetaljer m.v.

Ved ankomst til Island er det obligatorisk, at få foretaget en Covid-19 test. Testen tages i lufthavnen og er gratis (børn født i 2005 eller senere er undtaget). Efter test kan man rejse videre til ens bestemmelsessted, mens man afventer testresultat, som fås via en app eller SMS.

Vær opmærksom på, at der er indført krav om at bære mundbind både i lufthavne og på selve rejsen. Læs mere hos Icelandair

Forud for rejsen til Island opfordrer vi alle til, at læse mere information her.


Vi har i alt 20-25 pladser på denne rejse, og ved der vil blive rift om dem (turen gennemføres ved minimum 8 deltagere). Så kom "først til mølle" og kontakt os på telefon eller send en rejseforespørgsel allerede i dag. 

Ring og hør nærmere på tlf. 77 33 55 00

Send en rejseforespørgsel