Sydafrika

Sydafrika - Regnbuelandet som bare skal opleves

Sydafrika kaldes for Regnbuelandet, hvilket smukt beskriver sammenspillet mellem mennesker, kultur og natur. Landet omtales ofte som ”A world in one country” – altså hele verden i et land. Her er moderne storbyer med skyskrabere, kunst og kultur og Afrikas vilde natur med de fem store: Elefant, løve, leopard, bøffel og næsehorn. Sydafrika har mere end 20 nationalparker, hvoraf Kruger Park er den største.

 

Oplev en regnbue af mangfoldighed!

Et besøg i Cape Town er et must. Byen ligger meget smukt for foden af Taffelbjerget, der kan bestiges til fods eller du kan tage svævebanen til toppen. Du kan besøge Waterfront, som er et mekka for forlystelser og shopping, eller fangeøen Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i en årrække. 

"Vinlandet med Stellenbosch, Franschhoek og Paarl er et must for vinelskere. Her kan der smages på vin på de mange hyggelige vingårde, mens man nyder freden i de enestående omgivelser". 

Landet har en farvestrålende kultur, der består af sorte, hvide, asiater og mulatter, denne mangfoldighed er repræsenteret i Sydafrikas flag, der består af seks ligeværdige grundfarver. Til trods herfor er der stadig stor ulighed i samfundet, og det er her du finder nogle af verdens fattigste og verdens rigeste mennesker.

Unikke oplevelser i en unik natur

Mod nord i Drakensberg-bjergene, der ligger i 3000 meters højde kan man vandre, fiske og klatre. Et godt udgangspunkt er nationalparken Royal Natal, hvor der kan opleves hulemalerier. I den sydlige del af landet kan man få nogle fantastiske oplevelser på hvalsafari med store hvide hajer, pingviner, hvaler og sæler.
Et besøg i Sydafrika sker uden jetlag og med et fantastisk program, hvor Cape Town opholdet kan kombineres med en oplevelsesrig safaritur i Kruger National Park, en vinlandstur til Cape Winelands eller et hajdyk, hvor du i bur bliver sænket i havet og på helt nært hold oplever hajerne.
Af andre spændende aktiviteter kan nævnes sandboarding og firhjulet crosser ved Atlantis Sand Dune, helikoptertur over to oceaner eller tandem paragliding og rapelling i Cape Town.


Vil du vide mere kan du sende en forespørgsel