Sardinien

Sardinien - Middelhavets svar på Caribien

Skal jeres næste konference eller firmatur byde på fantastiske strande, frodig natur og lækker mad?

Så kan vi varmt anbefale at flytte arrangementet til det 4* Paradise Resort på Sardinien. Paradise Resort ligger lige ved stranden i San Teodoro på østkysten i det nordlige Sardinien. Her får I et lyst og indbydende lokale og de faciliteter, der skal bruges for at afholde et professionelt konferencemøde.

I får samtidig også muligheden for at krydre jeres tur med naturskønne og sjove aktiviteter og ikke mindst kulinariske oplevelser, som denne smukke, italienske ø, byder på i rigt mål.
Sardinien minder - med det varme klima, det krystalklare hav og vegetationen - en del om en caribisk ø. Men Sardinien, som er Middelhavets næststørste ø, er i virkeligheden helt sin egen. 

Landskabet er begunstiget med alt lige fra skove og bjerge til olivenlunde og vinmarker og ikke mindst en kystlinje med et stort antal lækre strande med smaragdgrønt vand. Mange af disse strande er øde, så muligheden for at nyde en privat strand-oase, er rigtig god.

"Vil I snorkle blandt fisk i alle regnbuens farver eller har I lyst til en ATV safari i det flotte landskab? Lokker en tur på hesteryg eller vil I på skattejagt til vands eller blot vandre i de smukke omgivelser? Er I tændt på et italiensk kokkekursus eller drømmer I om en tur til en lagune? Eller drømmer I om noget helt andet? Mulighederne er uendeligt mange på Sardinien".


Med en indkvartering på Paradise Resort er I også sikret en komfortabel og skøn ramme for turens møder og oplevelser. Hotellet er smukt bygget i sten og ligger idyllisk omgivet af et bakket og frodigt landskab. Der er pool og den private strand er i en afstand af 300 meter fra hotellet. Værelserne er rummelige og indretningen minimalistisk og elegant. Restauranten serverer sardiske og klassiske italienske retter med råvarer fra lokale landmænd.

Vi sammensætter det perfekte ophold med alt inkluderet på dette smukke resort.

Send en grupperejseforespørgsel