Riga

Riga - Østersøens perle

Riga er Letlands hovedstad og den største by i de baltiske stater. Floden Daugava strømmer gennem byen og de tre bydele: Den gamle bydel, centrum og Pardaugava. 

"Her kan I opleve den gamle middelalderlige bydel, der også er kendt for sin jugendstil eller se St Peters Kirken med sit 120 meter høje tårn, hvorfra I kan nyde udsigten over Riga". 

Domkirken er berømt for sit orgel, der er et af de største i Europa. Riga er en grøn by med mange parkanlæg med store træer, smukke blomster, springvand og monumenter. Mens forstæderne er præget af boligblokke fra Sovjettiden.

Riga byder på gode shoppemuligheder, enten i de trendy forretninger og indkøbscentre med de kendte mærkevarer, i små specialbutikker eller på nogle af de mange markeder i byen, hvoraf Centralmarkedet er det største. Det ligger i en tidligere hangar for de store Zeppelinere.

Få adrenalinen til at pumpe i kroppen

I Sports Complex 333 kan I lære at køre i ekstreme kørselsforhold i et sikkert miljø i en polygon, hvor der er 5 forskellige ruter, der imiterer ekstreme kørselsforhold. Ligesom der er mulighed for at køre med gokart i open air. Er man til fart, tempo og konkurrence er dette stedet for gruppen. 

"I kan også vælge en tur i bobslæde på Sigulda kælk- og bobslædebane. Banen er 1420 meter lang og har 16 kurver og den maksimale fart er på 125 km i timen". 

Gruppen kan enten køre i en sommer- eller vinterbobslæde, der bliver styret af erfarne atleter. Sommerbobslæden har hjul og kører ad den samme olympiske bane, som vinterbobslæden.


Oplev Riga fra en ølcykel

Nu kan man både få motion og gå på pub på samme tid! Er der en bedre måde at tilbringe eftermiddagen på, end at nyde landskabet omkring Riga, mens deltagerne sidder i deres egen personlige bar? Der kan være op til 15 personer i en ølcykel, en af deltagerne skal styre, mens en anden skænker øl, og resten af holdet tramper i pedalerne. I kan dog også vælge en klassisk cykel-sightseeingtur gennem de lettiske byer og landskaber, der er rige på gamle skove, vilde kyststrækninger og middelalderborge. Gruppen kan også prøve en tur på tømmerflåde eller i varmluftsballon i Gauja Valley Nationalpark.


Send en forespørgsel