Lissabon

Oplev charmerende Lissabon

Perlen på den iberiske halvø hører til én af verdens smukkeste byer. Lissabon er bygget på og omkring syv høje ved Tejo-flodens munding og byder på imponerende arkitektur, museer i verdensklasse, fantastiske restauranter og en livlig multikulturel stemning. Lissabon er også populær som destination for grupper i forbindelse med faglige arrangementer. Byen har professionelle mødefaciliteter og en god infrastruktur. Hotellerne i centrum har flere og store mødelokaler.

Bo i historisk fæstning

Ønsker I nogle grønne og anderledes omgivelser, kan I blive indkvarteret på en luksus Pousada, f.eks. Hotel Castelo del Palmela i bjerglandsbyen Palmela, som har en fæstning fra det 12. århundrede. Her får du en exceptionel atmosfære og plads til at holde mindre konferencer.

På sporet af nye oplevelser

Sightseeing i Go Cars er en sjov måde at opleve byen på. Med en digital guide styret via en GPS, hører I om de ting, I passerer. 

"I kan også stige ombord i én af Lissabons gamle sporvogne, reserveret udelukkende til jer. Her venter en uforglemmelig 45-60 minutters tur gennem byens gamle kvarterer, mens I nyder et glas frisk mousserende vin og snacks ombord". 

Er I til sejlads, så lad Tejo-floden danne ramme om et cruise med mad og udsigt over byen. Oplev en Jeep safari i smukke omgivelser ved Sintra bjergkæden samt et besøg på franciskanerklostret Capuchos. Har I brug for det fulde overblik, så prøv den helt unikke oplevelse at glide gennem luften i en varmluftsballon. Selve flyveturen varer en time og bagefter serveres et glas champagne.

Skattejagt og portvin

Er I eventyrlystne kan vi arrangere en skattejagt i den smukke, unikke og mystiske park Regaleira Palace i Sintra. Turen kan kombineres med frokost på fiskerestauranten Furnas do Guincho, som ligger lige uden for Cascais med udsigt over Atlanterhavet. Efterfølgende kan man nyde atmosfæren i den maleriske fiskerby Cascais. Er I til portvin kan et besøg på den unikke bar, Solar do Vinho do Porto, gøre jer klogere på portvinens traditioner og fremstillingsmetoder, mens I smager både den hvide og røde portvin.


Send en grupperejseforespørgsel