Krakow

Krakow - den gamle kongeby

Krakow er Polens næststørste by og landets tidligere hovedstad. I 1978 kom byen på UNESCOs liste over verdens kulturarv pga. sin velbevarede gamle bydel, der har bygninger tilbage fra 1100-tallet. Krakow er fuld af kultur, unikke historiske bygninger, gode restauranter, haver, musik, teatre og kulturinstitutioner. 

Fortryllende tur i hestevogn

Magien omkring Krakows hestevogne er udødeliggjort af den polske digter Galczyński. Det er ikke uden grund, at hestevognene er forbundet med Krakows markedsplads, hvor heste og hestevogne hører til en af byens største attraktioner. Under turen vil gruppen se de vigtigste seværdigheder i den gamle by.

Kulturelle Krakow

For grupper som ønsker at lære Krakows kulturelle del at kende, anbefaler vi det storslåede "Orchestra of the City of Krakow". Der er mulighed for at lytte til en unik koncert i St. Giles Kirken eller Pauls Kirken. Orkestret består af de mest talentfulde kandidater og assistenter fra "Cracow Music Academy".  Hotel Bonerowski Palace er et smukt bygningsværk fra middelalderen, der er på UNESCOs liste over verdensarv. Paladsets elegante indretning består bl.a. af gotiske søjler, antikke sten og moderne teknologi, der kommer gæsterne til gode. 

"Hotel Bonerowski Palace er det perfekte sted for konferencer, forretningsmøder, banketter etc. i de to stilfulde konferencerum, der har en storslået udsigt til den gamle markedsplads".

Stara Zajezdnia – "Det gamle sporvogns depot" der blev grundlagt i 1913, er renoveret og er et helt unikt sted, der er inkluderet på UNESCOs liste over verdensarv. Depotet giver helt nye og fantastiske muligheder for events. Stedet kan rumme op til 1200 mennesker, og kun fantasien sætter begrænsninger!

Eventyr og ekstremsport

Uden for Krakow byder naturen på uanede muligheder for særlige oplevelser. Fans af ekstremsport kan prøve kræfter med bjergfloden Dunajec ombord på tømmerflåde, i kajak eller på hydro boards. Her er storslået udsigt til de imponerende kalkstensklipper og den særlige vegetation, der er unik for området. 

"I Tatra-bjergene kan I lære at blive fortrolige med navigation og principperne for at bevæge sig i bjergterræn". 

I kan også komme under jorden i Wieliczka Saltmine, et unikt sted, optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Gruppen bliver udstyret med lamper, og i løbet af aftenen vil den blive udsat for mange opgaver og overraskelser.


Send en grupperejseforespørgsel