Island

Island - en helt ny verden

Island er fyldt med oplevelser i særklasse. Her er vandfald, vulkaner og imponerende gejsere, der sender søjler af vand til vejrs. I Den Blå Lagune kan hele teamet få et energi boost efter en dags møder. Oplev landet og alle de spændende facetter sammen med et møde eller seminar i unikke omgivelser.

Verdens største vulkanø

Island er verdens største vulkanø med stadig aktivitet i undergrunden og har pga. Golfstrømmen et mildt klima langs kysterne. Her er en unik, uspoleret og rå natur, som er til for at udforskes. Den fashionable hovedstad Reykjavík stimulerer alle sanser og er kendt for sit farverige og underholdende natteliv.

"På Island kan I besøge gletsjere, ægte vulkaner, vandre i terræn, der ikke findes andre steder i verden, og bade i geotermisk opvarmede pools".

Kombiner forretning og eventyrlyst og hold et anderledes møde/seminar eller teambuilding tur i Islands naturskønne omgivelser. Se de klassiske seværdigheder som Gullfoss, Geysir og Thingvellir og bliv inspireret af de vulkanske kræfter.

Giv den gas på Islands gletsjer

Island er også landet hvor der i høj grad gives gas: Prøv en ATV tur i kuperet terræn eller snescooter på gletsjer. Begge dele er helårs aktiviteter, og der sørges for passende påklædning efter årstiden og vejret. Spænd styrthjelmen, fingeren på speederen, giv den gas i fantastiske omgivelser.

3 trækplastre på stribe

Oplev den klassiske udflugt med tre af Islands mest besøgte attraktioner, Nationalparken Thingvellir, hvor man i ingenmandsland tydeligt kan se sprækken mellem kontinentalpladerne, den aktive gejser ”Strokkur”, der sender en stråle kogende vand direkte op i luften hvert 10. minut, og naturligvis smukke Gullfoss – det gyldne vandfald, som det er muligt at komme helt tæt på. 
Af andre unikke oplevelser kan nævnes Den Blå Lagune, som gør underværker på krop og sjæl i turkisblå varme vand, superjeep-ture i Islands rå og vilde natur og hvalsafari på båd langs Islands kyst.

Unikke mødesteder i Island

Store arrangementer kan arrangeres i koncerthuset Harpa, mens Reykjavik Art Museum tilbyder tre smukke bygninger med beliggenhed i hjertet af Reykjavik, alle med hvert deres udtryk. Det er muligt at afholde de fleste former for arrangementer med forskellige temaer. I den Blå Lagune er der også mulighed for at kombinere møder og afslapning i unikke omgivelser. Restauranten som kan have op til 500 siddende personer og op til 1.000 stående, serverer moderne mad med islandsk touch.


Send en grupperejseforespørgsel