Icehotel i Jukkasjärvi

Nordlys og vildniscamp

Et team med slædehunde venter på jer i Kiruna Lufthavn. Til lyden af hundenes åndedræt og løbernes støvler mod sneen, bliver I transporteret tværs over frosne søer og gennem Laplands sneklædte skove, hvor I overnatter i bjælkehytter, før turen går videre til Jukkasjärvi og Icehotel næste dag.

"Der mange måder at udforske den storslåede natur på her i Europas sidste sande vildnis. I kan komme på snescooterkørsel, langrend, hundeslædekørsel og snesko trekking". 

I den nærliggende by Kiruna er verdens største underjordiske mine åben for turister. Et besøg hos det samiske folk byder også på spændende oplevelser. Ikke langt fra hotellet er skisportresorterne Björkliden Fjällby, Riksgränsen and Abisko.

Icehotel og nordlys om vinteren

En tur i vildnisset på en snescooter er en populær aktivitet, men I kan også tage på snesko trekking, løbe langrend eller opleve det samiske folks levevis. I den nærliggende by Kiruna er verdens største underjordiske mine åben for turister og på Icehotel kan I lære at lave is-skulpturer af professionelle is-kunstnere.

Skiture i de svenske fjelde

Fra Icehotel går busture langs den naturskønne Nordkalotten Road, der bringer jer gennem Sami-folkets græsarealer og rensdyr og Abisko National Park. Det højalpine område på grænsen mellem Sverige og Norge byder på fremragende skiløb med masser af off-pist muligheder og peak-ture.

Spækhuggersafari i Norge

Ved Tysfjord i det nordlige Norge får I mulighed for at deltage i en fascinerende spækhugger safari. Det rige dyreliv og det fantastiske arktiske lys giver en unik chance for at tage gode fotos, når spækhuggerne smækker deres halefinne i vandet. Ingen andre steder på jorden vil I se så mange spækhuggere svømme langs kysten.

Iskørsel i BMW

Iskørsel er en køreoplevelse på is, der giver jer mulighed for at forbedre jeres kørefærdigheder. I får indsigt i de sikkerhedssystemer, moderne biler er udstyret med. Under opsyn af dygtige instruktører kører I i BMW -series på en isbane.

Send en grupperejseforespørgsel