Gospelrejser

Gospelrejser til storbyer

Har du og dit kor en drøm om at sprede gospelmusikken udover landets grænser?

”Gospelrejser” er en unik konceptrejse, hvor gospelmusikken står øverst på listen af prioriteter. Som udgangspunkt er der tale om en gospelrejse når en korleder vælger at rejse udover landet grænser sammen med sit/sine kor – ikke alene for at dele eget repertoire – men også for at synge sammen med lokale menigheder og lokale ”søster-kor” på rejsedestinationen.

Tag f.eks. til New York – byen med fem forskellige bydele, hvor der ligger mere end 1.000 kirker, der hver søndag fyldes med en syngende, klappende og råbende menighed. Besøg Greater House of Prayer Church I ”The Windy City” Chicago. Oplev ”The White House” i Washington DC.

Og så er der selvfølgelig New Orleans, også kaldet ”The Big Easy”, der ligger ved Mississippi-flodens udmunding i Den Mexicanske Golf. Fra alle barer, restauranter og gadehjørner i New Orleans strømmer blød jazz, R&B og blues, og du kan ikke undgå at lade dig rive med af stemningen i den meget specielle by, grundlagt af franske immigranter. I dag henter byen sin sjæl i en mangfoldig blanding af afrikansk, spansk, fransk, italiensk og caribisk kultur. Oplev en ganske speciel og unik søndag morgen i New Orleans: Menigheden i de afrikansk/ amerikanske kirker bryder ud i sang, glad og spirituel gospel – en musikgenre, der ligger ligeså dybt i rødderne som tonerne fra jazz. 

Gospel musik kan findes også i Europa og mulighederne er mange. Sammen med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere sikrer vi, at du og dit kor får oplevelser udover de sædvanlige – med mulighed for at møde lokale gospelkunstnere. Alle gospelrejser bliver skræddersyet og er dermed ganske unikke – med hensyntagen til de ønsker I måtte have for destination og program på stedet.

Send en grupperejseforespørgsel

Vi har et tæt samarbejde med Anders Butenko og hans gospelkor. Billederne herover er fra nogle af deres koncerter. Du kan læse mere om deres gospelrejser og aktiviteter på butenko.dk