Når design er i fokus

Design messer og events

Konferencer eller kundearrangementer med design i fokus

Spændende designmesser er et årligt tilbagevendende event i mange af verdens storbyer. Byer som Milano, New York og Paris forbinder vi altid med design og nye trends, men også andre storbyer har vundet indpas på design scenen i både Europa og Asien.
Skal jeres firma præsentere din seneste kollektion eller skal du og dine kolleger afsted og se de nyeste trends?

Lad Profil Rejser - Event & Group Travel Management stå for jeres næste tur til designmesse i Milano, Paris, New York eller Stockholm.
Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov - uanset om I kun ønsker flybilletter eller en pakkerejse med fly, indkvartering og kundearrangementer.

Oplev Red Dot Museum i Essen, Singapore eller i Taipei  

Flere storbyer har i dag deres helt særlige designdistrikter. Besøg for eksempel Helsinki og byens Design District eller Red Dot Museum, der ligger både i Essen, Singapore og Tapei. 
Red Dot Museum i Singapore præsenterer de sidste trends på den internationale designscene med en kollektion på mere end 1000 prisvindende objekter inden for produkt- og kommunikationsdesign fra mere end 50 lande. Ud over designudstillingen og den populære designshop kan du downloade museets mobil app og finde en rute med kreative brændpunkter i gåafstand fra museet.  

MAAD (Market of Artists And Designers) er den længste og største tilbagevendende kreative markedsplads i Singapore, der siden 2006 fremmer design, innovation, kreativitet og originalitet. Red Dot Design Museum Singapore er vært for den kreative platform MAAD en fredag aften i hver måned, hvor initiativrige designere og kunstnere fremviser deres værker og talenter. Arrangementet er blevet et effektivt kontaktpunkt, hvor markedet tester levedygtigheden af kreative ideer og giver kunstnere muligheden for at associere og forbinde sig som et fællesskab.

Lad os skræddersy og arrangere et spændende program, der passer til jeres behov. Vi kender byerne og de interessante lokale steder. Vi tilbyder en personlig kontakt igennem hele forløbet, en der tager ansvar og lytter til jeres behov.