Testemonials

Vores kunder siger...

Rentokil Initial

”Profil Grupperejser har været vores samarbejdspartner i forbindelse med planlægning og afvikling af foreløbigt to af vores incentive rejser for vores bedst performende medarbejdere. Vi har, udover konkurrencedygtige priser og betingelser, fået et kreativt program, som måler sig med de ønsker og forventninger vi har haft. Som arrangør gjorde Profil Grupperejser planlægningen nemmere for os, og vores gæster var ovenud imponeret over turen - Vi vil gerne give Profil Grupperejser vores bedste anbefaling”.

Lene Borring, HR Director Rentokil Initial /
Karina Gram, PA to Managing Director

Dansk Byggeri A/S

”På vegne af Kabel- og Ledningssektionen hos Dansk Byggeri, planlagde og afviklede jeg en studierejse til Amsterdam i 2013 – i tæt samarbejde Profil Grupperejer. Programmet var af faglig karakter og Profil Grupperejser formåede at afvikle relevante og spændende besøg med fagligt indhold – og samtidig sikre, at der var tid til at netværke. Vi havde stort udbytte af turen, med meget kvalificerede guider. Jeg føler mig tryg med Profil Grupperejser, og vi er i fuld gang med planlægning af den næste grupperejser som er for Dansk Byggeri’s hovedbestyrelse”.

Karin Viuf, Dansk Byggeri

Institute for Center-Planlægning (ICP A/S)

"Institut for Center-Planlægning (ICP A/S) har i mere end 15 år arrangeret studierejser omkring shoppingcentre og detailhandelsudvikling - hvert år til 3 byer uden for Europa. Gennem alle årene har Profil Rejsers Gruppeafdeling sørget for at finde de bedste flyforbindelser og de gode hoteller med centrale beliggenheder. Vi har altid været glade for samarbejdet og ser frem til de næste 15 år!"

Per Nyborg, Direktør

DBU København

"DBU København er meget tilfredse med det samarbejde vi har haft med profil rejser. Altid god service i form af hurtig tilbagevenden på forespørgsler, svar på de spørgsmål man stiller og super gode til at tænke på de detaljer man ikke lige selv har fået med i første omgang. At prisen så stadig er favorabel gør at vi til hver en tid vil anbefale at bruge profil rejser."

Allan Kofod, Koordinator / DBUK Udvikling & Uddannelse

CfL Center for Ledelse:

”I forbindelse med CfL´s planlægning af studierejser for vores netværk, har vi flere gange samarbejdet med Profil Rejsers Gruppeafdeling. Samarbejdet har været meget velfungerende og gnidningsfrit. Vi er blevet mødt af stor fleksibilitet og imødekommenhed i forbindelse med ændringer og særlige ønsker. Alt i alt en professionel håndtering der efterlader én med en fornemmelse af - og efterfølgende en overbevisning om - at alt er som det skal være”.
Heidi Rikke Strøm Lippke, Konferencekoordinator