Om os

Grupperejser og arrangementer

Event & Group Travel Management er Profil Rejsers erhvervs- og grupperejse afdeling. Vi har mange års ekspertise med at planlægge og gennemføre rejser, incentives, møder, events og konferencer for 10 personer og opefter. Vi udarbejder årligt hundredevis af arrangementer for virksomheder og medarbejdere.

Testemonials

Erhvervs- og grupperejser til hele verden

Vores fysiske adresse er i København, men vi har hele verden som arbejdsplads. Desuden har vi et tæt samarbejde med lokale leverandører over hele kloden og et indgående kendskab til eventuelle kulturforskelle og lokale forhold, som bør tages hensyn til i det færdige oplæg for grupperejser og arrangementer.

 

Skræddersyede og veltilrettelagte grupperejser

En veltilrettelagt erhvervs- og grupperejse er med til at styrke samarbejdet blandt medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Hvad enten det drejer sig om en konference i New York, et virksomhedsbesøg i London, en firmatur til Madrid eller noget helt andet. Det ved vi hos Profil Grupperejser. Derfor bruger vi god tid på den forudgående planlægning og kommer med kreative indspark, som kan sikre, at arrangementet bliver en succes. Når vi kender jeres ønsker, planlægger vi forløbet ned til mindste detalje og tager hånd om al planlægning, så I kan bruge tiden på noget andet.

Kontakt Event & Group Travel Management - vi sammensætter gerne et spændende forslag til jer!