Firmarejser

Event and Group Travel Management

I Profil Rejsers grupperejse afdeling - Event & Group Travel Management - er der kort vej fra idé til beslutning og implementering. Uanset om det drejer sig om det vigtige møde eller den særlige begivenhed. Hos os forsvinder I ikke i mængden af store kunder. Vi har fokus på din virksomhed og brænder for at give jer den optimale service og det bedste produkt.

Messer og konferencer

Vi har stor erfaring med at skræddersy og arrangere spændende programmer, der passer til messer og konferencer rundt i hele verden. Vi kender destinationerne og de interessante lokale steder - og hvis ikke så har vi dygtige samarbejdspartner som vi stoler 100% på.

Netværks- og kunderejser

Lad os, med nogle af branchens mest erfarne eksperter i netop netværks- og kunderejser, være jeres katalysator. 
Gør brug af, at Profil Rejser som rejsebureau har samlet viden og praktisk erfaring inden for unikke rejseområder, herunder også sport- og golfrejser, samt krydstogter. Vi har den kreativitet, der skal til, og sikrer et altid relevant program, der gør vores kunders verden større.

Rejser med teambuilding / incentives

En teambuilding eller incentive rejse må aldrig være kedelig eller gentagende. Den skal emme af inspiration, så alle yder deres bedste for at nå målene og dermed opnå belønningsrejsen.

Vi har mange års erfaring og uendelige ideer til det kreative program både før og under rejsen. Alt bliver skræddersyet, og fleksibilitet er vores nøgleord.
Det gælder også når vi taler om teambuilding. Vi hjælper med at finde de rigtige elementer, der gør forskellen. Gør brug af, at Profil Rejser som rejsebureau har samlet viden og praktisk erfaring inden for unikke rejseområder, herunder også sport- og golfrejser, samt krydstogter. Vi har den kreativitet, der skal til og sikrer et altid relevant program, der gør vores kunders verden større.

Vi er med før, under og efter jeres rejse!

Send en rejseforespørgsel