Erhvervs- og grupperejser
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Event & Group Travel Management er Profil Rejsers erhvervs- og grupperejse afdeling. Vi har mange års ekspertise i at planlægge og gennemføre rejser, incentives, møder, events og konferencer for 10 personer og opefter. Vi står for hele rejsen - fra flybilletter til hotelophold og programmet undervejs.

Vi udarbejder årligt hundredevis af erhvervs- og grupperejser for virksomheder og medarbejdere. Når vi kender jeres ønsker, planlægger vi forløbet ned til mindste detalje og tager hånd om al planlægning, så I kan bruge tiden på noget andet. Se udvalget af forskellige typer grupperejser herunder, og lad os sammen arrangere jeres næste erhvervsrejse.Læs mere
Vil du til Erhvervs- og grupperejser?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

kontakt@profil-grupperejser.dk
/
77 33 55 33

Betina, Ditte, Henriette, Jeanette

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.