Weekendtur til Tyskland med golf og fodbold

Tyskland - Lüneburg


Hvis I kan lide at spille golf og samtidig elsker fodbold, så har I nu muligheden for at forene dette i én rejse. Med ophold i Lüneburg kun 45 min. fra Hamborg finder I en dejlig 18 hullers mesterskabsbane og det skønne golfresort Best Western Premier Castanea Golf.

Den gode beliggenhed i Lüneburg gør det nemt og sjovt at tage en dag til Hamborg, hvor I kan opleve Hamburger SV spille på hjemmebanen, Volksparkstadion, der altid garanterer en intens kulisse fra tribunerne.
Resortet ligger også tæt ved et par andre gode golfbaner som Lüdersburg GC med 2 x 18 huller, St. Dionys, GC Green Eagle i Winsen og Göhrde GC. 

Vi har tre kombirejser med golf og fodbold her i forårs sæsonen. Vælg mellem følgende:

Weekenden - 8. april- 11. april
9. april : Fodboldkamp - Hamburger SV vs. Darmstadt

Weekenden - 22. april - 25. april
22. april : Fodboldkamp - Hamburger SV vs. Werder Bremen

Weekenden - 6. maj - 09. maj
7. maj : Fodboldkamp -Hamburger SV vs. Wolfsburg

Prisen varierer lidt på de tre rejser pga. fodboldbilletten.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Tyskland

Lüneburg

3 nætter / 4 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Lüneburg - 3 nætter

Best Western Premier Castanea Golf Resort
Se kort

Best Western Premier Castanea Golf Resort

Beliggenhed: Tyskland, Lüneburg

Castanea Golf Resort har en rolig beliggenhed i Lüneburgforstaden Adendorf godt 5 km fra det hyggelige centrum med bindingsværkshuse, charmerende gågader og Ilmenaufloden. Hotellet har en 18 hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane. Der findes fine træningsfaciliteter med 20 overdækkede slagsteder på driving range samt et stort indendørs træningscenter. Der er ikke langt til andre gode golfbaner som f.eks. Lüdersburg GC med 2 x 18 huller, den smukke og ret private St. Dionys GC, GC Green Eagle i Winsen og Göhrde GC. 

Hotellets 125 værelser og suiter er rummelige og klassisk indrettet med tv, værdiboks, minibar, kaffe og te samt mineralvand. Alle værelser har lænestol, skrivebord og fransk altan. Nogle værelser har udsigt til golfbanen. 

Resortet har et stort wellnesscenter med opvarmet inden- og udendørs pool, flere slags sauna og dampbade, solterrasse, massage og hudplejebehandlinger. Endvidere er der restauranter, bar, lounge, stort terrasseområde, bridgerum og konferencefaciliteter. Der er mulighed for at dyrke yoga og aerobics eller tage en tur i fitnesscenter. For børnene er der et stort legeland samt 6 udendørs tennisbaner og 2 indendørs tennisbaner nær hotellet.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.