Spil Spaniens golfbane nr. 1

Spanien - Costa Brava
 • Bo på det komfortable Lavida Hotel i skønne omgivelser
 • Spil på det berømte Stadium Course, Spaniens bedste
 • runder golf: 2 x Tour Course og 1 x Stadium Course
 • Nyd wellness, fitness, pool og strand

Oplev et af Europas bedste golfresorts og afprøv den berømte Stadium Course, der er Spaniens bedste golfbane og blandt verdens Top-100 golfbaner.

Du har nu mulighed for at rejse sydpå og lufte golfkøllerne i det spanske land på PGA Catalunya Stadium- og Tour-banerne.

Bo på det dejlige, nyopførte Lavida Hotel beliggende i kort afstand til Barcelona. Alle værelser er luksuriøst indrettet med komfort i højsædet. Fra hver af de i alt 149 værelser kan du nyde en panoramaudsigt over golfbanerne, poolen eller haverne.

Når den ikke står på golf, kan du nyde hotellets faciliteter - vælg mellem wellness, fitnesscenter og pool. Derudover vil der være rig mulighed for at udforske Barcelona, da resortet kun ligger en times kørsel fra byen. Gå en tur ned af Ramblaen eller besøg den centrale strand og tag en frisk dukkert i Middelhavet.

De to golfbaner inkluderet i rejsen:

Stadium Course 

Denne ekstraordinære bane er kåret som Spaniens nr. 1, er blandt Europas ti bedste og ligger blandt top 100 golfbaner i verden. Banen blev anlagt i 1999 og har siden været vært for mange PGA European Circuit-turneringer. Selv den bedste golfspiller vil blive udfordret på denne bane med træer langs fairways, strategisk placerede bunkere og søer.

Tour Course

Golfbanen blev anlagt i 2005 og er designet af Ángel Gallardo og Neil Coles. Tour Course er til golfspillere på alle niveauer, men som ønsker en mildere men smuk udfordring. Banen byder på både fyrretræer og søer, som på en gang gør det til en flot men også udfordrende golfrunde. Selvom de fleste af banens huller har brede fairways, skal du forvente strategisk placerede bunkere og vandfare.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Spanien

Costa Brava

4 nætter / 5 dage

fra kr. 6.000

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Costa Brava

Rejser til Costa Brava

Costa Brava, eller "Den Vilde Kyst" på spansk, er en solbeskinnet kyst i det nordøstlige Spanien med skøn natur og skønne strande.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Costa Brava - 4 nætter

Lavida Hotel
Se kort

Lavida Hotel

Beliggenhed: Spanien, Costa Brava

Alle værelser på Lavida Hotel, søsterhotellet til PGA Catalunya Resort, er rummelige, og nogle af dem er designet til familieophold. Derudover er de luksuriøst indrettet med komfort i højsædet. Fra hver af de i alt 149 værelser kan du nyde en panoramaudsigt over golfbanerne, poolen eller haverne.

Opholdet er inklusiv roomservice og morgenmad alle dage. Nyd din frokost i klubhuset efter en runde golf, spis aftensmaden på hotellets restaurant og slut dagen af med drinks enten i baren eller ved poolen. Hotellet har mange faciliteter - heriblandt wellness, fitnesscenter og pool.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.