Spil klassegolf på Thracian Cliffs Golf & Beach Resort ved Sortehavet

Bulgarien - Sortehavskysten
 • Luksus golfpakke hvor du får virkelig megen valuta for pengene!
 • Udrejse både fra København og Billund
 • Spil ubegrænset på Thracian Cliffs Golf - designet af selveste Gary Player
 • Spil også på områdets andre klassebaner, Blacksearama og Lighthouse

Snup denne luksus golfpakke og få virkelig megen valuta for pengene! Spil ubegrænset golf på Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, der i 2014 vandt prisen ”European Golf Resort of the Year”.

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort byder dig på et fremragende udvalg af faciliteter, som bl.a. omfatter en 2 km lang privat strand, marokkansk inspireret wellness-center, seks restauranter og ikke mindst deres smukt beliggende golfbane, som i 2013 var vært for Volvo World Match Play Championship. Resortet råder over en række velindrettede og rummelige suiter (65 – 110 m2), som alle ligger i kort gåafstand til golfbane og driving range. 

Golfbanen er designet af selveste Gary Player, som har haft en udfordrende opgave med at kreere en 18 hullers golfbane på den dramatisk klippeside. Alle huller har udsigt over Sortehavet og Thracian Cliffs-banen benævnes ofte som en af de mest spektakulært beliggende golfbaner i verden. Gary Player selv beskriver banen således: "den smukkeste golfbane jeg nogensinde har set i hele verden". 
Med i pakken er også inkluderet en runde på en anden af områdets klasse baner, nemlig Blacksearama, plus en runde på Lighthouse, designet af Ian Woosnam. 
Så her udbydes altså en luksus golfpakke til en uhørt god pris!

Det er muligt at rejse ud fra både København og Billund på følgende datoer i 2017:
24./9., 1./10., 8./10., 15./10., 22./10., 29./10.

Spørg efter flytider – der flyves København - Billund – Varna tur/retur

Eksempel på flytider:
24. sep. København-Billund 13:50 - 14:40
24. sep. Billund-Varna 15:30 - 19:20

01. okt. Varna-København 11:00 - 12:50
01. okt. København-Billund 13:50 - 14:40

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Profil Rejser Golf på telefon 77 33 56 20 eller e-mail golf@profilrejser.dk

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Bulgarien

Sortehavskysten

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Sortehavskysten - 7 nætter

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort
Se kort

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Beliggenhed: Bulgarien, Sortehavskysten

Thracian Cliffs Beach & Golf Resort er skabt som en lille landsby, hvor man enten bor på Hillside eller i Marina Village i store smagfuldt indrettede lejligheds-suiter på minimum 65 m2 med balkon og skøn udsigt. Alle suiterne har Wi-Fi, LCD-TV, queen-size senge og et mindre køkken. Udover den unikke golfbane, byder Thracian Cliffs på mange lækre faciliteter, såsom luksus-spa, fitness, tennisbane, restaurant, infinity pools, og for dem, der søger ekstra afslapning, har resortet to private strande, hvor man kan tage en dukkert og nyde livet i en solseng.

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.