Golf & storby: Bo på Sheraton Parco de Medici

Italien - Rom
 • Golfoplevelse og storbysbesøg
 • Skønne naturomgivelser blot 12 km fra Rom
 • Inklusiv 6 runder golf på 27 hullers bane
 • Skønt superior room med morgenmad

Sheraton Parco de Medici er det perfekte sted for dig, der vil kombinere golfen med storbysbesøg.

Sheraton Parco de Medici Rome er bygget i charmerende landlig stil og omgivet af en golfbane med 27 huller. Hotellet er beliggende blot 12 km fra Rom, hvortil der er shuttlebus. Parco de Medici banen er anlagt i det naturskønne område, hvor Pave Leo X i det 15. århundrede afholdt sine private jagter.

Golfbanen er delt i tre "sløjfer" og disse kombineres ved spillet – rød, hvid og blå, hvor de to sidste "sløjfer" er de længste og mere udfordrende.

Ønsker du at kombinere golf med storby, er dette et fremragende valg. Rom er en utrolig interessant by med mange historiske seværdigheder, butikker og dejlig atmosfære. Bemærk venligst, at der ikke er inkluderet bil i prisen, men den kan naturligvis bestilles ved køb af rejsen. Fra Fiumicino lufthavn er der kun 12 minutters kørsel i taxa.

Rom indbyder til at opleve historiske og arkitektoniske seværdigheder grundlagt i forskellige perioder, som fascinerer øjet og leder tankerne hen på fortidens store begivenheder. Det er storslået at tænke sig, at Julius Cæsar, kejser Augustus og dronning Cleopatra alle har betrådt vejene i Forum Romanum. Oplev stemningen på Piazza Navona, Piazza di Spagna, besøg det oversete kvarter Testaccio eller shop i bydelen Trastevere. Vi har udvalgt hoteller i nærheden af Rom, og der er god mulighed for at kombinere golf med storbybesøg i Rom.

Et lille tip: Hvis I vil gerne spise i nærheden af hotellet og ikke ønsker at tage hele vejen til Rom, findes der et lille indkøbscenter 300 m fra hotellet med et udvalg af restauranter. Her findes også få butikker og en biograf (husk på, at man i Italien synkroniserer alle udenlandske film).

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Italien

Rom

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Rom - 7 nætter

Sheraton Parco de Medici Rome Hotel
Se kort

Sheraton Parco de Medici Rome Hotel

Beliggenhed: Italien, Rom

Hotellet er bygget i charmerende landlig stil omgivet af en golfbane med 27 huller. Afstanden er dog kun 12 km fra Rom, hvortil der er shuttlebus. De 817 værelser har internet adgang, sikkerhedsboks, minibar og kabel-tv. Blandt hotellets faciliteter er tre udendørs swimmingpools, fitness, sauna og tyrkisk bad. 

Der er tre restauranter og tre barer på hotellet samt klubhus med restaurant og bar. Ønsker du at kombinere golf med storby, er dette et fremragende valg. Rom er en utrolig interessant by med mange historiske seværdigheder, butikker og dejlig atmosfære. Fra Fiumicino lufthavn er der kun 12 minutters kørsel i taxa.

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.