Race to Dubai: Store golfoplevelser med luksusophold - 17. - 24. november 2017

Forenede Emirater - Dubai

 • Fri entré til ’Race to Dubai’
 • Spil på tre eksklusive baner
 • Bo centralt på 4* Hilton Garden INN
 • Direkte fly type 380 Airbus

Bo på flot luksushotel og kombiner den prestigefyldte turnering ’Race to Dubai’ med golfspil på tre af verdens højest rangerende baner, heriblandt ’Race to Dubai’-banen, Earth.

Nyd 7 dage med golf og turnering i Dubai alt imens du bor centralt på det moderne 4-stjernede Hilton Garden INN Dubai Mall Of Emirates – der åbnede i 2016 med 6 etager, 370 værelser, pool og fitnesscenter på god beliggenhed tæt ved både Mall of The Emirates og stranden. 

Afrejse* 17. november fra København kl. 14.20 med ankomst til Dubai kl. 23.45
Hjemrejse*  24. november fra Dubai kl. 08.20 med ankomst til København kl. 12.20

På denne tur har du gratis adgang til den spændende og prestigefyldte turnering ’Race to Dubai’ og får samtidig, som noget helt unikt, mulighed for at spille en runde på banen Earth, hvor netop ’Race to Dubai’ foregår. Du spiller ydermere to runder golf på banerne Els og Montgomerie. Alle banerne spilles som shotgun inkl. delt buggy, range bolde og flaske med vand.

Program:
- 18. nov. Indgang til tredje runde til Race til Dubai turnering
- 19. nov. Indgang til finalerunde til Race til Dubai turnering
- 20. nov. The Montgomery starttid kl. 13.00
- 21. nov. The Els kl. 13.00
- 22. nov. Ingen fastlagte aktiviteter
- 23. nov. The Earth starttid kl. 12.45

Turneringsbanen Earth er designet af Greg Norman og inspireret af de store parkbaner i Europa og Nordamerika. De bølgende fairways, søerne, de kridhvide bunkers og det okkerfarvede landskab indrammes af en overflod af træer og buske, der gør hvert hul perfekt og lægger op til store golfoplevelser.

18-hullers-banen Els er designet af Ernie Els, der efter forbillede fra de britiske linksbaner har skabt en såkaldt ørken-linksbane med store udfordringer og af meget høj kvalitet. Banen bølger og bugter sig i landskabet og gør omfattende brug af klitterne, sandbunkere, græs og vegetation blandt de brede fairways. 

Golfbanen Montgomerie, designet af Colin Montgomerie er en mesterskabsbane, der ligger i et vidtstrakt areal med enorme, grønne områder. De 18 huller optager omtrent halvdelen af den 265 hektar store bane, en tredjedel er klassificeret som anlagte haver og de resterende 49 hektar består af 14 anlagte søer. 

De tre runder golf spilles på hverdage fordelt mellem Els, Montgomery og The Earth. Der spilles som shutgun inkl. delt buggy, range bolde og vandflaske.

*Der tages forbehold for ændringer i flytider.

OBS: Sidste frist for bestilling til nedenstående pris: 18. august 2017

Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Forenede Emirater

Dubai

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Dubai City

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Christian, Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser