Race to Dubai: Store golfoplevelser med luksusophold - 17. - 24. november 2017

Forenede Emirater - Dubai

 • Fri entré til ’Race to Dubai’
 • Spil på tre eksklusive baner
 • Bo centralt på 4* Hilton Garden INN
 • Direkte fly type 380 Airbus

Bo på flot luksushotel og kombiner den prestigefyldte turnering ’Race to Dubai’ med golfspil på tre af verdens højest rangerende baner, heriblandt ’Race to Dubai’-banen, Earth.

Nyd 7 dage med golf og turnering i Dubai alt imens du bor centralt på det moderne 4-stjernede Hilton Garden INN Dubai Mall Of Emirates – der åbnede i 2016 med 6 etager, 370 værelser, pool og fitnesscenter på god beliggenhed tæt ved både Mall of The Emirates og stranden. 

Afrejse* 17. november fra København kl. 14.20 med ankomst til Dubai kl. 23.45
Hjemrejse*  24. november fra Dubai kl. 08.20 med ankomst til København kl. 12.20

På denne tur har du gratis adgang til den spændende og prestigefyldte turnering ’Race to Dubai’ og får samtidig, som noget helt unikt, mulighed for at spille en runde på banen Earth, hvor netop ’Race to Dubai’ foregår. Du spiller ydermere to runder golf på banerne Els og Montgomerie. Alle banerne spilles som shotgun inkl. delt buggy, range bolde og flaske med vand.

Program:
- 18. nov. Indgang til tredje runde til Race til Dubai turnering
- 19. nov. Indgang til finalerunde til Race til Dubai turnering
- 20. nov. The Montgomery starttid kl. 13.00
- 21. nov. The Els kl. 13.00
- 22. nov. Ingen fastlagte aktiviteter
- 23. nov. The Earth starttid kl. 12.45

Turneringsbanen Earth er designet af Greg Norman og inspireret af de store parkbaner i Europa og Nordamerika. De bølgende fairways, søerne, de kridhvide bunkers og det okkerfarvede landskab indrammes af en overflod af træer og buske, der gør hvert hul perfekt og lægger op til store golfoplevelser.

18-hullers-banen Els er designet af Ernie Els, der efter forbillede fra de britiske linksbaner har skabt en såkaldt ørken-linksbane med store udfordringer og af meget høj kvalitet. Banen bølger og bugter sig i landskabet og gør omfattende brug af klitterne, sandbunkere, græs og vegetation blandt de brede fairways. 

Golfbanen Montgomerie, designet af Colin Montgomerie er en mesterskabsbane, der ligger i et vidtstrakt areal med enorme, grønne områder. De 18 huller optager omtrent halvdelen af den 265 hektar store bane, en tredjedel er klassificeret som anlagte haver og de resterende 49 hektar består af 14 anlagte søer. 

De tre runder golf spilles på hverdage fordelt mellem Els, Montgomery og The Earth. Der spilles som shutgun inkl. delt buggy, range bolde og vandflaske.

*Der tages forbehold for ændringer i flytider.

OBS: Sidste frist for bestilling til nedenstående pris: 18. august 2017

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Forenede Emirater

Dubai

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Dubai City

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Dubai

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Dubai er +2 timer. Ved dansk sommertid +1 time.

  Vaccinationer
  Der er ingen obligatoriske vaccinationer ved indrejse til Dubai, generelt er hygiejnestandarden på hoteller og restauranter som herhjemme eller bedre. 
  Det gule sygesikringskort dækker dog ikke i Dubai, så derfor er det nødvendigt at tegne en rejseforsikring. Inden din rejse til Dubai bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der er visumpligt ved indrejse til Dubai. 
  Visum udstedes gebyrfrit ved ankomst mod forevisning af gyldig returbillet. 
  Visum gælder for 1 indrejse med ophold i op til 30 dage. Kan forlænges yderligere 30 dage mod gebyr. 
  Der er ikke krav om visum ifm. transit i FAE, medmindre man går gennem paskontrollen (visum udstedes i så fald gebyrfrit ved ankomst, se ovenfor). 
  Indehavere af diplomat- og tjenestepas, skal søge visum inden afrejse 
  Passet skal være gyldigt 6 måneder udover opholdets varighed. 
  Forlænget pas anerkendes. 
  Danske provisoriske pas anerkendes ved udrejse. 

  Få mere information på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Dubai

  Mad og drikke
  I Dubai kan du finde et stort internationalt udvalg af kulinariske muligheder, men også det pakistanske og det libanesiske køkken er vel repræsenteret.

  Valuta
  Møntfoden i Dubai hedder Emirati Dirham (AED). Man kan benytte alle kreditkort i Dubai og hæveautomater findes overalt. Det er en god idé at undersøge hjemmefra, hvad det koster at hæve på Visa-kort m.m. Det er muligt at veksle kontanter mange steder, ofte kan det gøres på hotellet for en lidt lavere kurs end i banken. Det er vigtigt at medbringe Euro eller US-dollars da man ikke skal regne med at kunne veksle danske kroner. 

  valutaomregner kan du se den seneste kurs på AED.

  Dresscode
  Vær opmærksom på, at der er regler for påklædning ved adgang til Burj Khalifa. Alle besøgende forventes at møde op i såkaldt pænere tøj. Mænd bør bære bukser (ikke jeans) en skjorte eller polo shirt samt have lukkede sko på (ikke gummisko/sportssko). Kvinder kan bære bukser, eller kjole/nederdel der dækker knæene, og bør generelt være tækkeligt klædt. Kvinder kan godt have åbne sko/sandaler på, dog ikke klip-klappere og lign. Ledelsen i Burj Khalifa forbeholder sig ret til at afvise enhver gæst, som ikke overholder angivne retningslinjer for påklædning.

  Særlige forhold
  NB. Det er ikke tilladt at kysse og kramme offentligt i Dubai. Heller ikke for turister! Ikke engang på stranden eller ved poolen.

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Christian, Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser