Tag forskud på sæsonen under sydens sol - Afrejse 2. februar 2018

Tyrkiet - Antalya
 •  UDSOLGT!
 • 8 nætter på 5* Hotel Titanic Deluxe med "all inclusive"
 • Spil golf med tidligere pro Søren Juul
 • Daglige turneringer på Titanic Golf Clubs 27 huller
 • Direkte fly København - Antalya t/r

Flyv direkte til Belek og spil golf med tidligere pro Søren Juul, mens du nyder 8 dages ophold på 5* luksusresort i uge 6.

Kom med til Titanic Deluxe Belek i uge 6, og nyd et ophold med ”All inclusive” og fri golf i luksuriøse omgivelser. Her venter jer daglige turneringer, spændende baner og træning med tidligere pro Søren Juul, der står klar til at dele ud af gode tips og tekniske råd. På denne golfrejse er der vægt på det sociale samvær, hvor aftenerne oftest tilbringes sammen over en middag eller til drinks og snacks i en af hotellets barer.

Flytider

Afrejse: 2. februar 2018, fra København kl. 18:55 med ankomst til Antalya kl. 00.25 (3. februar)
Hjemrejse: 10. februar 2018 fra Antalya kl. 07:00 med ankomst til København kl. 10.45

Titanic Deluxe Belek er et yderst luksuriøst hotel i Belek med en udsøgt og smuk beliggenhed mellem det turskisblå Middelhav og den smukke Beşgöz-flod. Hotellet tilbyder massevis af aktiviteter og faciliteter, som f.eks. inden- og udendørspool, spa, sauna og fitnesscenter, der alt sammen medvirker til, at opholdet er særlig lækkert og komfortabelt.

Titanic Golf Club er det første 27-hullers golfanlæg i Belek. Anlægget består af tre fremragende og meget forskellige 9-hullers sløjfer, River, Forest og Mediterranean, og er designet af det engelske golfbanearkitektfirma, Architects of Hawtree Golf Course (Martin Hawtree). Som sløjfernes navne antyder, løber hullerne bl.a. ude ved Middelhavet og inde i et grønt skovområde.

Starttider - tee-times

24 pax, 8 double, 8 single

4. februar 09.15 - 10.00
5. februar 09.15 - 10.00
6. februar 08.57 - 09.42
7. februar 09.15 - 10.00
8. februar 09.15 - 10.00
9. februar 08.57 - 09.06

OBS: Turen gennemføres ved min. 10 deltagere.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Tyrkiet

Antalya

8 nætter / 9 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Belek - 8 nætter

Titanic Deluxe Belek
Se kort

Titanic Deluxe Belek

Beliggenhed: Tyrkiet, Belek

Resortet er beliggende i fantastiske naturomgivelser tæt ved Middelhavet. Derudover er alt omkring indkvarteringen i høj klasse med store og rummelige værelser samt en masse forskellige restauranter at vælge mellem. De luksuriøse og topmoderne faciliteter er med til, at opholdet her bliver succesfuldt og lækkert.

Fantastiske træningsforhold 

Titanic Deluxe Resort tilbyder luksuriøse og fantastiske faciliteter - perfekt til en velorganiseret træningslejr. Her findes først og fremmest nogle fantastiske træningsforhold med 4 fodboldbaner efter FIFA-standarder, 7 tennisbaner på grus, en 27-hullers golfbane, en olympisk godkendt swimmingpool samt et veludstyret fitnessrum. Derudover findes der nogle dejlige faciliteter til afslapning og restitution til mellem træningspassene. Her kan man f.eks. nyde de dejlige swimmingpools, det store spa-område samt bowlingbaner og billardrum. 

Indkvartering

Titanic Deluxe Resort tilbyder flere forskellige indkvarteringsmuligheder – lige fra standard-rooms til presidential villas, men uanset hvad I vælger, så er I sikret høj komfort og store, rummelige værelser. De 594 værelser er alle moderne og lyst indrettede med balkon med udsigt til naturlige omgivelser som f.eks. havet, floden, bjergene eller golfbanerne. 
Titanic Deluxe Belek tilbyder en masse forskellige middagsrestauranter – lige fra en god buffet friske råvarer til restauranter med tyrkisk, italiensk, grill- eller seafood-specialiteter.  

Områdets 27-hullers golfbane

Titanic Deluxe Belek er beliggende i grønne og frodige omgivelser med kort afstand til Middelhavet. Det luksuriøse resort er bygget tæt ved floden Beşgöz, og rummer desuden en 27-hullers golfbane. Resortet er beliggende 20 minutters kørsel fra Antalya by samt en international lufthavn, der gør det nemt og hurtigt at komme til Titanic Deluxe Resort, og som gør resortet populært for mange sportshold. Derudover er Belek et fantastisk sted at spille golf med en masse gode golfbaner- og faciliteter tæt ved Middelhavet.

Svømmetræning

Pool i olympisk størrelse, af 50 meters længde, 25 meters bredde og en dybde på 2,15 meter. Der er 10 baner med startboksen ved poolen, vandtemperaturen er 25-28 °C. Træningsopholdet inkluderer indkvartering på fleresengsværelser, helpension og kontaktperson på destinationen.

Søger du mere information, eller ønsker du et konkret tilbud tilpasset jeres klub? Tag uforpligtende kontakt til os på telefon 77 33 56 20, mail sport@profilrejser.dk eller skriv via vores forespørgselsfunktion. Vi hjælper dig med uafklarede spørgsmål og særlige ønsker.

Hør om priser og muligheder

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.