Forårs luksusgolf i Essaouira med pro undervisning - Afrejse 18. marts 2017

Marokko - Essaouira

 • UDSOLGT!
 • Ophold på 5-stjernede Le Medina Essaouira Hotel Thalassa Sea & Spa
 • Fri golf på Gary Player banen
 • Hyggelig protur med præmier til de bedste - spilletræning med Knud Storgaard

Nyd 8 dages forårsgolf på luksustur til Essaouira med tour professionelle Knud Storgaard og Profilrejser.

Bo 7 nætter på det 5-stjernede hotel Le Medina Essaouira Thalassa Sea & Spa lige på byens skønne strandpromenade. Opholdet er inklusiv morgenmad. Vi har fri golf på den dejlige Gary Player bane (10 min. fra hotellet). Banen er i øjeblikket rated 8,7 på leadinggolfcourses.com. Vi flyver direkte fra København og lander i Marakech International Airport (181 km fra hotellet og 2½ timer med bus). Der er 5 x 2 timers undervisning på range, kortespils område, putting green og banen ved Knud Storgaard, ligesom træning på fem af runderne. Der arrangeres en hyggelig protur med præmier til de bedste.

Udrejse 18. marts 2017: Afrejse fra København kl. 06.00 og ankomst til Marrakech kl. 09.30
Hjemkomst 25. marts 2017: Afrejse fra Marrakech kl. 10.20 og ankomst til København kl. 15.55

Lidt om byen: Essaouira er en kystby i den sydlige del af Marokko. Navnet Souira betyder «lille fort», og udviklede sig senere til Es-Saouira, «den velskabte». Essaouira har ca. 60.000 indbyggere.
Byen tiltrækker en del turister, især surfere. Det er en gammel by, som blev etableret omkring en gunstig havn i læ af øen Mogador. 
Essaouiras arkitektur og medina står på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er et unikt og godt bevaret eksempel på det europæiske 1700-tallets militære fæstningsby-anlæg, indplaceret i en nordafrikansk kontekst. Byen er samtidig i sig selv et vidnesbyrd om en historie om handel og kulturel kontakt mellem Europa og byen, landet og dets opland i Sahara. En del af filmen Othello af Orson Welles blev indspillet i Essaouira i 1949. Den norske tegner og forfatter Thorbjørn Egner besøgte byen i 1949 og skal have brugt den som model for Kardemomme by.

Der tages forbehold for prisændringer som følge af kurser, lufthavnsskatter, olietillæg og lign.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Marokko

Essaouira

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Essaouira

Rejser til Essaouira

Essaouira er en kystby i den sydlige del af Marokko. Byen har ca. 60.000 indbyggere og bl.a. kendt for sin medina, som også er at finde på UNESCOs verdensnaturarvliste. Byen er populær at rejse til blandt turister i alle aldre og har en afslappet atmosfære. Unge kommer hertil for at surfe, da betingelserne med vind og vand er i top, og andre kommer her på ferie for at opleve byens smukke arkitektur, de kringlede gader i medinaen og den charmerende fiskerihavn.
Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Marokko

  Pas/Visum
  Marokko er visumfri i indtil 90 dage. Pas skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdet. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse alt om de aktuelle visumregler for Marokko.

  Vaccinationer
  Inden din rejse til Marokko bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Tidszone
  Danmark er en time foran Marokko, sommer og vinter.

  Særlige forhold
  Marokko er et moderat og tolerant muslimsk land. Offentlig indtagelse af alkohol bør dog undgås. 

  I Marokko har man de fleste steder 220 Volt, men det anbefales alligevel at medbringe en adapter.

 • Under din rejse i Marokko

  Valuta
  I Marokko er møntfoden marokkanske dirham (MAD). Brugen af betalingskort og kreditkort bliver efterhånden mere og mere udbredt i Marokko. I alle større byer vil du finde hæveautomater. Ligeledes tager de fleste større hoteller, restauranter og forretninger imod betalingskort/kreditkort. Det er dog altid en god idé at medbringe lidt kontanter i enten US-dollar eller Euro.

  Mad og drikke
  Det kan være sundhedsskadeligt at drikke vand direkte fra hanen. Vi anbefaler vand på flaske.

  Drikkepenge
  Drikkepenge er frivilligt men meget almindeligt i Marokko. Lønninger til ansatte i servicefag er ofte baseret på drikkepenge som tillæg til deres løn. Som en tommelfingerregel kan du beregne 1 US-dollar (el. tilsvarende lokal mønt) pr. kuffert eller rejsetaske, som portørerne bærer for dig. Det samme gælder for stuepigen pr. dag. 10% af regningen på barer og restauranter er høfligst, på mere ydmyge caféer kan man dog nøjes med at lægge et par dirham. Ligeledes forventer guiden, som du er sammen med mange timer hver dag, også drikkepenge. Giv løbende, hvis der ydes en tilfredsstillende service, så han føler hans indsats er værdsat. Det er en god idé at give drikkepengene personligt, så det er dem, der har betjent jer, der får dem.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.