Protur: Start sæsonen på Tyrkiets skønne sydkyst

Tyrkiet - Belek
 • UDSOLGT!
 • Direkte fly til Antalya fra København t/r med transfer
 • 7 nætters på Cornelia Diamond Golf & Spa med 'Ultra All Inclusive'
 • Ubegrænset golf på Faldo Course
 • 5 x 2 timers træning med pro Martin Hansen 

Start årets golfsæson med et luksusophold på det 5-stjernede Cornelia Diamond Golf Resort & Spa i Belek, Tyrkiets golfmekka. 

På Cornelia Diamond Golf Resort & Spa er det de små ting, der gør den store forskel. Her bydes gæsten på skræddersyet luksus på et af Beleks flotteste hoteller. Hotellet har et særligt ’Ultra All Inclusive’ koncept, hvor man som gæst har adgang til hele seks forskellige restauranter og ti barer. Med i dette ’Ultra All Inclusive’ er også fri adgang til minibaren på værelset, ligesom du frit kan benytte dig af room service.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa er et stort hotel med 550 værelser. Men hotellet ligget spredt ud over et stort område, så alle gæster får følelsen af, at der er god plads. Det er der også, og med hele otte poolområder og adgang til egen privat badestrand, så kan du sagtens finde dit eget lille hjørne med fred og ro.

Udbuddet af underholdningstilbud er stort. Du kan for eksempel slappe af i spa’en eller se film i hotellet egen biograf. Til hotellet hører også Cornelia Faldo Golf Club, hvor den seksdobbelte majorvinder, Sir Nick Faldo har designet 27 fantastiske golfhuller. Cornelia Faldo Golf Club er kåret blandt Europas 100 bedste golfbaner.

Turen gennemføres ved minimum 10 deltagere.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Tyrkiet

Belek

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Belek

Rejser til Belek

Belek er beliggende på den sydlige kyst af Tyrkiet, også kaldt Den Tyrkiske Riviera, der ligger ud til Middelhavet mellem Antalya og Alanya. Belek er primært en golfdestination, selvom du stadig kan nyde Tyrkiets klassiske monumenter, spændende mad og dejlige strande.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Belek - 7 nætter

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa
Se kort

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Tyrkiet, Belek

Cornelia Diamond Golf Resort and Spa er et femstjernet all Inclusive luksus hotel med egen 27 huller golfbane designet af Nick Faldo. 

Hotellet byder på masser af aktiviteter og underholdning. Her er blandt andet et stort og dejligt poolområde, liggestole og poolbar. Barer, flere a la carte restauranter og en buffetrestaurant findes også på resortet. Her er roomservice, forretninger, fitnesscenter, Spa med sauna, og tyrkisk bad (hamam) samt indendørs pool. Så med andre ord kan Cornelia Diamond byde på næsten alt hvad hjertet begærer!

Værelserne er rummelige med balkon, aircondition, tv og minibar. Trådløst internet mod betaling.

Transport til Cornelia Golfklub er gratis for hotelgæster.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.