Påskegolf på Algarvekysten

Portugal - Algarvekysten

 • UDSOLGT 8.-15./4. - kun få pladser tilbage 15.-22./4.
 • Værelse med havudsigt på Pestana Viking, Algarvekysten
 • 2 runder valgfri golf på resortets 5 golfbaner
 • Gode faciliteter med to saltvandspools, wellness center, tennis og squash
 • Beliggenhed lige ved dejlig strand - 1 km fra Armacáo de Pera

Har du lyst til at spille kvalitetsgolf i påsken på lækre baner ved på Algarvekysten? Spil golf på spændende baner og bo på Pestana Viking Resort. Resortet ligger med uovertruffen udsigt over havet og kort afstand til egne golfbaner.

Pestana Viking ligger centralt på Algarvekysten lige ved en dejlig strand og en kilometer fra Armacáo de Pera. Der er mange golfbaner i området – Quinta do Gramacho er en god udfordring med varierede huller og Vale da Pinta, der er designet er Ronald Fream, er anlagt i kuperet terræn. Pestana har ejerskab af 5 baner, Silves, Pinta, Gramacho, Pinta og Vila Sol. Vi har forhåndsreserveret teetider på de golfbaner, der ligger nærmest hotellet. Det kan vi ændre, hvis du ønsker en anden kombination af banerne. 

Hotellet har 182 værelser med gode faciliteter, og vi har sikret nogle med havudsigt til vores gæster. Hotellet har to swimmingpools med saltvand og en indendørs pool, et wellness center med jacuzzi, sauna og dampbad. Desuden finder du tennis- og squashbaner, to restauranter og to barer. Fra hotellet er direkte adgang til stranden. Der er 55 kilometer fra lufthavnen til hotellet.

I ugen 8. til 15. april har vi værelser med fuld havudsigt. I ugen 15. til 22. april har vi værelser med side-havudsigt.

Afrejse: 08. april 2017 kl. 06:00 med direkte fly (Norwegian) fra København til Faro, Algarve - ankomst kl. 08:50
Hjemrejse: 15. april 2017 kl. 09:35 med direkte fly (Norwegian) fra Faro til København - ankomst kl. 14:20

eller

Afrejse: 15. april 2017 kl. 06:00 med direkte fly (Norwegian) fra København til Faro, Algarve - ankomst kl. 08:50
Hjemrejse: 22. april 2017 kl. 09:35 med direkte fly (Norwegian) fra Faro til København - ankomst kl. 14:20

Dette er et særtilbud, og der opkræves fuld betaling tre dage efter bestilling.
Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Portugal

Algarvekysten

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Algarvekysten

Rejser til Algarvekysten

Algarvekysten i det sydlige Portugal er primært en golfdestination, selvom du stadig kan nyde godt af solen og stranden. Det store udvalg af golfbaner og det gode vejr året rundt gør området til et paradis for golfspillere.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Algarvekysten - 7 nætter

Pestana Viking Resort
Se kort

Pestana Viking Resort

Beliggenhed: Portugal, Algarvekysten

Resortet ligger ved den mindre og meget hyggelige by Armacao de Pera i hjertet af Algarvekysten. Pestana Viking er et virkelig godt hotel med en fantastisk god beliggenhed på toppen af en klippesats, hvorfra der er privat trappe til egen strand. 

Hotellet er nyrestaureret med 182 nydeligt indrettede værelser med marmorbadeværelser, satellit-tv og gode balkoner med udsigt over det lækre poolområde og det endeløse blå hav. 

Med kun 15 min. kørsel til hotellets egne baner Pinta og Gramacho, er scenen sat for en perfekt golfferie.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.