UDSOLGT! Oplev Irlands skjulte golfskatte - afrejse 16. sep. 2016

Irland - Dublin
 • Bo på charmerende Woodenbridge Hotel & Lodge med fuld irsk morgenmad
 • Inkl. tur til Dublin med frokost og whiskysmagning
 • Tur- og matchleder Søren Thorsen

Tag med på vores dejlige efterårstur til Irland og oplev det frodige Wicklow – et område syd for Dublin, hvor vi har fundet nogle af Irlands skjulte golfskatte til jer.

Woodenbridge er en af de golfbaner i Irland, som kun de færreste golfere kender til, og kan derfor med rette betegnes som en af den grønne øs skjulte golfskatte. Vi skal bo på det charmerende Woodenbridge Hotel & Lodge, som ligger en times kørsel syd for Dublin i et af Irlands smukkeste områder - omkranset af Wicklow-bjergene og Avoca-floden. Blot fem minutters gang fra hotellet ligger den skønne Woodenbridge-bane. 

En anden af Irlands velbevarede golfhemmeligheder er Blainroe GC, hvor man spiller langs det brusende Atlanterhav, og hvor man får en ægte irsk linksoplevelse. Sidst, men ikke mindst, skal vi spille Druids Glen’s to mesterskabsbaner: Druids Glen, som i folkemunde kaldes Europas Augusta, samt søsterbanen Druids Heath. Begge baner byder på unikke golfoplevelser, som du ikke finder noget andet sted i verden.

Udover golfen har vi arrangeret en tur til Dublin, hvor der vil blive rig mulighed for at opleve den velkendte irske pubstemning omkring Temple Bar. Vi spiser frokost på Dublins ældste pub, The Brazen Head, får en rundtur i byen og smager whisky på Old Jameson Distillery. 

Turen til Irlands bedst bevarede golfhemmeligheder sker under kyndig vejledning af Søren Thorsen fra Værløse Golfklub. Søren har spillet golf i Værløse Golfklub i næsten 25 år med aktuelt handicap på 16,5. Han har endvidere været med i bestyrelsen i en årrække og er netop gået af som formand. Sammen med sin kone har han deltaget i mange matchture og har derfor indgående kendskab til såvel det sportslige som det sociale på sådanne ture.

Vi anbefaler hurtig tilmelding, da vi kun har 4 pladser.

Ved spørgsmål og bestilling kontakt venligst Jakob Plougmann fra Profil Rejser på tlf. 77 33 56 21 eller jakr@profilrejser.dk


Denne pakkerejse gennemføres kun, hvis der opnås tilslutning fra minimum 12 deltagere, fire uger inden rejsens påbegyndelse. Profil Rejser giver kunden besked senest fire uger inden afrejse, hvis Profil Rejser som følge af manglende tilslutning er nødsaget til at annullere rejsen. I tilfælde af aflysning har man ikke krav på erstatning, udover refundering af rejsens pris.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Irland

Dublin

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.