Oasegolf på Al Badia i Dubai

Forenede Emirater - Dubai

 • Spil golf på en af Dubais bedste baner, Al Badai Golf
 • Banen er designet af Robert Trent Jones Jr.
 • Frit spil, buggy og transport til/fra hotel inkluderet
 • Ophold på firestjernede Hotel Crowne Plaza

Spil golf på en af Dubais bedste baner, Al Badia Golf, der er designet i oasestil af den anerkendte golfbanearkitekt, Robert Trent Jones Jr. 

Der er inkluderet frit spil på banen, buggy og transport til/fra hotellet, som er det firestjernede Hotel Crowne Plaza.

Vores tætte samarbejde med luftfartsselskabet Emirates – igen i år udnævnt som klodens bedste – har gjort det muligt for os at lave en usædvanlig ”fornuftig” og alligevel eksklusiv pakke til Dubai.  
Direkte fly til det måske mest efterspurgte rejsemål de senere år, indkvartering i det firestjernede hotel Crowne Plaza med morgenmad i 4 nætter og 2 runder golf på den bane hotellet er medejer af, Al Badia.
Banen er tegnet af berømte Robert Trent Jones Jr. og betegnes med rette som en af Dubais 3 bedste golfbaner. En rigtig fin golfoplevelse. Der er arrangeret transfer fra hotellet til golfbanen og retur, alle andre transfers er på egen hånd.

Brug den resterende tid til et besøg på nogle af de utrolige attraktioner Dubai er fuld af. Verdens højeste bygning, Burj Kahlifa, det berømte hotel  Burj Al Arab – også kendt som ”sejlet”, indendørs skibane og vanvittigt store shopping centre. 
Er du lidt interesseret i det ægte, gamle Dubai, så ligger det 5 min. i taxa fra dit hotel. Her finder du guldmarkedet, tekstilmarkedet og livet omkring 'creeken', som adskiller den nordlige del, Deira fra Burj i syd, og du kan stadig opleve de gamle 'dhows' komme ind med varer fra mindre byer i golfområdet - et ægte eventyr.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Forenede Emirater

Dubai

5 nætter / 6 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Dubai City

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Dubai - 5 nætter

Crowne Plaza Dubai Festival City
Se kort

Crowne Plaza Dubai Festival City

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Et højt service niveau, mange faciliteter, direkte adgang til Festival Centre shoppingmall og en perfekt beliggenhed ved Dubai creek gør et ophold her til en oplevelse. De elegante værelser er lækkert indrettet med stor sans for detaljen. De har mange faciliteter samt stort og dejligt badeværelse med badekar. Der findes flere gode restauranter på hotellet, og du kan samtidig også benytte dig af InterContinentals restauranter. De to hoteller forbindes af en indendørs gang. Specielt InterContinentals Anise restaurant kan vi varmt anbefale. Hotellet har naturligvis både fitnesscenter samt poolområde med solsenge og håndklædeservice. Der er to kilometer til den internationale lufthavn og ca. 15 min. til Dubai centrum.
Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Dubai

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Dubai er +2 timer. Ved dansk sommertid +1 time.

  Vaccinationer
  Der er ingen obligatoriske vaccinationer ved indrejse til Dubai, generelt er hygiejnestandarden på hoteller og restauranter som herhjemme eller bedre. 
  Det gule sygesikringskort dækker dog ikke i Dubai, så derfor er det nødvendigt at tegne en rejseforsikring. Inden din rejse til Dubai bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der er visumpligt ved indrejse til Dubai. 
  Visum udstedes gebyrfrit ved ankomst mod forevisning af gyldig returbillet. 
  Visum gælder for 1 indrejse med ophold i op til 30 dage. Kan forlænges yderligere 30 dage mod gebyr. 
  Der er ikke krav om visum ifm. transit i FAE, medmindre man går gennem paskontrollen (visum udstedes i så fald gebyrfrit ved ankomst, se ovenfor). 
  Indehavere af diplomat- og tjenestepas, skal søge visum inden afrejse 
  Passet skal være gyldigt 6 måneder udover opholdets varighed. 
  Forlænget pas anerkendes. 
  Danske provisoriske pas anerkendes ved udrejse. 

  Få mere information på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Dubai

  Mad og drikke
  I Dubai kan du finde et stort internationalt udvalg af kulinariske muligheder, men også det pakistanske og det libanesiske køkken er vel repræsenteret.

  Valuta
  Møntfoden i Dubai hedder Emirati Dirham (AED). Man kan benytte alle kreditkort i Dubai og hæveautomater findes overalt. Det er en god idé at undersøge hjemmefra, hvad det koster at hæve på Visa-kort m.m. Det er muligt at veksle kontanter mange steder, ofte kan det gøres på hotellet for en lidt lavere kurs end i banken. Det er vigtigt at medbringe Euro eller US-dollars da man ikke skal regne med at kunne veksle danske kroner. 

  valutaomregner kan du se den seneste kurs på AED.

  Dresscode
  Vær opmærksom på, at der er regler for påklædning ved adgang til Burj Khalifa. Alle besøgende forventes at møde op i såkaldt pænere tøj. Mænd bør bære bukser (ikke jeans) en skjorte eller polo shirt samt have lukkede sko på (ikke gummisko/sportssko). Kvinder kan bære bukser, eller kjole/nederdel der dækker knæene, og bør generelt være tækkeligt klædt. Kvinder kan godt have åbne sko/sandaler på, dog ikke klip-klappere og lign. Ledelsen i Burj Khalifa forbeholder sig ret til at afvise enhver gæst, som ikke overholder angivne retningslinjer for påklædning.

  Særlige forhold
  NB. Det er ikke tilladt at kysse og kramme offentligt i Dubai. Heller ikke for turister! Ikke engang på stranden eller ved poolen.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser