Matchtur - nytårsgolf på Cypern - afrejse d. 28. dec. 2018 - 4. jan. 2019

Cypern - Kyrenia
 • UDSOLGT
 • Fly til Cypern t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på 4* Korineum Golf & Beach Resort
 • Halvpension inkl. Nytårsmiddag
 • 5 runder golf på Korineum Golf

Kom med på vores nytårs-matchtur til det dejlige og lune Cypern.

Vi tager afsted mod den smukke ø i det østlige Middelhav den 29. december og indkvarterer os på det velrenommerede Korineum Golf & Beach Resort på den cypriotiske nordkyst. 

Rejsedatoer og fly

Afrejse* den 28. december 2018 fra København kl. 11.50 med ankomst Istanbul kl. 17.05 - videre kl. 18.35 med ankomst Cypern kl. 19.10
Hjemrejse* den 4. januar 2019 kl. 09.20 med ankomst Istanbul kl. 12.05 - videre kl. 15.35 med ankomst København kl. 17.05

Social matchtur med nytårsfestivitas

Hotellet og Cyperns behagelige klima og flotte natur skaber rammerne for en velarrangeret, social golfrejse, hvor der venter gode golfoplevelser på greenen samt dejlige og hyggelige timer uden for banen. Søren Thorsen er matchleder på rejsen og glæder sig til at spille golf og fejre nytår på Cypern.

Korineum Golf & Beach Resort er et dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed ud til Middelhavet og med de smukke Beşparmak-bjerge bag sig. Hotellets 86 luksuriøse værelser er alle store og velindrettede i lyse nuancer, har wi-fi, fransk altan, tv, badekar og minibar. Derudover har samtlige værelser udsøgte udsigter over enten Middelhavet, golfbanen eller bjergene. 

Golfresort med masser af faciliteter

Hotellet tilbyder en dejlig middagsrestaurant, en stor swimmingpool, tennisbaner og en privat strand, som du kan slappe af på efter golfen. Endelig skal vi sammen fejre en festlig nytårsaften med gallamiddag arrangeret af hotellet i flotte omgivelser og med en udsøgt nytårsmenu.

Spil på 18-hullers mesterskabsbane

Alt på og omkring hotellet er af høj standard. Ikke mindst den tilhørende 18-hullers mesterskabsbane, en varierende par-72-bane for golfere i alle aldre og niveauer. Banen er designet af David Hemstock, der lægger op til, at du undervejs kan nyde den omkringliggende, smukke natur, og fra de respektive huller kan du enten se de afsidesliggende bjerge eller Middelhavet. Derudover er banen velplejet og i fin stand hele året rundt. Den er designet med strategisk placerede bunkers og vandhuller, der vil udfordre alle typer spillere. Vi kan se frem til fem spændende og sjove runder golf
på denne udsøgte mesterskabsbane.

Gallamiddagen på hotellet nytårsaften er inkluderet i pakkeprisen.

Matchturen gennemføres med minimum 14 og maksimum 24 deltagere.

*Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Book rejsen her

Ved spørgsmål vedrørende turen kontakt Profil Rejser Golf på tlf 77 33 56 20 eller golf@profilrejser.dk

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Cypern

Kyrenia

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Kyrenia - 7 nætter

Korineum Golf & Beach Resort
Se kort

Korineum Golf & Beach Resort

Beliggenhed: Cypern, Kyrenia

Korineum Golf & Country Club Resort, et godt 4-stjernet hotel, har en 18-hullers golfbane, udendørs pool og luksus spa. Efter en lang dag på golfbanen, kan man slappe af i jacuzzien eller få en lækker massage. 

Hvis der er mere energi tilbage efter golfbanen, kan man leje en bil på stedet og udforske den smukke natur på Cypern. 

Der er med andre ord lagt op til blå himmel, grønne bakker, kølige drinks og masser af golf og afslapning.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.