Golfrejse for begyndere

Spanien - Costa Blanca

 • Bo på dejlige Hotel Bonalba med egen golfbane og fine træningsfaciliteter
 • Inklusiv morgenmad og aftensmad
 • Kun ti minutters kørsel fra Alicante centrum og havn
 • Træning ved René Neumann fra Davies Golf

Har du længe villet i gang med golfen, men ikke fundet tid i din travle hverdag? Profil Rejser laver i samarbejde med Skjoldenæsholm Golf Center og Davies Golf en unik golfrejse for nybegyndere.

Vi skal bo på Hotel Bonalba, som ligger en halv times kørsel fra lufthavnen og bare 10 minutters kørsel fra centrum af Alicante og havnen. Hotellet byder på spa og stor udendørs swimmingpool omgivet af en tropisk have. Hotellet har værelser med egen terrasse. Bonalba har en dejlig restaurant, en hyggelig pub og ikke mindst en dejlig golfbane med fine træningsfaciliteter.

Der er tale om et intenst træningsforløb, for rejsen skal gerne munde ud i, at alle nye får banetilladelse, således at man allerede fra sæsonstart 2016 kan spille på Skjoldenæsholm Old Course. Medlemsskabet kan inkluderes i pakken for de, som ønsker, men det er ikke obligatorisk. René Neumann fra Davies Golfs står for undervisningen, og du vil få en individuel træningsoplevelse, uanset hvilket niveau du er på. Som deltager på denne golfrejse har du desuden mulighed for at tilkøbe et medlemskab for nybegyndere til Skjoldenæsholm Golf Center resten af 2015 og hele 2016 med adgang til Academy Course samt fælles træning ved Davies Golf.

Download rejseprogram med priser her

Turen kører ved min. 14 og maks. 24 deltagere. 

OBS! Sidste frist for tilmelding er den 17. januar 2016

For tilmelding kontakt Profil Rejsers golfafdeling på telefon: 77 33 56 20 eller på e-mail: golf@profilrejser.dk

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer som følge af udsolgte flyafgange, ændrede kurser, lufthavnsskatter og olietillæg.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Spanien

Costa Blanca

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Costa Blanca

Rejser til Costa Blanca

Costa Blanca eller "Den Hvide Kyst" er en 200 km langs kystlinje mod Middelhavet i Alicante-provinsen. Costa Blanca er et veludviklet turistområde og er et populært rejsemål. Costa Blanca strækker sig fra byen Denia i nord til Pilar de la Horadada i syd. De vigtigste byer på kyststrækningen er Benidorm, Alicante, Denia og Altea.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.