Matchtur til smukke Mauritius - Afrejse 12. januar 2018

Mauritius - Mauritius

 • Bo på 5* The Heritage Awali Golf & Spa med All Inclusive
 • Helt unik beliggenhed med uovertruffen havudsigt og skønne strande
 • Spil på prisvinder-golfbanen The Heritage Golf Club
 • Matchtur ved Poul Hedegaard

Tag med på matchtur til det smukke og eksotiske Mauritius med matchleder Poul Hedegaard og grib chancen for en fantastisk golfferie i luksuriøse omgivelser.

Afrejse*  12. januar fra København kl. 14.20 - ankomst i Dubai kl 23.45 - videre kl. 04.00 den 13. januar med ankomst til Mauritius kl. 10.40
Hjemrejse*  
27. januar fra Mauritius kl. 23.00 med ankomst i Dubai kl. 05.40 - videre kl. 08.20 med ankomst København kl. 12.20

Det luksuriøse resort The Heritage Awali Golf & Spa danner rammerne for en velarrangeret matchtur med matchleder Poul Hedegaard til solrige og lune Mauritius. Det 5-stjernede resort er beliggende ud til havet med direkte adgang til en lang, hvid sandstrand mellem flotte bjerge og en dragende blå lagune. 

På en golfrejse hertil får du all inclusive, og du indkvarteres på et af de 160 rummelige og elegante værelser, alle holdt i lyse nuancer. Værelserne er veludstyret med aircondition, TV, WiFi, værdiboks, minibar, stort og lækkert badeværelse samt balkon/terrasse, der vender mod havet. Hotellet tilbyder desuden tre swimmingpools, flere barer og restauranter, heriblandt den indiske restaurant Zafarani, der serverer frisk og veltilberedt, indisk mad. 

Som gæst på The Heritage Awali finder du et hav af aktivitetsmuligheder ud over de fantastiske golfforhold. Her kan du benytte dig af tennisbaner, bordtennisbord, billard, dart, bueskydning, mountainbikes mm., og når kroppen har brug for restitution og afslapning findes der et stort spa-område, som kan benyttes. 

Fantastiske golfbaner

The Heritage Golf Club, kendt som en af øens absolut flotteste golfbaner, er placeret blandt imponerende bjerge og smukt hav. Spil med en fantastisk udsigt og nyd banens perfekte opbygning og vedligeholdelse. The Heritage Golf Club tilbyder en 18-hullers mesterskabsbane samt en 9-hullers par 3-bane, der begge er flot anlagte med perfekte fairways. Disse fantastiske golfbaner skal danne rammerne for nogle gode golfoplevelser i samvær med andre golfentusiaster samt matchturleder Poul Hedegaard, der XXX.

Den 18-hullers mesterskabsbane er designet af arkitekt og tidligere European Tour-spiller, Peter Matkovich, og er karakteriseret ved at have brede fairways samt forskellige tee-muligheder ved hvert hul, hvilket gør banen ideel for alle typer golfspillere. The Heritage Golf Club kåret tre gange i træk som bedste golfbane i Det Indiske Ocean og har lækre og luksuriøse faciliteter uden for banen. Denne matchtur er således arrangeret rundt om nogle fantastiske golfbaner- og faciliteter, der skal bidrage til en eksklusiv golfrejse.

Med som matchleder på denne tur har vi Poul Hedegaard, medlem af Furesø golfklub, nu som æresmedlem, efter at have forestået en stor banerenovering og 8 år i bestyrelsen.
Poul Hedegaard har erfaring fra mange golfture, herunder adskillige ture til Den Dominikanske Republik.

Har du lyst til at deltage på matchturen, er det en god ide at tilmelde dig i god tid på grund af rejsen eksklusivitet med blot 20 pladser. Derudover er der mod et tillæg mulighed for at forlænge rejsen med et par dages ophold i Dubai på enten ud- eller hjemrejse. Giv os besked i god tid, og vi vil planlægge og arrangere det hele for dig. 

*Der tages forbehold for ændringer i flytider.

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Mauritius

Mauritius

14 nætter / 16 dage

fra kr. 33.300

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

På rejser til Mauritius vil du opleve en himmelsk smuk natur, der lægger op til guddommelig afslapning, selvforkælelse og eksklusiv badeferie. Det er oplagt at rejse til Mauritius, hvis du søger afslapning ved skønne strande, spa, golf- og gourmet-oplevelser samt god og personlig service. Derudover er Mauritius et mekka for dybhavsfiskeri og alle former for vandsport. Mauritius tilbyder også kuperet terræn med utallige flotte naturscenerier, bølgende sukkerrørsmarker, blå laguner, frodige skovområder, brusende vandfald. og bjergtagende udsigtspunkter. En romantisk og afslappende oase.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 14 nætter

Heritage Awali Golf & Spa Resort
Se kort

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

The Heritage Awali er et særdeles dejligt resort, hvor du kombinere en afslappende badeferie med sport og naturaktiviteter. Et sted vi gerne anbefaler til både par og familier.

Heritage Awali Golf & Spa ligger ved en 1 km lang strand ved øens uspolerede sydkyst, mellem bjergene og den dragende blå lagune. De 160 rummelige og elegante værelser er holdt i lyse, indbydende nuancer og ligger i 3-etagers stråtækte bygninger. Alle har aircondition, loftsvifte, påklædningsværelse, tv, video- og musikkanaler, gratis Wi-Fi, værdiboks, minibar, te/kaffe-faciliteter, internetstik, hårtørrer, lækkert badeværelse og balkon/terrasse, der vender mod havet.

På hotellet findes flere restauranter bl.a. den indbydende indisk restaurant Zafarani, tre barer, tre swimmingpools, børnepool, butik, børneklub og internetcafé. Der er aftenunderholdning, to tennisbaner, bordtennis, billard, dart, bueskydning, mountainbikes, sauna, skønhedssalon, stort spa på 2000 m2 med swimmingpool, fitnesscenter og vandsportsaktiviteter. Af andre udendørs aktiviteter kan nævnes trekking, quad biking, vandreture samt mountain biking i det 1300 hektar store naturområdet, Frédérica Nature Reserve. Mod betaling tilbydes el-cykler og forslag til tre forskellige cykelruter.

Golf: 
Gæster har 1 runde gratis golf pr. overnatning på hotellets prisvindende 18-hullers bane, Heritage Golf Course. Desuden tilbydes eksklusivt for Profil Rejser Golf gæster ved minimum 7 overnatninger:
 • 2 range poletter á 30 bolde
 • 25% rabat på leje af buggy
 • Bekræftelse af alle ønskede tee tider
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens, Christian

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.