Danmarks eneste matchtur på Premium Class - 23. jan. - 7. feb. 2019

Dominikanske Republik - Punta Cana
 • UDSOLGT! 
 • Fly til Den Dominikanske Republik t/r inkl. bagage og golfbag
 • 14 nætter på 5* Barceló Baravo Beach Hotel med All-inclusive
 • 9 runder golf inkl. delt buggy

Sætter du pris på godt vejr og en god strand er Den Dominkanske Republik lige noget for dig!

Kom med på en hyggelig matchtur til Punta Cana hvor vi har lagt ekstra vægt på de ”små” detaljer: komforten på flystrækningen, udsigten på hotellet samt green fees med delt buggy – vi flyver Premium Economy, alle værelser er med havudsigt og samtlige 9 green fees er med delt buggy.

Rejsedatoer og fly

Afrejse den 23. januar fra København kl. 09.45
Afrejse den 23. januar fra Billund kl. 07.10
Videre fra Paris kl. 13.50 med ankomst Punta Cana kl. 18.10

Retur den 6. februar kl. 20.30
Ankomst Billund den 7. februar kl. 14.40
Ankomst København den 7. februar kl. 14.15

Hvor skal du bo?

Barceló Bávaro Beach, ligger ved en af verdens smukkeste, hvide sandstrande med turkisblåt vand i utallige nuancer. Resortet, som kun er for voksne, tilbyder et væld af aktiviteter, som spænder fra utallige vandaktiviteter - snorkling, windsurfing, dykning, mindre sejlbåde m.m. til aktiviteter som bl.a. tennis, minigolf og ikke mindst en dejlig golfbane. Resortets All Inclusive-koncept giver mulighed for at opleve det franske, spanske, italienske, japanske, mexicanske og selvfølgelig det dominikanske køkken.

Hvor skal du spille golf?

Resortets golfbane blev i 2010 komplet redesignet af designlegenden P.B. Dye. Banen fremstår i dag som en mesterskabsbane med 18 huller, 25 søer og 122 strategisk placerede bunkere. På denne tur vægtes golf og det sociale samvær højt så derfor vil der blive arrangeret fælles middage under opholdet samt en fælles afslutningsmiddag, hvor uddeling af præmier også foregår.

Matchleder Poul Hedegaard

Med som matchleder har vi Poul Hedegaard, medlem af Furesø Golfklub, nu som æresmedlem, efter at have forestået en stor banerenovering og 8 år i bestyrelsen. Poul Hedegaard har erfaring fra mange golfture, herunder seks ture til Den Dominikanske Republik.

Book rejsen her

Ved spørgsmål vedrørende turen kontakt Profil Rejser Golf på tlf 77 33 56 20 eller golf@profilrejser.dk

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Dominikanske Republik

Punta Cana

14 nætter / 15 dage

fra kr. 38.500

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Punta Cana

Rejser til Punta Cana

Strandene med det fine hvide sand ligger som perler på en snor på den 50 km lange turkisblå kystlinje, der hører til Punta Cana. Én af de største og mest kendte, Bavaro-stranden, er på grund sit rige plante- og dyreliv erklæret nationalskat af den dominikanske regering.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Punta Cana - 14 nætter

Barceló Bavaro Beach Hotel
Se kort

Barceló Bavaro Beach Hotel

Beliggenhed: Dominikanske Republik, Punta Cana

Hotellet består af værelser i kategorien superior, alle med balkon eller terrasse. Der er mulighed for tilkøb af værelser med havudsigt. Ved hotellet ligger to buffetrestauranter og syv a la carte restauranter (to på stedet og fem på søsterhotellet, Palace Deluxe. Hotellet har to barer, Mamey Lobby Bar og Bohio Chill Out Bar).

Du bor mellem golfbanen og en af Punta Canas absolut bedste strande. 

Når du bor med 'all inclusive' på Barceló Bávaro Beach Hotel, har du adgang til flertallet af faciliteterne og aktiviteter på resten af resortet, herunder 8 restauranter, 2 natklubber og et kasino. 
Golfen spilles på Barcelo Golf The Lakes, designet af P.B. Dye.

*** OBS ***

Der skal reserveres tid på a la carte restauranterne.

 

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser