Naturskøn matchtur til frodige Thailand Afrejse 17. november

Thailand - Khao Yai, Bangkok

 • Bo naturskønt i Khao Yai nationalpark på luksuriøse Kirimaya Golf Resort
 • Hyggelig matchtur med Lene Rasmussen fra Roskilde Golfklub
 • 5 runder golf på 5 forskellige baner i Khao Yai
 • 1 runde golf på turneringsbanen Summit Windmill i Bangkok

Har du lyst til at komme med på en spændende og anderledes golfrejse langt fra novembermørket og våde Danmark og ned til Thailands frodige nationalpark Khao Yai?

Afrejse den 17. november fra København kl. 13.50 med ankomst Bangkok den 18. november kl. 06.20
Hejmrejse den 28. november fra Bangkok kl. 00.50 med ankomst til København kl. 06.35

7 nætter på skønt golfresort i nationalparken Khao Yai

Vi har arrangeret en hyggelig matchtur med en uges ophold på det skønne resort Kirimaya Golf Resort & Spa i Khao Yai. Du får mulighed for at spille golf i hyggeligt selskab med Lene Rasmussen som matchleder. Vi spiller en runde på resortets egen 18-hullers championship-golfbane. Banen er designet af Jack Niklaus og anlagt i naturlige omgivelser med panoramaudsigter over Khao Yais frodige, grønne landskab og bjerge.

Vi spiller i alt fem runder på Khao Yais spændende golfbaner:

 • 1 runde på Kirimaya Golf, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Rancho Charnvee, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Toscana Valley, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Mountain Creek, 27-hullers par 108 bane
 • 1 runde på Sir James Country Club, 18-hullers par 72 championship-bane

2 nætter i Bangkok med golf på Summit Windmill

Vores rejse slutter med to overnatninger i Bangkok på det centraltbeliggende Windsor Suite. Her har vi inkluderet endnu en runde golf på den imponerende Summit Windmill Golf Club på afrejsedagen på vej til lufthavnen. Det er en 18-hullers par 72 bane, beliggende i Bangkoks østlige del med et areal på 160 hektar og kunstigt anlagte søer og haver. Summit Windmill er designet af Nick Faldo med masser af træer og palmer langs fairways, og den spændende bane har været vært for en række store turneringer.

Lidt om vores matchleder Lene Rasmussen..

Lene Rasmussen, fra Roskilde Golfklub, er selv aktiv golfspiller, og vil her spille med på de forskellige runder. Lene har en del erfaring med matchture rundt omkring i verden, blandt andet har hun været i Florida, Nevada, Bulgarien og Tyrkiet.

Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Thailand

Khao Yai, Bangkok

9 nætter / 10 dage

fra kr. 16.990

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Khao Yai Bangkok

Rejser til Khao Yai

Khao Yai er Thailands ældste nationalpark og en frodig, kølig urjungle med høje vandfald.

Læs mere
Khao Yai Bangkok

Rejser til Bangkok

"One night in Bangkok" er titlen på en kendt musicalklassiker, men også i virkelighedens verden er en nat i Bangkok en intens oplevelse. Og hvorfor nøjes med en enkelt nat, når nu byen rummer eventyr nok til mange dages oplevelser? Bangkok står aldrig stille, og det er én lang sanseoplevelse at holde ferie i den kontrastfyldte hovedstad.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Khao Yai - 7 nætter

Kirimaya Golf Resort & Spa
Se kort

Kirimaya Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Khao Yai

Kirimaya Golf Resort & Spa ligger på grænsen til Khao Yai National Park cirka 2 timers kørsel nordøst fra Bangkok. Nationalparken består af frodig og smuk regnskov med et væld af eksotiske planter og et særdeles rigt fugle- og dyreliv, så her er rig mulighed for spændende aktiviteter og udflugter. Da nationalparken ligger mellem 400 og 1300 meter over havets overflade, kan det blive lidt køligt i månederne november - februar, så medbring lunt tøj til om aftenen. 

Navnet 'Kirimaya' betyder 'bjergets silhuet', og resortet ligger netop ved foden af Dongrak bjergene.Værelserne på Kirimaya Golf Resort & Spa er på minimum 42 m2 og smagfuldt indrettede med blandt andet mørkt træ, bambus og silkestoffer i varme farver. De har alle nødvendige faciliteter som aircondition, WiFi, fladskærms-tv, DVD-afspiller, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, badekåbe og slippers samt naturligvis møbleret balkon/terrasse med udsigt til de frodige omgivelser.

På Kirimaya kan du vælge mellem to restauranter; Acala der serverer autentiske thai-retter og rustikke T-Grill med udsigt til golfbanen. Du kan også spise på søsterhotellernes restauranter, MYTH med et italiensk køkken og 360 graders udsigt til Khao Yao National Park samt Tani Restaurant med japansk køkken og udsigt til bjergene. Nyd en drink i The Mist eller Sunset Bar som begge byder på udsigt til de frodige, smukke omgivelser. Resortet har tillige et dejligt poolområde, fantastisk spa samt fitness center.

I forbindelse med resortet ligger Kirimaya Golf Course - en udfordrende og spændende mesterskabsbane designet af Jack Nicklaus

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens, Christian

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.