Matchtur til Thailand med Hørsholm Golfklub - Afrejse 23. februar

Thailand - Hua Hin, Bangkok

 • Bo på 5* Dusit Thani Hua Hin med udsigt til hvid sandstrand
 • 8 runder golf på 7 forskellige baner i Hua Hin
 • Hyggelig matchtur med Hørsholm Golfklub
 • 1 nat i Bangkok med "late check out"

Nyd 13 dage i skønne, varme Thailand til februar på denne matchtur med Hørsholm Golfklub. Du spiller 8 runder på 7 af Hua Hins spændende golfbaner.

Afrejse den 23. februar fra København kl. 13.50 med ankomst Bangkok den 24. februar kl. 06.20
Hejmrejse den 9. marts fra Bangkok kl. 00.50 med ankomst til København kl. 06.35

11 nætter på det 5* Hotel Dusit Thani Hua Hin

Med udsigt til smukke, hvide sandstrande er Dusit Thani Hua Hin placeret med en udsøgt beliggenhed, der i kombination med hotellets høje standard gør det til et hotel med særdeles høj standard. Ud over de smukke naturomgivelser, der omringer Dusit Thani Hua Hin, råder hotellet også over et stort område med en tropisk have, en sø samt to fantastiske swimmingpools.

8 runder på 7 spændende golfbaner i Hua Hin

 • 1 runde på Palm Hill, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Imperial Lake View A & B sløjfer, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Majestic Creek, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Sea Pine, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Imperial Lake View C & D sløjfer, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Springfield Royal, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Banyan Golf, 18-hullers par 72 bane
 • 1 runde på Black Mountain, 18-hullers par 72 bane

1 nat i Bangkok på det 5* Hotel Amari Watergate

På dette moderne hotel får du Bangkoks pulserende stemning at mærke. Amari Watergate er centralt placeret i området Petchburi, som er kendt for sine travle gader og gode shoppingmuligheder, og hermed er du indkvarteret i et område, der tilbyder det meste. På turens sidste dag har vi en fri dag på hotellet efter morgenmaden, hvor værelserne kan benyttes frem til kl. 18, hvor der er check out og kørsel mod Bangkoks lufthavn.

Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Thailand

Hua Hin, Bangkok

12 nætter / 13 dage

fra kr. 20.990

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Hua Hin Bangkok

Rejser til Hua Hin

Hua Hin har det hele. Det var Thailands første feriemål og har desuden altid været den thailandske komgefamilies foretrukne feriested.
Læs mere
Hua Hin Bangkok

Rejser til Bangkok

"One night in Bangkok" er titlen på en kendt musicalklassiker, men også i virkelighedens verden er en nat i Bangkok en intens oplevelse. Og hvorfor nøjes med en enkelt nat, når nu byen rummer eventyr nok til mange dages oplevelser? Bangkok står aldrig stille, og det er én lang sanseoplevelse at holde ferie i den kontrastfyldte hovedstad.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 11 nætter

Hotel Dusit Thani Hua Hin

Hotel Dusit Thani Hua Hin

Beliggenhed: ,

Dusit Thani Hua Hin er indrettet med en kombination af klassisk thailandsk design og moderne faciliteter, der bidrager til en luksuriøs og charmerende stemning på hotellet. 

Samtlige værelser på hotellet er lyst og moderne indrettet med privat balkon og udsigt til havet eller den frodige have, og så tilbydes der internet på hele hotellets område inklusiv alle værelser. På hotellet findes et bredt udvalg af restauranter og barer, der serverer mad og drinks fra hele verden, hvor man både kan slappe af og betragte udsigten eller nyde en veltilberedt middag. Endeligt tilbyder Dusit Thani Hua Hin adskillige aktivitetsmuligheder og faciliteter som spa, to swimmingpools, jacuzzi samt fitnesscenter og squash- og tennisbaner til at fornøje sig med. Et ophold på Dusit Thani Hua Hin er utvivlsomt en luksuriøs og fornøjelig oplevelse.

Læs mere her

- 1 nætter

Hotel Amari Watergate

Hotel Amari Watergate

Beliggenhed: ,

Hotel Amari Watergate er moderne og klassisk indrettet, hvilket også gør sig gældende på de mange værelser, der alle er udstyret med moderne faciliteter og WiFi.

Hotellet tilbyder desuden forskellige restauranter, barer og lounges, hvor man kan spise veltilberedt mad eller nyde en forfriskning med udsigt til de imponerende skyskrabere. Skulle de hæsblæsende og travle gader blive lidt for meget, kan man benytte sig af hotellets udendørs swimmingpool, spa, skønhedssalon, fitnesscenter eller squashbaner, og få ladet op med ny energi. Dette hotel er med sin centrale placering og moderne indretning et perfekt udgangspunkt til at udforske den spændende storby Bangkok.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 15
Dag-til-dag-programmet

Dag 1 - 15

Dag-til-dag-programmet

23. februar: Afrejse fra Københavns lufthavn kl. 13:50
24. februar: Ankomst til Bangkok kl. 06:20. Ved ankomsten bliver vi afhentet for kørsel til Hua Hin – check ind på hotellet og fri eftermiddag
25. februar: Fridag
26. februar: Efter morgenmad transfer til Palm Hill – spille 18 huller og transfer retur til hotellet
27. februar: Efter morgenmad transfer til Imperial Lake View A & B sløjfer – spille 18 huller og transfer retur til hotellet
28. februar: Efter morgenmad transfer til Majestic Creek – spille 18 huller og transfer retur til hotellet
01. marts: Efter morgenmad transfer til Sea Pine – spille 18 huller og transfer retur til hotellet
02. marts: Fridag
03. marts: Efter morgenmad transfer til Imperial Lake View C & D sløjfer – spille 18 huller og transfer retur til hotellet
04. marts: Efter morgenmad transfer til Springfield Royal – spille 18 huller og transfer retur til hotellet
05. marts: Efter morgenmad transfer til Banyan Golf – spille 18 huller og transfer retur til hotellet
06. marts: Efter morgenmad transfer til Black Mountail – spille 18 huller og transfer retur til hotellet
07. marts: Efter morgenmaden check out og kørsel til Bangkok med ankomst om eftermiddagen for ophold på hotel i centrum 
08. marts: Efter morgenmad fri dag på hotellet – værelserne kan benyttes til kl. 18, hvor der er check out og kørsel mod Bangkoks lufthavn
09. marts: Vi flyver hjem fra Bangkok kl. 00:50 om natten og ankommer til Københavns lufthavn kl. 06:35 om morgenen

Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Thailand

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er plus 6 timer. Ved dansk sommertid plus 5 timer.

  Vaccinationer
  Ved indrejse i Thailand kræves der ingen obligatoriske vaccinationer, men der er visse som anbefales. Inden din rejse til Thailand bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold op til 30 dage, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter opholdets ophør. Desuden skal børn have eget pas. Der er dog andre regler i forhold til forretningsrejser og ved indrejse over landegrænser og evt. for andre statsborgerskaber.

  Yderligere oplysninger kan hentes på Thailands Ambassade (Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 50 10) eller på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Thailand

  Drikkepenge
  Hvor drikkepenge ikke er inkluderet, vil ca. 10 % være passende. På større hoteller og restauranter tillægges drikkepengene dog regningen.

  Mad og drikke
  I Thailand er maden som bekendt en særlig oplevelse. Du vil finde god mad på alle prisniveauer fra boder og gadekøkkener til luksuriøse restauranter, hvor både service og kvalitet klart er på højde med niveauet i Europa. I gadekøkkenerne skal du dog holde øje med hygiejnen, der ikke alle steder er lige god.

  Valuta
  Thailands møntfod baht (THB) følger US-dollaren. Den mest fordelagtige måde at veksle på er at indføre amerikanske dollars eller euro og ikke at veksle hjemmefra. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på THB.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens, Christian

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.