Matchtur: Golf og karneval - Afrejse 8. februar 2018

Portugal - Costa Azul

 • Kombiner golf med 4 dages festligt karneval
 • Bo på Sana Sesimbra beliggende på Atlanterhavskysten
 • Inklusiv 4 runder golf og billeje
 • Matchtur med matchleder Jørgen Madsen

Ønsker du at kombinere golf med en særlig kulturoplevelse? Så har du en oplagt chance her – spil golf i Portugals skønne natur og oplev det festlige og farverige karneval i den hyggelige by Sesimbra.

Afrejse d. 8. februar fra København kl. 06.10 med ankomst til Lissabon kl. 08.50
Hjemrejse d. 15. februar kl. 10:30 med ankomst til København kl. 15:10

På denne matchtur til det hyggelige lille fiskerleje Sesimbra i Portugal har du en særlig mulighed for at kombinere gode golfoplevelser med det festlige karneval i Sesimbra i Portugal. Et traditionsrigt karneval, der forløber over fire dage, og som trækker tusinde af gæster til det lille fiskerleje syd for Lissabon. Det er en festlig og kulturel oplevelse for folk i alle aldre, der byder på dans, musik og flotte kostumer langs gaderne i Sesimbra.

Bo i den hyggelige kystby Sesimbra

På denne tur indkvarteres I på det dejlige hotel Sana Sesimbra, der med sin skønne beliggenhed helt ned til Atlanterhavet har en enestående udsigt fra hotellets restaurant. Værelserne på Sana Sesimbra er alle rummelige og moderne indrettet, og der er bl.a. bad, tv, minibar og internet. Derudover har hotellet en dejlig restaurant og bar, og på tagterrassen finder du swimmingpool og jacuzzi.
Byen Sesimbra er en hyggelig lille fiskerby beliggende på Costa Azul, syd for Lissabon. Her findes et væld af gode restauranter, der serverer lokale og friske fiskemiddagsretter, der er et must at smage på.

Blandt vinmarker, smukke strande og flotte bjerge

Derudover byder området bl.a. på en del vinmarker og -gårde, hvor der er gode muligheder for at komme på rundvisninger med vinsmagning. Kyststrækningen til byen Setubal dækker desuden over den smukke nationalpark Arrabida, der byder på fantastisk natur med smukke strande, flotte bjerge og store klippepartier. Det er virkelig et besøg værd, og giver en fantastisk udsigt over den portugisiske kyststrækning.  

I selskab med matchleder Jørgen Madsen

Turens matchleder, Jørgen Madsen, der er 70 år, startede med at spille golf for kun 2 år siden, men har trænet intensivt og er kommet ned på et handicap på godt 20. Han er en mand med mange interesser som tennis, sejlads, jagt og skiløb. Han har i sit tidligere professionelle liv rejst en del til mange forskellige udviklingslande, i specielt Afrika og Asien. Profil Rejser planlagde i februar 2016 en golfrejse til Sesimbra i Portugal for Jørgen Madsen og to af hans venner. Det var netop i perioden med karneval, og Jørgen var meget begejstret. Nu glæder han sig til at dele oplevelsen med jer på en hyggelig matchtur.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Portugal

Costa Azul

7 nætter / 8 dage

fra kr. 7.500

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Costa Azul

Rejser til Costa Azul

Området omkring Lissabon i Portugal har mange dejlige golfbaner. Golfbanerne kan nås inden for 1 times kørsel fra Lissabon, både nord, syd, øst og vest.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Costa Azul - 7 nætter

SANA Sesimbra Hotel
Se kort

SANA Sesimbra Hotel

Beliggenhed: Portugal, Costa Azul

Hotellet ligger på strandpromenaden centralt i fiskerbyen Sesimbra, og godt halvdelen af de 100 værelser har balkon med udsigt over havet. De lyse og moderne værelser er udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar og stort badeværelse.

Du har kun få skridt til stranden og havet, men mange vil sikkert foretrække at ligge i den dejlige pool med udsigt på hotellets tag. Hotellets faciliteter omfatter desuden jacuzzi, massage og sauna samt en god restaurant.
Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Portugal

  Tidszone
  GMT – uret stilles en time tilbage.

 • Under din rejse i Portugal

  Mad og drikke
  Med en udstrakt kystlinje spiller fiskeretter en stor rolle i portugisisk madlavning og kvaliteten er høj. Du kan bl.a. prøve bacalhau, som er tørret og saltet torsk fra Atlanterhavet. Mens desserterne er lavet efter gamle opskrifter fra munke og nonner. Portugal er verdensberømt for sin portvin og Madeira, men bordvinen er også af høj kvalitet og en af Portugals bedst bevarede hemmeligheder. På Azorerne kan du smage mad, der er tilberedt i en vulkan, her har øboerne gravet overdækkede huller, hvor man kan langtidskoge sin mad i store gryder.

  Valuta
  Euro er den gældende valuta i Portugal.

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.