Forårsgolfrejse til Spanien

Spanien - Costa del Sol
 • Spil på de smukke Alcaidesa baner langs kysten
 • Lækkert hotel med fantastisk beliggenhed
 • Yderst velfungerende All Inclusive koncept
 • Fri brug af rangebolde og trolley på spilledage

Golfferie på den spanske solkyst på lækkert hotel med fantastisk beliggenhed, All Inclusive og golf på kanten af havet.

Hotel Aldiana Alcaidesa er et 4* resort med et velfungerende All Inclusive-koncept. Resortet har en perfekt placering til en skøn golfferie - beliggende ud til en dejlig badestrand og Alcaidesas 36 hullers golfanlæg, samt en fantastisk udsigt til Gibraltarklippen. Her er strandbar, flere swimmingpools, tennisbaner, tapasbarer samt spa og wellness center. Alcaidesa Golf består af 2 varierede 18-hullers baner, Links og Heathland. Links er, som navnet antyder, placeret på kysten, hvor flere af hullerne ligger helt ud til skrænten. Heathland er en spændende parkbane og kun lettere kuperet.

Med på rejsen har vi Kai Strandgaard Hansen, som vil stå for at arrangere en gennemgående match samt sørge for, at alle har det godt på rejsen. Kai har rejst med grupper i mange år og sætter det sociale i højsædet.

Sidste frist for tilmelding er 22. januar 2016

Ved bestilling eller spørgsmål kontakt venligst Kai Hansen på ksh@ishoj.dk eller Jens Zacho fra Profil Rejser Golf på 77 33 56 22 eller jeza@profilrejser.dk

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Spanien

Costa del Sol

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Costa del Sol

Rejser til Costa del Sol

Costa del Sol er primært en golfdestination, men også det søde liv, med alt hvad det indebærer af god mad, drinks, sejlsport, hvide sandstrande og mindre byer med tyrefægtning, hører til blandt nydelserne i denne sydlige del af Spanien.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Costa del Sol - 7 nætter

Alcaidesa Links Golf Resort
Se kort

Alcaidesa Links Golf Resort

Beliggenhed: Spanien, Costa del Sol

Alcaidesa ligger i Sotogrande, 1 time og 15 min. kørsel fra Malaga lufthavn mod Gibraltar. 

På Alcaidesa Golf Resort bor du i lejlighederne ”Vista Real” i 2 til 6 personers lejligheder beliggende ved 10. hul. Her er service inkluderet som rengøring og udskiftning af håndklæder og viskestykker. Alcaidesa Golf består af 2 varieret 18 hullers baner, Links og Heathland. Links er som navnet antyder placeret ud til kysten hvor flere af hullerne ligger helt ud til skrænten, hvorfra du har den mest fantastiske udsigt til Gibraltar klippen. Heathland er en spændende park bane og kun lettere kuperet. 

Rig mulighed for at spise godt og billigt i det hyggelige Alcaidesa klubhus. 
Samlet set et rigtig godt produkt til en meget fin pris.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.