Pro eller matchtur til Almenara Golf Resort - 16. - 23. okt. 2018

Spanien - Costa del Sol

 • Matchtur med Poul Hedegaard og proundervisning med Knud Storgaard
 • Mulighed for at opleve den fantastiske Andalucia Valderrama Masters
 • 5 runder på Almenara Golfs 27-hullers bane designet af Dave Thomas i et spændende landskab 

Nyd en spændende tur med pro Knud Storgaard og matchturleder Poul Hedegaard i efterårsferien på Almenara Golf Resort og få en golfoplevelse, du sent vil glemme. 

Med på rejsen har vi Knud Storgaard, tidligere Europa Tour-spiller. Knud er kendt for sit behagelige væsen og sin fantastiske evne til at analysere sving, desuden er han en fantastisk dygtig golfspiller.
Og som matchleder på rejsen har vi Poul Hedegaard, Poul har været matchleder på en del af Profil Rejser Golf´s ture, en habil golfspiller og et roligt gemyt, som har sin daglige gang i Furesøens Golf Klub. 

Samme uge spilles Andalucia Masters på Valderrama – som ligger bare 10 minutters kørsel fra hotellet. Du har mulighed for at tilkøbe entré billet til Andalucia Valderrama Masters, der er Sergio Garcia´s egen turnering på Solkysten.

Vi har flypladser med Norwegian direkte til Malaga fra både Ålborg og København.

Afrejse fra København d. 16. oktober kl. 11:15 - ankomst til Malaga kl. 14:55
Hjemrejse fra Malaga d. 23. oktober kl. 19:45 - ankomst til København kl. 19:25
Afrejse fra Aalborg d. 16. oktober kl. 19:45 - ankomst til Malaga kl. 23:25
Hjemrejse fra Malaga d. 23. oktober kl. 15:30 - ankomst til Aalborg kl. 19:05


Almenara Golf Resort ligger midt i Sotogrande Resortet cirka 1 time og 15 minutters kørsel langs strandvejen fra Malaga. Et komplet luksus spa- og golfresort med et flot hotel, klubhus og 27-hullers bane. Ved ankomsten bydes der velkommen med friskpresset juice i den fornemme hovedbygning, og du fornemmer straks det høje serviceniveau.

Golfresortets værelser er fordelt omkring den smukke tropiske have med små stier og et lækkert poolområde. Fra værelsernes balkoner og terrasser er der udsigt til enten banen eller parkhaven.

De to restauranter, den ene i hovedbygningen og den anden i klubhuset, tilbyder begge et delikat køkken, og morgenbuffeten er eminent. Fra klubhusets store terrasse har du en 360 graders udsigt til hele Sotogrande-området, som også huser berømte baner som Valderrama, San Roque og Real Golf Sotogrande.

De varierede 27 huller på Almenara, designet af Dave Thomas, snor sig gennem det spændende landskab og byder undervejs på to store søer og en stor mængde kork- og pinjetræer. Sotogrande Marina nås på 10 minutter, hvor der er en del restauranter og mulighed for en fin aftentur over en is, mens du nyder udsigten over de flotte både og biler.

Rejsen kan købes enten som ren matchtur til kr. 9.295,- per person i dobbelt værelse eller som matchtur med undervisning og spil med pro til kr. 10.495,- per person i dobbelt værelse.

Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Spanien

Costa del Sol

7 nætter / 8 dage

fra kr. 9.295

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Costa del Sol

Rejser til Costa del Sol

Costa del Sol er primært en golfdestination, men også det søde liv, med alt hvad det indebærer af god mad, drinks, sejlsport, hvide sandstrande og mindre byer med tyrefægtning, hører til blandt nydelserne i denne sydlige del af Spanien.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 7 nætter

Hotel Almenara
Se kort

Hotel Almenara

Beliggenhed: ,

Kvalitetshotel i traditionel stil med 144 værelser indrettet med solide materialer og varme farver samt 27 hullers golfbane. 

Almenara og Sotogrande er blandt vore mest populære golfrejsemål i sydspanien. Baner som La Reserva, Alcaidesa Links, San Roque, La Cañada og Sotogrande ligger inden for få minutters kørsel. Et sandt golfmekka, som kan kombineres med seværdigheder som Gibraltar og Granada. Trænings faciliteterne er mange og med over 90 udslagspladser er der rig mulighed for at varme op inden runden. Hotellet har reduceret greenfee- priser på ovennævnte baner.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.