Kør-selv-ferie: Golf på Schloss Lüdersburg

Tyskland - Lüdersburg

 • Ubegrænset golf på to fine 18-hullers mesterskabsbaner
 • Golfbanen og træningsanlæg lige uden for døren på Golfanlage Schloss Lüdersburg
 • Aftenmenu tre dage på hotellet
 • Fri adgang til spa-området, Landsauna


Kør selv til Nordtyskland på golfrejse og nyd et golfophold på skønne Schloss Lüderburg og bo i et skønt slotsmiljø med 2 dejlige golfbaner lige uden for døren.

Rolig beliggenhed i det flade landskab mellem Lauenburg og Lüneburg ca. 50 km sydøst for Hamburg. Landsbyen Lüdersburg består kun af nogle få huse, kirken, kroen og Schloss Lüdersburg med 2 x 18 huller super golf. Besøg også historiske Lüneburg, en rigtig hyggelig by med godt 72.000 indbyggere. 

Oplev dette charmerende førsteklasses hotel med god golf og fint træningsanlæg lige udenfor døren. Der er 2 fine 18-hullers mesterskabsbaner. Old Course har generelt lidt smallere fairways og mange mindre vandhazarder. Lakes Course er anlagt omkring et par store søer og designet af Jack Nicklaus.

Tre-nætters opholdet er altid inkluderet tre middage med tre retter eller buffet (kokken bestemmer) 

Ved 2 nætters ophold med ankomst på en søndag, mandag, onsdag eller fredag er prisen DKK 3.350 per person*

2 nætters ophold i delt dobbeltværelse
2 x morgenmad
2 x frokost 
2 x tre-retters menu (kokkens valg) eller aftensmad fra buffeten 
2 x green fee-pakke pr. person (ubegrænset golf, token til driving range og trolley)
Fri afbenyttelse af "Landsauna"

*Pris for ophold i enkeltværelse er DKK 4250,-

Adresse: Golfanlage Schloss Lüdersburg, Lüdersburger Landstrasse 21, D – 21379 Lüdersburg

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Tyskland

Lüdersburg

3 nætter / 4 dage

fra kr. 2.730

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Lüdersburg - 3 nætter

Schloss Lüdersburg
Se kort

Schloss Lüdersburg

Beliggenhed: Tyskland, Lüdersburg

Schloss Lüdersburg har en rolig beliggenhed i det flade landskab mellem Lauenburg og Lüneburg ca. 50 km sydøst for Hamburg. Landsbyen Lüdersburg består kun af nogle få huse, kirken, kroen og Schloss Lüdersburg med 2 x 18 huller super golfbaner i et naturskønt område med søer og skove. Besøg også historiske Lüneburg, en rigtig hyggelig by med bindingsværkshus, charmerende gågader og Ilmenaufloden. Der er ikke langt til andre gode golfbaner som f.eks. Adendorf GC og St. Dionys GC. 

Golfanlægget består af to 18-hullers baner Old Course og Lakes Course. Banerne er meget forskellige, Old Course er en udfordring og hører til en af de smukkeste golfbaner i Tyskland, mens Lakes Course er en typisk links bane med mange vandhazarder, der er skabt af Jack Nicklaus. 

De 72 værelser er store og rummelige, og der er flere kategorier at vælge imellem. 

Der er tre restauranter, der serverer fremragende måltider med gode vine til fornuftige priser. Derudover er der bar og terrasse samt sauna og wellnessområde, der bl.a. tilbyder skønhedsbehandlinger og massage.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.