Golfrejse til det skønne golfhotel Valle del Este i Almería

Spanien - Costa de Almería

 • 5% early booking rabat!
 • Dejligt nyrenoveret golfhotel med spa - alle værelser har bane- eller havudsigt samt balkon
 • Golfbanen er integreret i naturen med flot vegetation
 • José Canales, designeren bag banen, har gjort alle 18 huller unikke

Lad din golfrejse gå til den spanske sydkyst på det nyrenoverede hotel Valle del Este, der tilbyder fantastiske golffaciliteter samt en golfbane placeret i smukke naturomgivelser.

Valle del Este Hotel Golf Spa er et skønt golfhotel på den spanske sydkyst tæt ved Middelhavet. Det nyrenoverede hotel er moderne indrettet og bygget i klassisk stil. Hotellets 142 værelser er placeret på henholdsvis øst- eller vestsiden, der gør, at man enten har udsigt til golfbanen eller Middelhavet. Alle værelser er rummelige og moderne indrettet med dejlig balkon til de varmere sommerdage.

Golfbanens forhold

Den tilhørende golfbane er placeret præcis op til hotellet i smukke naturomgivelser. Banen er designet af José Canales i 2003, der har formået at bevare de naturlige og oprindelige landskaber i golfbanen. Det giver en alsidig og unik bane, som er udfordrende at spille på, og som også gør, at banens 18 huller er forskelligt opbygget. Banens vegetation gør stedet særligt smukt at begive sig rundt på, hvilket også hænger sammen med klimaet i Sydspanien – her er altid lunt og varmt, og selv om vinteren kan du spille i kortærmet bluse.

5% 'early booking rabat':

Ved afrejse fra februar til maj 2018 og bestilling før 31. oktober 2017
Ved afrejse fra september til november 2018 og bestilling før 30. april 2018

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Spanien

Costa de Almería

7 nætter / 8 dage

fra kr. 5.935

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Costa de Almeria

Rejser til Costa de Almeria

Costa de Almeria er en smuk, vild kyststrækning med spor fra oldtiden med forhistorisk kultur, hvor fønikere og grækere har opholdt sig langs kysten. Du vil på din ferie på Costa de Almeria nyde både skønne strande, et transparent hav, ørken og middelhavsskove, kombineret med slotte, huler og borge.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Costa de Almería - 7 nætter

Valle del Este Hotel Golf Spa
Se kort

Valle del Este Hotel Golf Spa

Beliggenhed: Spanien, Costa de Almería

Det nyrenoverede hotel er moderne indrettet og bygget i klassisk stil. Hotellets 142 værelser er placeret på henholdsvis øst- eller vestsiden, der gør, at man enten har udsigt til golfbanen eller Middelhavet. Alle værelser er rummelige og moderne indrettet med dejlig balkon til de varme sommerdage. Derudover er værelserne udstyret med de typiske faciliteter som aircondition, hårtørrer, WiFi, tv og indbyggede garderobeskabe for at sikre en god komfort. 

Hotellets restaurant tilbyder en stor buffet med friske, lokale råvarer, og det er både muligt at sidde indenfor i restauranten og udenfor på terrassen til morgen- og aftenserveringerne. Derudover findes der en hyggelig cafe tæt placeret ved golfbanen, hvor der tilbydes lettere frokostretter, snacks og drikkevarer. Dertil er det muligt at benytte sig af hotellets luksuriøse spa- og wellnessafdeling, hvor der findes et hav af forskellige bassiner til at slappe af i samt mulighed for at få massage og forskellige skønhedsbehandlinger.


Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Spanien

  Tidszone
  GMT + 1 – Spanien er en time foran Greenwich Meantime og ligger i samme tidszone som Danmark.

 • Under din rejse i Spanien

  Mad og drikke
  Det spanske køkken er bedst kendt for sin mangfoldighed af små retter kaldet tapas. Ost og pølse er klassiske ingredienser i tapas. Der findes et utal af spanske oste og pølser, hvor manchego og chorizo er nogle af de mest kendte. Chorizo bruges f.eks. i tortilla (æggekage med fyld) i stedet for bacon. Kolde grøntsags supper som gazpacho er også populære i varmen. Endelig er der paellaen som kan kombineres på et utal af måder med f.eks. fugl, fisk, skaldyr og kanin, som krydres med safran og en masse grøntsager. Måltidet kan skylles ned med sangria, sherry eller spansk rødvin.

  Valuta
  Euro er den gældende valuta i Spanien.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens, Christian

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.