Golfskole på Castanea Resort

Tyskland - Lüneburg
 • 4 nætters ophold på 4* Castanea Golf Resort
 • Få dit "Green Card" / kørekort til spil på baner
 • Undervisning af PGA-pro, Bo Fredrikson i udvalgte perioder
 • Adgang til hotellets wellnessområde

Vi tilbyder undervisning ved PGA pro Bo Fredrikson, der har arbejdet med golfinstruktion siden 1977. Du kan erhverve dig din banetilladelse "Green Card" / kørekort på turen.

Vi tilbyder undervisning ved PGA pro Bo Fredrikson, der er i starten af tresserne og har arbejdet med golfinstruktion siden 1977. Han har spillet på Europaturen 1978-1980. PGA champion i Sverige i 1984 og 1986. Har arbejdet som cheftræner i Rungsted mellem 1997 og 2006 og har været tilknyttet Adendorf GC siden 2009. Han har arbejdet sammen med Steen Kaas mellem 2000 og 2011 og har afholdt mange af sine golfskoler i Tyskland. I dag ejer han sine egne golfskoler i Tyskland, Sverige og Portugal. 

Castanea Golfskoles kursuskoncept bygger på ukomplicerede virkemidler, der bruges af verdens bedste spillere. Selvom det lyder besnærende simpelt, så er golf stadig et svært spil at mestre. Mange glemmer, at svingtræning ikke nødvendigvis lærer dig at spille golf.

Castanea Golf Resort ligger tæt ved gode golfbaner som Lüdersburg GC med 2 x 18 huller, St. Dionys, GC Green Eagle i Winsen og Göhrde GC. Resortet har desuden et stort wellnesscenter med opvarmet inden- og udendørs pool, flere slags sauna, dampbade, solterrasse, massage og skønhedsbehandlinger.

Se datoerne hvor vores pro vil være tilstede for undervisning i 9 timers intensiv kursus nedenfor. Kurset inkluderer træningsbolde og spil på par 3 bane til en pris pr. person kr. 1600,- som betales direkte til Pro Bo Fredriksen. Kursus gennemgås ved min 6 deltagere. 

Tilbuddet er beregnet for 4 nætter, men I kan også vælge et ophold for 3 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og 3 x 2 retters middage med 1 glas øl/vin til 1.850 DKK pr. person. Hertil lægges kursusprisen på kr. 1600,- pr. person. OBS: Dette er et særtilbud og skal bestilles inden den 13. marts 2016

Program fra søndag til torsdag:
24.04.2016 – 28.04.2016
15.05.2016 – 19.05.2016
26.06.2016 – 30.06.2016
17.07.2016 – 21.07.2016
 
Program fra torsdag til søndag:
21.04.2016 – 24.04.2016
19.05.2016 – 22.05.2016
23.06.2016 – 26.06.2016
21.07.2016 – 24.07.2016

Små hold
Undervisningen foregår på små hold med 4 - 8 deltagere. Det sikrer individuelt udbytte. Den daglige undervisningstid er ca. 2 timer, hvilket giver tid til en runde golf ved siden af.

Vælg det rette kursus 
Som golfspiller må man interessere sig for den grundlæggede svingteknik såvel som det spillemæssige. Svingteknikken er først og fremmest baseret på bevægelser, der kan gentages gang efter gang, mens det gode spil afhænger mere af psykologiske og mentale faktorer så som bedømmelse af forskellige situationer og evnen til at kombinere viden og færdigheder. Firkantet sagt handler svingtræning om at indøve nogle hensigtsmæssige bevægelser til de fungerer rimeligt. Spiltræning handler om at bruge disse bevægelser ude på banen. 
Kursus "Svingteknik" Kursusprogrammet tilpasses deltagernes færdigheder og viden. Vi lægger ud med nogle grundlæggende teknikker, der både er praktiske værktøjer til brug ude på banen, men også giver fornemmelse for bevægelser, der bruges i såvel små som store sving. Det handler om at sikre en god kropsdrejning og at bevægelserne i svinget falder i den rigtige rækkefølge. Der kan være justeringer af greb og opstilling. Med det på plads, går vi til de længere slag. Der optages en video af dit sving. I løbet af kurset bliver der også lejlighed til nogle huller med træneren på banen for at sikre, at det lærte kan bruges under praktisk spil på banen.

Kursus "Spil bedre Golf"
At spille god golf er en helt anden sag. Et godt sving er bestemt en fordel, men dog ingen betingelse for at spille god golf. Her er det meget mere vigtigt at kende sit sving og dermed vide, hvad man kan forvente ud fra en given svingbevægelse. Du skal kunne bedømme, hvordan forskellige betingelser på banen vil påvirke bolden. Der er mange faktorer her, - vind, skråninger, rough, bare lejer for blot at nævne nogle få. 
Verdens bedste spillere siger at 90 % af spillet er mentalt. Noget er rent praktisk, f.eks. at tage rigtigt sigte, vurdere boldens leje, vælge den rette kølle til distancen, vælge det rette indspil, læse greenen rigtig og viden om, hvordan vind og vejr påvirker spillet. Kort sagt kræves der erfaring på mange områder for at få spillet til at hænge rigtigt sammen. 

Andet er af mere psykisk karakter, som f.eks. nervøsitet på første tee, eller når du skal slå over vand eller ud af sandbunkeren. Måske lader du dig irritere over langsomme spillere foran eller bliver nervøs, hvis du skal vinke igennem. Nogle har en uhensigtsmæssigt indre dialog og glemmer helt, at vi jo spiller for sjov. Er det vigtigere for dig at få bedre afstandsbedømmelse, sikrere indspil og mere præcise bunkerslag? Vil du have træneren med ud på banen, arbejde med golfspillets mentale aspekter eller blot længere ned i hcp, så vælg et "Spil bedre Golf" kursus.

Adresse: Castanea Golf Resort, Scharnebecker Weg 25, D – 21365 Adendorf bei Lüneburg

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Tyskland

Lüneburg

4 nætter / 5 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Lüneburg - 4 nætter

Best Western Premier Castanea Golf Resort
Se kort

Best Western Premier Castanea Golf Resort

Beliggenhed: Tyskland, Lüneburg

Castanea Golf Resort har en rolig beliggenhed i Lüneburgforstaden Adendorf godt 5 km fra det hyggelige centrum med bindingsværkshuse, charmerende gågader og Ilmenaufloden. Hotellet har en 18 hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane. Der findes fine træningsfaciliteter med 20 overdækkede slagsteder på driving range samt et stort indendørs træningscenter. Der er ikke langt til andre gode golfbaner som f.eks. Lüdersburg GC med 2 x 18 huller, den smukke og ret private St. Dionys GC, GC Green Eagle i Winsen og Göhrde GC. 

Hotellets 125 værelser og suiter er rummelige og klassisk indrettet med tv, værdiboks, minibar, kaffe og te samt mineralvand. Alle værelser har lænestol, skrivebord og fransk altan. Nogle værelser har udsigt til golfbanen. 

Resortet har et stort wellnesscenter med opvarmet inden- og udendørs pool, flere slags sauna og dampbade, solterrasse, massage og hudplejebehandlinger. Endvidere er der restauranter, bar, lounge, stort terrasseområde, bridgerum og konferencefaciliteter. Der er mulighed for at dyrke yoga og aerobics eller tage en tur i fitnesscenter. For børnene er der et stort legeland samt 6 udendørs tennisbaner og 2 indendørs tennisbaner nær hotellet.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.