5* golf på Regnum Carya Golf & Spa Resort

Tyrkiet - Belek
 • All inclusive ophold i luksuriøse omgivelser
 • 6 restauranter med stort udvalg af internationale retter
 • Beliggende på den tyrkiske golf-riviera
 • Spil fantastisk golf på Carya Golf, National, Sultan og Pasha 

Spil klassegolf i luksuriøse omgivelser med all inclusive på Regnum Carya Golf & Spa Resort, et af Beleks nyeste luksushoteller. Her er der aktiviteter for hele familien.

Få et ophold med luksusgolf på den tyrkiske golf-riviera og bo på det lækre, 5-stjernede, Regnum Carya Golf & Spa Resort lige ved golfbanen og det smukke Middelhav. Værelserne er store med balkon og byder på alle moderne bekvemmeligheder, der kan forventes af et 5-stjernet hotel. Mange af værelserne har havudsigt.

Hotellet har et udvalg på hele seks restauranter, der bl.a. byder på alt godt fra havet, asiatiske specialiteter, italienske retter og brasilianske steaks. Slap af ved poolen mellem golfrunderne eller prøv den lækre luksusspa med en bred vifte af velgørende behandlinger. For børnene er der underholdning og sjove aktiviteter. 

Golfen spilles på den fantastiske 18-hullers bane, Carya Golf, designet i 2008 af den australske, femdobbelt British Open vinder, Peter Thomson. Banen er anlagt med inspiration fra engelske anlæg med fokus på den størst mulige naturlighed. Pinjeskov og lyng vokser i det smukke og åbne landskab, og som noget helt specielt er alle bunkers med knust marmor. Golfen kan også spilles om aftenen, da banen er belyst. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Tyrkiet

Belek

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Belek

Rejser til Belek

Belek er beliggende på den sydlige kyst af Tyrkiet, også kaldt Den Tyrkiske Riviera, der ligger ud til Middelhavet mellem Antalya og Alanya. Belek er primært en golfdestination, selvom du stadig kan nyde Tyrkiets klassiske monumenter, spændende mad og dejlige strande.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Belek - 7 nætter

Regnum Carya Resort
Se kort

Regnum Carya Resort

Beliggenhed: Tyrkiet, Belek

Regnum Carya Golf & Spa Resort er et helt nyt hotel med egen golfbane i traditionel, engelsk stil. Et 5-stjernet luksushotel i golfparadiset Belek, der ligger lige ved stranden. 

Hotellet har 530 hotelværelser og villaer med egen balkon eller terrasse, hvoraf de fleste har udsigt over Middelhavet, indendørs og udendørs swimmingpool med vandrutsjebaner og bølgebassin, luksuriøst spacenter med massage, sauna og dampbad samt egen sandstrand, restauranter og barer. Der er shows i det udendørs teater og diskotek om aftenen. Derudover kan man spille tennis på de oplyste baner, deltage i fodboldskolen Chelsea Soccer School for børn eller benytte resortes fitnesscenter.  

Golfbanen er designet af Thomson Perrett & Lobb Golf Course Architects, der er grundlagt af den berømte 5-dobbelte vinder af British Open, Peter Thompson. Banen er nomineret som en af de bedste blandt 100 golfklubber i verden og er vært ved internationale turneringer i Tyrkiet. Det er også en af de første baner i Europa, der er oplyst om natten, så gæster kan spille både dag og nat!
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.