Golfrejse til Lopesan Costa Meloneras

Spanien - Kanarieøerne

 • Store golfoplevelser og et udsøgt godt hotel ved Lopesan Costa Meloneras.
 • Spil på den kendte Maspalomas Golf og den ganske nye, Lopesan Meloneras Golf
 • 5 dage ubegrænset golf på Meloneras golf inkl. shutle til/fra hotellet
 • Egen strand og tropisk have med over 2.000 palmer ved hotellet

Der venter både store golfoplevelser og et udsøgt godt hotel ved et ophold på Lopesan Costa Meloneras.

Hotellet er et af Gran Canarias meget populære kvalitetshoteller beliggende i hjertet af det mest eksklusive område på Gran Canaria, Meloneras.

Afrejse fra København kl. 12.35 - ankomst til Las Palmas på Gran Canaria kl. 16.55

Retur fra Gran Canaria 12. marts kl. 17.45 - ankomst til København kl. 23.50

Der er to golfbaner tilknyttet hotellet. Den kendte Maspalomas Golf ligger i den store naturpark Dunas de Maspalomas, hvor træer og en blid brise sørger for, at det aldrig bliver for varmt at gå de 18 lange, flade huller på par 73-banen, og den ganske nye Lopesan Meloneras Golf, der er en 18-hullers par 71-bane og den eneste på Gran Canaria med huller helt ud til kysten, hvilket giver et smukt sceneri at spille i.

Selve hotellet er bygget som et palads i en stil, der er karakteristisk for øen. Der er egen strand, og det store tropiske hotelområde med over 2.000 palmer er omkranset af bjerge. Alle værelser har således enten hav- eller bjergudsigt. Der er hele fire swimmingpools at vælge imellem, og to af dem er opvarmede om vinteren. Desuden tre jacuzzier, børnepool, tennisbaner, minigolf, bordtennis og masser af strandaktiviteter. Det firestjernede hotel har naturligvis også flere gode restauranter, fem i alt samt flere barer. 

Der er cirka 20 minutters kørsel fra Las Palmas lufthavn til hotellet.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Spanien

Kanarieøerne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Kanarieøerne

Rejser til Kanarieøerne

Kanarieøerne er svære at komme uden om, når de hårdeste vintermåneder rammer Danmark. Her er der som regel et lidt varmere klima end på Spaniens fastland, f.eks. i slutningen af januar.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 7 nætter

Lopesan Costa Meloneras
Se kort

Lopesan Costa Meloneras

Beliggenhed: ,

Gran Hotel Meloneras er et af Gran Canarias meget populære kvalitetshoteller, beliggende 20 minutters kørsel fra Las Palmas lufthavn i Maspalomas med egen strand.

Hotellet ligger i hjertet af det mest eksclusive område på Gran Canaria kaldet Meloneras. 

Værelserne har hav- eller bjergudsigt, balkon, aircondition, satellit-tv, telefon og hårtørrer.
Hotellet har fem restauranter og flere barer, stort haveanlæg omkring et imponerende poolområde. Her er flere tennisbaner, masser af strandaktiviteter og en stor privat parkeringsplads. 

Hotellet ejer nu to golfbaner den kendte Maspalomas og den ganske nye Meloneras Golf. Meloneras er centrum i det interessante butiks - og restaurations miljø ved Maspalomas og så stort, at du vil opleve at der er rigeligt med aktivitetsmuligheder, indenfor hotellets egne rammer.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.