Golf på Quinta da Marinha

Portugal - Cascais Estoril

 • Ophold på Hotel Quinta da Marinha med 5 dages ubegrænset golf
 • Gratis adgang til Health Club med sauna, tyrkisk bad og indendørs pool
 • Morgenmad på hotellet
 • Lejebil med fri kilometer og alle forsikringer inkluderet

Tag på en afslappende golfferie og nyd dejlige baner i naturskønne omgivelser. 

Hotel Quinta da Marinha er et af Portugals mest populære golfresorts, som ligger tæt ved den hyggelige havneby Cascais.

Resortet tilbyder både et 5-stjernet hotel, samt udlejningshuse i forskellige størrelser. I disse udlejningshuse, også kaldet ”Townhouses”, er det muligt selv at tilberede sin mad, både middag og aften. Husene har enten et eller to soveværelser med hvert deres toilet, og det er derfor muligt for flere par at opnå besparelser ved at dele et Townhouse. Både hotellet og udlejningshusene er  beliggende i en fyrretræsplantage direkte på golfbanen og er specialiseret i at modtage golfgæster. Inkluderet i pakken er servering af morgenmad til hele resortet - også til udlejningshusene. 

Resortet ligger i kort kørselsafstand til et stort udbud af restauranter, kasinoet i Estoril – som er Europas største – og områdets mange historiske attraktioner. Ønsker du at lade bilen stå, når der skal spises middag i Cascais eller Estoril, har resortet en gratis shuttle bus, der kører frem og tilbage til disse byer. 

Skulle du ønske udpræget afslapning mellem golfrunderne, tilbydes også en stor spa afdeling med en lang række af de mest populære behandlinger, samt en indendørs swimmingpool. Golfbanen er en mesterskabsbane af højeste kvalitet, der har huset nogle af de største turneringer på portugisisk grund. Resortet har for nyligt gennemgået en større renovering, som især har bragt restauranterne op på et nyt og højere niveau.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Portugal

Cascais Estoril

7 nætter / 8 dage

fra kr. 7.185

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Cascais og Estoril

Rejser til Cascais og Estoril

Området omkring Lissabon i Portugal har mange dejlige golfbaner. Golfbanerne kan nås inden for 1 times kørsel fra Lissabon, både nord, syd, øst og vest.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Cascais Estoril - 7 nætter

Hotel Quinta da Marinha
Se kort

Hotel Quinta da Marinha

Beliggenhed: Portugal, Cascais Estoril

Cascais og Estoril ligger ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Lissabon og er præget af den smukke udmunding af Tejo-floden. 

De fleste af vores hoteller har udsigt til den travle skibstrafik og ligger i gå afstand til den hyggelige lille bykerne i Cascais. Golfbanerne i området er blandt nogle af de internationalt bedst kendte, f.eks. Penha Longa og Oitavos. Hotel Quinta da Marinha ligger 10 minutters kørsel fra centrum i Cascais og kun en halv time fra lufthavnen i Lissabon. 
De 192 værelser og 60 villaer med et eller to soveværelser er udstyret med aircondition, egen balkon eller terasse, minibar og satellit-tv. Villaerne har tekøkken og stue med pejs. Resortet rummer fem barer og restauranter, tre undendørs og en indendørs pool, Health Club med sauna og jacuzzi, Kids Club, 24 timers roomservice, parkering i garage, og seks tennisbaner samt en golfbane, der er designet af Robert Trent Jones.
Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Portugal

  Tidszone
  GMT – uret stilles en time tilbage.

 • Under din rejse i Portugal

  Mad og drikke
  Med en udstrakt kystlinje spiller fiskeretter en stor rolle i portugisisk madlavning og kvaliteten er høj. Du kan bl.a. prøve bacalhau, som er tørret og saltet torsk fra Atlanterhavet. Mens desserterne er lavet efter gamle opskrifter fra munke og nonner. Portugal er verdensberømt for sin portvin og Madeira, men bordvinen er også af høj kvalitet og en af Portugals bedst bevarede hemmeligheder. På Azorerne kan du smage mad, der er tilberedt i en vulkan, her har øboerne gravet overdækkede huller, hvor man kan langtidskoge sin mad i store gryder.

  Valuta
  Euro er den gældende valuta i Portugal.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser