Golf på Quinta da Marinha

Portugal - Cascais Estoril
 • Ophold på Hotel Quinta da Marinha med 5 dages ubegrænset golf
 • Gratis adgang til Health Club med sauna, tyrkisk bad og indendørs pool
 • Morgenmad på hotellet
 • Lejebil med fri kilometer og alle forsikringer inkluderet

Tag på en afslappende golfferie og nyd dejlige baner i naturskønne omgivelser. 

Hotel Quinta da Marinha er et af Portugals mest populære golfresorts, som ligger tæt ved den hyggelige havneby Cascais.

Resortet tilbyder både et 5-stjernet hotel, samt udlejningshuse i forskellige størrelser. I disse udlejningshuse, også kaldet ”Townhouses”, er det muligt selv at tilberede sin mad, både middag og aften. Husene har enten et eller to soveværelser med hvert deres toilet, og det er derfor muligt for flere par at opnå besparelser ved at dele et Townhouse. Både hotellet og udlejningshusene er  beliggende i en fyrretræsplantage direkte på golfbanen og er specialiseret i at modtage golfgæster. Inkluderet i pakken er servering af morgenmad til hele resortet - også til udlejningshusene. 

Resortet ligger i kort kørselsafstand til et stort udbud af restauranter, kasinoet i Estoril – som er Europas største – og områdets mange historiske attraktioner. Ønsker du at lade bilen stå, når der skal spises middag i Cascais eller Estoril, har resortet en gratis shuttle bus, der kører frem og tilbage til disse byer. 

Skulle du ønske udpræget afslapning mellem golfrunderne, tilbydes også en stor spa afdeling med en lang række af de mest populære behandlinger, samt en indendørs swimmingpool. Golfbanen er en mesterskabsbane af højeste kvalitet, der har huset nogle af de største turneringer på portugisisk grund. Resortet har for nyligt gennemgået en større renovering, som især har bragt restauranterne op på et nyt og højere niveau.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Portugal

Cascais Estoril

7 nætter / 8 dage

fra kr. 8.465

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Cascais og Estoril

Rejser til Cascais og Estoril

Området omkring Lissabon i Portugal har mange dejlige golfbaner. Golfbanerne kan nås inden for 1 times kørsel fra Lissabon, både nord, syd, øst og vest.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Cascais Estoril - 7 nætter

Hotel Quinta da Marinha
Se kort

Hotel Quinta da Marinha

Beliggenhed: Portugal, Cascais Estoril

Cascais og Estoril ligger ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Lissabon og er præget af den smukke udmunding af Tejo-floden. 

De fleste af vores hoteller har udsigt til den travle skibstrafik og ligger i gå afstand til den hyggelige lille bykerne i Cascais. Golfbanerne i området er blandt nogle af de internationalt bedst kendte, f.eks. Penha Longa og Oitavos. Hotel Quinta da Marinha ligger 10 minutters kørsel fra centrum i Cascais og kun en halv time fra lufthavnen i Lissabon. 
De 192 værelser og 60 villaer med et eller to soveværelser er udstyret med aircondition, egen balkon eller terasse, minibar og satellit-tv. Villaerne har tekøkken og stue med pejs. Resortet rummer fem barer og restauranter, tre undendørs og en indendørs pool, Health Club med sauna og jacuzzi, Kids Club, 24 timers roomservice, parkering i garage, og seks tennisbaner samt en golfbane, der er designet af Robert Trent Jones.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser