Forårsgolf på Costa Blanca med Odense Eventyr Golf

Spanien - Costa Blanca

 • Ophold på 5* Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa
 • Hyggeturnering i luksuriøse omgivelser på La Sella
 • Træning med Odense Eventyrs trænerteam
 • Smukke naturomgivelser lige ved Montgó Natural Park

Tag hul på sæsonen 2016 med en dejlig rejse til Costa Blanca med en uges golf og træning i luksuriøse omgivelser.

Årets forårstur går til det 5* Hotel Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa, en times kørsel fra Alicante lufthavn. Hotellet er beliggende i smukke naturomgivelser og grænser op til Montgó Natural Park.

Blot to minutters gang fra hotellet ligger banen, La Sella - en 27-hullers golfbane designet af José Maria Olazabal. Dette spændende anlæg er varieret og har fine træningsfaciliteter. I bor kun få minutters kørsel fra byerne Denia og Javea, så er I ikke på golfbanen hele tiden, er byerne også klart et besøg værd.

På rejsen får I kompetent undervisning af Odense Eventyrs trænerteam, som vil komme rundt om alle spillets facetter. Der vil blive arrangeret en lille hyggeturnering for dem, som ønsker at deltage.

Supplement for halvpension med drikkevarer i begrænset omfang (1/2 flaske vin, vand, the & kaffe) kr. 1400,- for hele ugen. Maden er udmærket på hotellet, og pakken kan anbefales. 
OBS! Hele gruppen skal bestille denne løsning.

Turen kører ved min. 16 og maks. 36 deltagere. Vi anbefaler hurtig tilmelding, da der er rift om pladserne.

Tilmelding kan ske til Martin Holm Larsson på e-mail: martin@eventyrgolfakademi.dk eller til Jens Zacho fra Profil Rejser på tlf. 77335622 eller e-mail: jeza@profilrejser.dk

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Spanien

Costa Blanca

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Costa Blanca

Rejser til Costa Blanca

Costa Blanca eller "Den Hvide Kyst" er en 200 km langs kystlinje mod Middelhavet i Alicante-provinsen. Costa Blanca er et veludviklet turistområde og er et populært rejsemål. Costa Blanca strækker sig fra byen Denia i nord til Pilar de la Horadada i syd. De vigtigste byer på kyststrækningen er Benidorm, Alicante, Denia og Altea.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Costa Blanca - 7 nætter

Dénia La Sella Golf Resort & Spa
Se kort

Dénia La Sella Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Spanien, Costa Blanca

Det 5-stjernede resort tilbyder luksuriøs komfort i et roligt miljø omgivet af Middelhavets natur - støder op til Montgó Natural Park – og ligger kun et par minutters kørsel fra byerne Denia og Javea og ca. 100 km fra Alicante eller Valencia lufthavn. 

Dénia Hotel la Sella har 178 komfortable værelser og 8 juniorsuiter med en smagfuld klassisk design, varme farver og Middelhavet elementer. Badeværelser har marmor gulv og kombination af badekar og bruser, varme håndklæder, hårtørrer og makeup-spejl. 

Alle værelser er udstyret med satellit-tv, telefon, aircondition, deponeringsboks på værelset, minibar, strygejern og strygebræt, skrivebord og gratis WiFi. 

Den 27 hullers golfbane, La Sella støder op til hotellet og er kun i ca. 2 minutters gåafstand. Banen er designet af José María Olazabal og omgivet af Middelhavets natur. Banen er spilbar hele året rundt. 
Golfbanen byder på et klubhus med restaurant, Pro Shop, driving range, Golf Academy, Putting Green, Pitching Green, Bunker, Caddies og buggies og reparationsservice af golfudstyr.
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.